С други думи: "Врага на моят враг е мой приятел!"

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
vladitol написа:Ехх,как всички станахте изведнъж големи симпатизанти на Шалке ?
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
JackPackage написа:Айде Миньороооооооооооооо!!!!![]()
![]()
3 от 4те отбора са ми безразлични, да не кажа неприятни поради една или друга причина, все пак с оглед на факта че Шалке имат малък шанс да я вземат стискам палци на Моуриньо (въпреки че не харесвам Реал, алтернативата Барса/Юнайтед е още по-зле)![]()
megan fox написа:Nightfate написа:Незнам аз си стискам палци за Шалке от началото на турнира и ме кефят супер-много ! Могат да мечтая за дубъл този сезон ! ..![]()
Напред Шалке !!!!
Стига нека гледаме реално на нещата (мислех да напиша "нека бъдем реалисти", ама просто нямаше как да го напиша... аз РЕАЛист... НИКОГА!) Шалке отстрани няколко много класни отбора, твори огромна сензация в ШЛ, имат шанс и качества да тупнат и Манчо, но да спечелят ШЛ, че да направят дубъл... това просто няма как да стане! Който и да е от двата испански гранда на финала... Шалке ще хапнат дръвцето! Все пак Барса и Реал не са Валенсия!!! Разликата е огромна..., толкова голяма, че Раул няма да успее да компенсира, въпреки, че е футболен великан и действаща легенда на този спорт!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта