Всекидневна около Челси(Трансфери, Новини, Слухове и т.н)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Gateca
Контакти:

Re: Всекидневна около Челси(Трансфери, Новини, Слухове и т.н)

Мнениеот Gateca » 15 апр 2011 01:32

Италианци не трябва да бъдат треньори на английски отбори и това трябва да се забрани със закон!
Самата идея Марко Ван Бастен да поеме Челси е изключително малоумна, дали Ван Бастен или Матеус все едно. Този изобщо не трябва да е обция.
Рафа Бенитес както може да направи нещо голямо, така може и както сме в допка да ни забие до такава степен, че да ни трябват години да се съвземем.
Вияш Бояш най-вероятно ще вземе Лига Европа, амбициозен е и определено може да му се даде шанс.
Моуриньо няколко пъти заяви, че има недовършена работа в Англия. Животът на острова му харесвал и може да се върне скоро. Надявам се Реал Мадрид да спечели ШЛ, Моуриньо да се разходи гледайки победоносно, а на пресконференцията след финала да кажа, че е изпълнил целите си в Реал и отива да осъществи цел номер 1. Връща се там, където му е мястото.
Хидинг е изключително сполучлив вариант. Доказа на какво е способен ръководийки Челси, а и феновете го заобичаха. Турция няма да се класира на европейско и не виждам какво го задържа там. Абрамович може да му направи предложение на което не може да откаже. Това всички го знаем.
Ван Гаал ще наложи Макекран, подобно на Мюлер в Байерн, а и други млади играчи, но той не е треньор с който да мислим в дългосрочен план!
Спирам се на Бояш, Моуриньо или Хидинг! Абрамович може да докара поне двама от тях, а един сам може да реши! Така, че скоро ще видим новия Челси без скапан жабар начело!
„Ако се борим, можем да загубим, ако не се борим, сме загубени" - Ханс Улрих Рудел

Ballancee
Контакти:

Мнениеот Ballancee » 15 апр 2011 11:52

Изображение

Хидинк отряза мераците на Челси

Гуус Хидинк отхвърли възможността да се завърне начело на Челси. Роман Абрамович искаше холандеца да наследи Карло Анчелоти след края на сезона, но 64-годишният Хидинк смята да остане начело на турския национален отбор, вместо да поеме клуба, който води за 3 месеца през 2009-а година.Тогава Хидинк съвместяваше длъжностите на мениджър на Челси и селекционер на Русия и дори успя да изведе тима до триумф във ФА Къп.Холандецът обаче е съобщил на своя приятел Абрамович, че не е в състояние отново да съвместява две длъжности.Решението бе потвърдено и от неговия агент Цеес ван Нийвенхуизен: „Гуус никога не е нарушавал договор през живота си и Роман Абрамович разбира това. Той има контракт с Турция за тяхната кампания за Евро 2012 и изглежда, че те ще се класират за плейофите”.Карло Анчелоти има още 12 месеца по своя договор с Челси, но лошото представяне на отбора през сезона най-вероятно ще накара Абрамович да го уволни преждевременно.

Ballancee
Контакти:

Мнениеот Ballancee » 15 апр 2011 11:54

Изображение

Тери и Лампард също ги е страх от чистката в Челси

Играчите на Челси имат сериозни притеснения за бъдещето си на "Стамфорд Бридж", съобщава английската преса.Според "London Evening Standard" Дидие Дрогба, Никола Анелка и Флоран Малуда със сигурност ще бъдат продадени през лятото, но босът на тима Роман Абрамович смята да отстрани още няколко футболисти, като дори английските национали Джон Тери, Франк Лампард и Ашли Коул не могат да бъдат сигурни за мястото си."Всеки в тима е притеснен за бъдещето си, което е нормално в тези обстоятелства", сподели източник, близък до един от играчите."Сезонът не се развива добре и ако има смяна на мениджъра, вероятно ще дойде нов с други идеи. Никой не е сигурен за бъдещето си и има много неясноти в момента. Увереността е ниска, което е обяснимо", добави източникът.

Потребителски аватар
tatusindo
Контакти:

Мнениеот tatusindo » 15 апр 2011 11:55

Остана Вияш Бояш......
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]

Ballancee
Контакти:

Мнениеот Ballancee » 15 апр 2011 11:58

Марко Ван Бастен продължава да присъства в списъка което никак не ми харесва.

Потребителски аватар
christian825
Контакти:

Мнениеот christian825 » 15 апр 2011 12:18

Ако продадат Тери и Лампард по-добре да си теглят куршума. Не може да продаваш иконите на Челси.
[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/GVGpODO.jpg[/wrapimg][/center]

Ballancee
Контакти:

Мнениеот Ballancee » 15 апр 2011 12:39

Изображение

Челси търси попълнения на всички позиции

Ръководството на Челси ще направи сериозни промени в отбора през лятото, твърди вестник "Лондон Ивнинг Стандарт". Босовете на "сините" не са никак доволни от проваления сезон през настоящата кампания, в която тимът остана без никакво отличие. Поради тази причина, президентът на клба Роман Абрамович е готов да развърже кесията през лятото и да привлече нови класни играчи за подсилване на всички звена в отбора.Сред имената на футболистите, които до момента се спрягат за трансфер в Челси попадат нападателите Неймар, Серхио Агуеро и Ромелу Лукаку, както и защитникът Грегори ван дер Вил. Със сигурност обаче, в клуба вече подготвят списък с още трансферни цели, които ще бъдат атакувани през лятото.

Потребителски аватар
tatusindo
Контакти:

Мнениеот tatusindo » 15 апр 2011 12:57

Нормално е да се спрягат много имена за трансфери.... Аз лично си мисля,че едно 5 нови класни футболиста трябват на отбора,естествено след като се продадат поне толкова от сегашния състав.... Ако иска Челси да се бори за трофеи пак от следващия сезон,Роман пак ще трябва да развързва кесията....
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 15 апр 2011 13:00

Днес чета, че на Моу му се ходи в Ман. Юн. :roll:

Това или са някви журналистически измислици, или ...
Все пак, наскоро Жозе каза, че никога не би отишъл в голям враг на някой от бившите си отбори ...

Това автоматично изключваше като бъдещи негови варианти - Милан, Барса и ... Ман. Юн !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Ballancee
Контакти:

Мнениеот Ballancee » 15 апр 2011 14:45

Изображение

Рамирес: Играта ми се подобрява с всеки изминал мач

Халфът на Челси Рамирес смята, че играта му се подобрява с всеки изминал мач. Бразилецът имаше проблеми с адаптирането към футбола в Англия, след идването му на "Стамфорд Бридж", но постепенно той навлезе в ритъм и вече се превърна в първи избор за халфовата линия на тима за наставника Карло Анчелоти."Доволен съм, че играта ми се подобрява и израствам с всеки изминал ден, благодарение на подкрепата на съотборниците ми и работата на треньорите в клуба. Още откакто дойдох в тима, Карло Анчелоти ми показа, че има вяра в моите възможности и това ми даде увереност в началото. Аз винаги се старая да показвам най-доброто на терена, а когато успея да разкрия потенциала си, е радостно да получавам поздравления за играта си. След мача с Манчестър Сити, гледах повторения на гола си четири или пет пъти, но вече не гоправя. Сега трябва да гледам напред и да бъда здраво стъпил на земята, защото има още какво да подобрявам. Дано успеем да донесем на клуба успехите, които той заслужава", заяви Рамирес

Върни се в “Архив”