Ясен Петров/Георги Иванов
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
Re: Ясен Петров/Георги Иванов
MyckapuH написа:Извинявайте,ама това звучи несериозно! Какви приходи генерира Левски? От къде по-точно?
Ами лично за миналата година ...
- 2 млн. евро от УЕФА заради класирането в груповата фаза на Лига Европа.
- 500 хил. от заработените точки в тая група.
- Около 500 хил евро от скъпите билети само от мачовете в предварителните кръгове и от тези в групата ...
- Към 300 хил евро от реклами.
- около 300 хил. и от ТВ права.
- Спонсорски договор с М-тел - 1.2 млн. лева ( почти 600 хил. евро ) ...
- И още ... да ги кажем около 200 хил. евро ( нека да са евро, че така ще можем по лесно да сръвним приходите и бюджета на отбора ) ... та още около 200 хил. - други приходи ...
( сувенири, фен артикули и от малки спонсори )
- Около 1 млн. евро от трансферите на Хичо и Сърмов в Турция ...
Няма да смятам трансферите - по предишната година, въпреки, че имаше някои на траншове, които със сигурност е трябвало да пристигнат и миналата година ...
Над 5 млн. странично финансиране, при това съм занижил цифрите, щото реално наистина не се знае за някои приходи.
Тоест, тия пари - НЕ СА ОТ СОБСТВЕНИКА !!!
Айде да го кажем => 4.5 млн. евро ( да занижим още реалната цифра ) ... е заработил Левски за миналата година ...
Според Баждеков, бюджета на Левски в последните 2 години е => 3.5 - 4 млн. евро !!!
К'во праЙм ? ? ?
И двамата да си вървят и да се върни Наско Сираков,ще видите как отбора ще тръгне напред.
- blue avalanche
- Контакти:
"Ръководството на Левски вече е набелязало първия си летен трансфер. На „Герена" се готвят да отмъкнат защитника на Литекс Александър Барт, твърди "Тема Спорт". Французинът в последно време често се заседява на резервната скамейка. Причината е отказът му да продължи договора си с ловчанлии. Настоящият контракт на французина изтича в края на сезона и засега той няма никакви намерения да го продължи. Още повече че Барт е в конфликт с треньора на оранжевите Любослав Пенев, който също не държи да го задържи в състава. Точно от това са се възползвали сините. От „Герена" вече са осъществили контакт с Барт. Сините на няколко пъти са разговаряли с него и мениджъра му. Защитникът е дал принципното си съгласие да облече синята фланелка от лятото. Двете страни са обсъдили и заплата на Барт. французинът е настоял да получава по 10 хиляди евро месечно, но шефовете на Левски ще се опитат да го убедят да се навие да подпише срещу по-малко възнаграждение.
Левски видимо се нуждае от привличането на централен защитник. В момента сините разполагат само с двама играчи на тази позиция -Йордан Милиев и Иво Иванов. Това наложи и връщането в отбрана на дефанзивния халф Сержиньо Грийн в доста от мачовете на отбора."
Тез "ТС" много активни по Левски,бре...Иначе,сериозно,ако го вземем-подкрепям!Доколкото съм гледам мачове на Литекс-добър защитник.Във всеки случай,по-зле от Иво няма да е!Бих казал-доста по-добре.
Левски видимо се нуждае от привличането на централен защитник. В момента сините разполагат само с двама играчи на тази позиция -Йордан Милиев и Иво Иванов. Това наложи и връщането в отбрана на дефанзивния халф Сержиньо Грийн в доста от мачовете на отбора."
Тез "ТС" много активни по Левски,бре...Иначе,сериозно,ако го вземем-подкрепям!Доколкото съм гледам мачове на Литекс-добър защитник.Във всеки случай,по-зле от Иво няма да е!Бих казал-доста по-добре.
- blue avalanche
- Контакти:
tatusindo написа:Ние вече във тая тема ли си пишем всичко около отбора![]()
Ми,май,трябва да се направи пак една тема за трансферите и подготовката,защото времето наближава.
Левскарите да спят спокойно, изхвърлиха Тампере от всички състезания
Пет, 2011-04-15 12:31
Финландската Футболна Асоциация (ФФА) взе решение да извади от всички състезания местния гранд Тампере Юнайтед, който е популярен в България като един от чуждестранните отбори, причинили кошмари на Левски.
През лятото на 2007 година Тампере елиминира тогавашния български шампион Левски още във втория предварителен кръг за влизане в групите на Шампионската лига и това бе прието като един най-големите резили на "сините" от всичките им участия в евротурнирите.
Причината за изхвърлянето на Тампере Юнайтед от всякакви състезания е вмешателството на мениджъри, които са редили състава на тима в някои мачове с цел продаване на определени футболисти. Дисциплинарната комисия към ФФА обяви, че ръководството на Тампере е позволило на сингапурската фирма Exclusive Sport PTE Ltd да оказва влияние върху избора на титулярните играчи. Заради скандала стартът на финландското първенство ще бъде отложен с една седмица.
"Предупредихме ги с писмо през демекври и през януари. Тампере не бе единственият отбор, свързан с тази фирма, но останалите клубове преустановиха контакта си с нея след нашите предупреждения", заяви пред Ройтерс Ласе Лехтинен, председател на Финландската Футболна Лига.
В същото време, от Тампере Юнайтед обявиха, че не са съгласни с решението на дисциплинарната комисия и ще го обжалват. Очаква се предстоящото обжалване да бъде разгледано след няколко седмици.

04.09.2013Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините
-
blue avalanche написа:tatusindo написа:Ние вече във тая тема ли си пишем всичко около отбора![]()
Ми,май,трябва да се направи пак една тема за трансферите и подготовката,защото времето наближава.
То имаше, но модераторите я изтриха с обяснението, че е рано ...
Според мен може да се направи тема:
"За Левски" - всичко около отбора ... новини, слухове и т.н.
THE G.A.M.E написа:blue avalanche написа:tatusindo написа:Ние вече във тая тема ли си пишем всичко около отбора![]()
То имаше, но модераторите я изтриха с обяснението, че е рано ...
Според мен може да се направи тема:
"За Левски" - всичко около отбора ... новини, слухове и т.н.
Сега виждам,че без да съм чел мнението ти сме мислили за едно и също нещо.... Мен от доста време ми се въртеше в главата.... Защото за всяко нещо по отделно да се прави тема - кофти.....

- Дъстли Мюлдер
- Контакти:
айде в архива тогава...