Димитър Бербатов - Фен тема
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- mertezaker
- Контакти:
Re: Неистовият срах от Бербатов изхвърли Челси от ШЛ
Авторът ако може да обясни иронията и злобата изсипана към Бербатов с каква цел е и по какъв повод е?!?!
-
- Контакти:
Re: Димитър Бербатов ФЕН ТЕМА!
Белбатов е един от най-добрите нападатели в света. Това, че остава понякога на скамейката е част от стила на Фърги. За него всеки мач е отделен еи изисква различна настройка. Затова сър Алекс е велик. То и затова надделява над Венгер, който следва точно определен модел на игра и Фърги му е намерил цаката 

-
- Контакти:
Re: Димитър Бербатов ФЕН ТЕМА!
бербатов ще бъде глмайстор на висшата лига 

Мързеливци, Бербатов е брилянтен!
Сънародници на Глейзър от университета в Кънектикът избраха Бербатов в идеалния отбор на английското първенство. Нещо повече – отнесоха се с ирония към всички онези, които го критикуват.
"Журналистите често го критикуват, наричаха елегантния му стил на игра „мързелив”. Аз пък мога да им кажа, че те са мързеливците", коментират в The Daily Campus.
http://bgfootball.com/new.php?id=3903
"Журналистите често го критикуват, наричаха елегантния му стил на игра „мързелив”. Аз пък мога да им кажа, че те са мързеливците", коментират в The Daily Campus.
http://bgfootball.com/new.php?id=3903
Re: Мързеливци, Бербатов е брилянтен!
Е то се вижда от небето,че е мързелив!
Факт! Казаха го в България,Германия и Англия...и все пак е добър футболист,НО никога Бербатов няма да бъде както Стоичков за Барселона ...примерно!
Факт! Казаха го в България,Германия и Англия...и все пак е добър футболист,НО никога Бербатов няма да бъде както Стоичков за Барселона ...примерно!

Не е само добър футболист а Гении...за 5 г в Англия само 1-2 сезона вкара под 20 гола .мн е мързелив и аз искам да съм такъв.Гледайте резултатите му а не каде е играл преди време-само те остават за поколенията.Требва паметник да му вдигнем в БГ а не по форуми да го плюем 

подуене е тумура на футбола ни и ражда само писатели и д'журналисти
rbs написа:Не е само добър футболист а Гении...за 5 г в Англия само 1-2 сезона вкара под 20 гола .мн е мързелив и аз искам да съм такъв.Гледайте резултатите му а не каде е играл преди време-само те остават за поколенията.Требва паметник да му вдигнем в БГ а не по форуми да го плюем
да де ама не ме интересува какво остава за поколеянита.. карате ме да харесам стила на даден играч(аз го уважавам) само защото имало резултати.. НЕ! аз имам спомен в галваа си от играта му и мнение за нея.. не ми ахресва стилът му и това е.. какво актое вкарал 20 може и 60 да вкара.. пак няма да ми харесва стилът му... "ама за поколенията".. ама аз кво да напрая за тях! Това е като при Левски и Цска... "важен е резултата" казват ми повечето ЦСКА само той остава в историята.. "важна е играта" казвам аз.. само тя ме радва... а за историята не ме е грижа!
"There is a country called Bulgaria, and in this country there is a team called Levski. You may have not heard of it, but there I was born and there I shall die!"
- Georgi Asparuhov to AC Milan representatives
Бербатов е много добър футболист, но не пасва на стила на Юнайтед. Там залагат на биткаджийски стил с непрекъснато тичане и преса по терена, а Бербатов е идеален за отбор практикуващ техничен стил с много владеене на топката и би бил идеален за отбор като Арсенал и дори Барса, но не и за Юнайтед. Там се мъчи.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!
Който си го може си го може.На него не му е нужно да търчи като гламав по терена,той и на ходом прави чудеса.
бай-иво написа:Който си го може си го може.На него не му е нужно да търчи като гламав по терена,той и на ходом прави чудеса.
в съвременният динамичен футбол е важно да "ТЪРЧИШ" по терена и в повечето случаи е добре да не си като "гламав"... това е ЛИЧНОТО МИ МНЕНИЕ
"There is a country called Bulgaria, and in this country there is a team called Levski. You may have not heard of it, but there I was born and there I shall die!"