Искам да задам един въпрос на хората подкрепящи ГЕРБ, но ако може да ми отговорят аргументирано!
Какво направи партията ГЕРБ за две години на власт? Промени ли се живота на хората към по-добро?
ГЕРБ ми е най-противната партия наравно с ДПС и БСП. Всичките са еднакво корумпирани и долни с разликата, че в ГЕРБ олигофрените са в повечко. Самият премиер Бойко е един прост пожарникар, който си мени мнението през половин час, просто няма нужния интелектуаления капацитет да бъде лидер на държавата. Вижте му и екипа Цецо шестте апартамента, Фидосова, Дянков и т.н. 

Говореше как се е преборил с комунистите, които убили дядо му и пак щял да го направи! Забрави обаче, че щеше да изгние в пожарната ако не беше отишъл на Бузлуджа да се кълне във вярност на партията майка и да си прибере с гордост червения пилет, като най-вероятно после е отишъл да целуне ръцете на Тодор Живков. Тук ще постна реплика от един култов филм "Ееее, лицемери долни" Бивш привърженик на партията и виден фен на Тодор Живков се води водач на дясна партия. Бойко има идеология, иделогията на всички в ГЕРБ е да се краде, защото сега е паднало. Да се слагат наши хора, въпреки че са некомпетентни, компетентните и способните да го духат. Такава е идеологията и на БСП, ДПС, Атака, ДСБ и т.н. Такава е идеологията на всеки един политик в нашата държава. Мислите, че на Бойко или на Станишев, на Доган му пука за по-бедното населие, за българите като народ??? Всички те са с една и съща същност, като сложим факта, че ГЕРБ освен всичко останало са и изключително некомпетентни. Може би най-компетентния политик, поне за мен е Костов, но и той си е нисичък човек и доооста неща съсипа! Какво прави ГЕРБ, две години? Това е въпросът!
„Ако се борим, можем да загубим, ако не се борим, сме загубени" - Ханс Улрих Рудел