Време е за новия Челси!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
- Frankie Lampard
- Контакти:
Re: Време е за новия Челси!
Рамиреш е дефанзивен халф. Това, че нямаме едно крило като хората е друг въпрос.
Това трябва да е съставът на Челси за новия сезон,а Анчелоти трябва да си остане треньор...
- - - - - - - - - - - - Торес - - - - - - - - - - - -
- - Неймар - - - - - - - - - - - - - - Санчес - -
- - - - - - - - - - - - Пасторе- - - - - - - - - - -
- - - - - - - -Есиен- - - - - - - Рамиреш- - - -
- - Коентрао - Тери- - - Луис - Иванович
- - - - - - - - - - - - - (Чех)- - - - - - - - - - -
- - - - - - - - - - - - Торес - - - - - - - - - - - -
- - Неймар - - - - - - - - - - - - - - Санчес - -
- - - - - - - - - - - - Пасторе- - - - - - - - - - -
- - - - - - - -Есиен- - - - - - - Рамиреш- - - -
- - Коентрао - Тери- - - Луис - Иванович
- - - - - - - - - - - - - (Чех)- - - - - - - - - - -
- Frankie Lampard
- Контакти:
Торес трябва да е резерва на Стъридж/Борини. За титуляр не става.
-
batpesho90
- Контакти:
Пичове ! Не разбрахте ли че този клуб Шмелси няма да се развие както трябва ? Време било за нов Челси ???????? Нали видяхте манчестър какво ви направи ? Претендирате за много голям клуб , а всъщност вие една шампионска лига нямате взета през цялата си мижава история . Съдиите били подкрепяли манчестър ... добре бе като играха последния мач за Barclays челси - манчестър не ви ли уби късмета и съдиите не ви ли подкрепиха с тази измислена дузпа . Жирков тръгва и се спъва в краката на Smalling ...Пълна пародия . За мен сте измислен клуб в който малко пари се наляха и в рамките на 10 години някъде искате да сте едни от най добрите . Еми да ама неможе да стане . Добре че Моуринио дойде малко да ви оправи ебаното отборче и да подбере малко играчи. Помнете ми думата сигурно още 10 години няма да вземете CL ! Челси се смятал за фаворит в мача срещу манчестър .... гледам феновете на сините преди да започнат 2та мача слагали прогнози от сорта - 1-3 3-0 5-0 10-0 ... успокойте се малко бе хора това Е МАНЧЕСТЪР и запомнете че е 1000 пъти по голям клуб от мизерния и безисторен челси!Но вие сте ченогледи и знам че няма да го разберете . Така че айде със здраве и ви пожелавам в рамките на 20-30 години или поне ако доживеем да видите вашия отбор да вземе CL !
У лево бате пешо. Начина ти на обиждате е ясен признак ,че ти тая игра не я разбираш . Айде със здраве кой с мижава кой с не все се оправя кофти ,че има лайна като тебе 
-
batpesho90
- Контакти:
Фактите говорят ! Време е да си смениш отбора 
- ChElSeA_FaN
- Контакти:
Абе нещастник ,ти фен на МЮ ли си или си хейтър на ЧЕЛСИ ? Първите му 2 коментара не са във форума на Юнайтед,да се радва на 1/2 финала в ШЛ ,а идва тука да злобее.Усещаш ли колко си жалък ? Днес Юнайтед бие,утре ще пада ама като гледам за дребна душица като теб е важно само ЧЕЛСИ да е зле,нали ? Ако ти сменяш отборите при всеки слаб период аз не го правя.Ясен си ми,тая година за МЮ,другия сезон за Барселона,следващия за Милан и тн. все със силните,жалка картинка си.
[wrapimg=]http://chelsea-blues.ru/0000news/lampschampion.jpg[/wrapimg]
Абрамович да вземе да налее пари за скаути вместо само за "доказали" се играчи
- Frankie Lampard
- Контакти:
Разберете - всички фенове на МЮ са глорихънтъри. Не им обръщайте внимание - тях ги интересуват само титлите и купите.
-
batpesho90
- Контакти:
Кой е казал че съм фен на Манчестър ? Неутрален съм , но ме хваща яд на безмислените ви коментари от сорта "Съдиите са виновни" и "Печелят с голяма доза късмет". Ей това не ми харесва във феновете на Челси че просто не искат да си признаят че са победени и това е ! Къде сте видяли фен на Манчестър или който и да е отбор да ходи да се оправдава с съдии и други странични фактори ?Аз лично не съм видял нищо такова ! Само във вашия форум!