На коя партия симпатизирате ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

На коя партия симпатизирате ?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Re: На коя партия симпатизирате ?

Мнениеот Tommi » 14 апр 2011 21:53

Синьо сърце написа:След това жалко управление с Цецка,Фидосова и Дянков не се учудвайте,че доста хора ше гласуват за БСП,елементарно е!

Чак пък "жалко"... малко е преувеличено. :roll:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

7271
Контакти:

Мнениеот 7271 » 14 апр 2011 21:55

Viktor4o_Rs написа:
Right_side написа:
7271 написа:Тъжни, много тъжни отговори... Лумпенизацията на т. нар. българи явно взема сериозен връх. Да симпатизираш на най - лошото нещо, което се е появявало на този свят - комунизмът, респ. на БСП и нейните креатури, проявяващи се под различни имена и форми, е направо потресаващо. Затова са празни и стадионите, затова хулите, простотиите, насилието преобладават... Къде отиваме ?...

+1 Комунисти съсипаха България. Избиха цялата интелигенция и вече 65 години държат властта и не я пускат. Като пиявици са. Смърт за комунизма.

Няма какво да добавя ;) А това, че пак всички били комунисти - ами малко или много, тия хора не са паднали от небето, със сигурност са заемали някакви позиции по комунистическо , това обаче не ги прави комунисти, не съм съгласен с тая теза ;)

А какви са бе, братле ? Изброй си ги просто всички от 1989 год. досега, преди това няма смисъл да се връщаме... Почти няма политически сериозно изявено лице, което да няма комунистическо потекло или да е здраво свързан с тоталитарния режим. Към днешна дата за съжаление нещата са същите - няма празно в правителството и народното събрание. Това е жестоката истина. Истинските антикомунисти, свестните хора просто са унищожени и смазани. На тях скоро шанс няма да бъде даден...

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 14 апр 2011 21:58

Ако беше толкова хубава и добра тая идеология, СССР нямаше да се разпадне и до ден днешен щяхме да сме съветски сателит ;) Нито пък щеше да е криминализирана в редица държави ( доста по-умни от нас между другото) ;)
Изображение

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 14 апр 2011 22:01

Аз съм склонен да гласувам за ВМРО или за някоя еко/зелена коалиция .
За мен е най-важно да намалят броя на депутатите наполовина и да намалят процента за влизане в парламента на 2 % . Тогава ще влизат много от малките и трудно ще се получава стабилно мнозинство , което ще означава че трябва да се управлялва с консенсус .
За мен сегашното правителство е също толкова слабо като предишните 4-ри , разлика никаква , даже има доста по-некомпетентни хора и такива с фалшиви дипломи , а пък на мин. на здравеопазването му е*аха ма*ата . Също така до сега кмет на София който е управлявал не ме е спечелил да отида да гласувам за него на следващи избори , и сега няма да е по-различно .

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 14 апр 2011 22:01

След като изчаках да се посъберат мнения,спрямо тях сложих и анкета към темата. Нека всеки написал коментар, да си даде гласа :)
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Pro-European
Контакти:

Мнениеот Pro-European » 14 апр 2011 22:04

Tommi написа:Който е навършил 21 години, когато дойде време за следващите парламентарни избори, може да се опита да промени нещо. ;)

Аз съм доволен, когато дадена партия постига положителни резултати, а не симпатизирам на някоя партия заради името ѝ.

колега, всяка изява ти е бисер. и тази също
Авторът на темата: Ще спре ли..

Потребителски аватар
Pro-European
Контакти:

Мнениеот Pro-European » 14 апр 2011 22:05

dunavfc написа:Аз искам да попитам всички симпатизанти на БКП,щом е било толкова сполучлива партия,защо държавата се разпадна ? Защо 2 милиона излязоха по улиците да протестират ? Защо хората имигрират в САЩ във Западна Европа при "гадните" капиталисти ? Защо,хората не имигрират в Русия,Северна Корея,Куба,Венецуела,държавите от Източния Блок ? Като комунизмът е било нещо хубаво,защо останаха 2-3 държави в света,които да го подържат още ?

защото комунист = социалист = идиот.
Авторът на темата: Ще спре ли..

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 14 апр 2011 22:06

7271, не казвам, че не е пълно, ама казах че тая теза "всички не стават" за мене е простотия и е проводник на много беди ;) Нима в останалите държави от Източния блок всичките управляващи днес са били по комунистическите лагери и са партизанствали срещу властта тогава ? Все пак тия промени са станали едва преди 20-тина години, което е нищожен период, иска си още време за да се отмият доста от комунистическите останки и да се появи нова генерация, нямаща нищо общо с предишния режим ;)
Изображение

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 14 апр 2011 22:06

Viktor4o_Rs написа:А това, че пак всички били комунисти - ами малко или много, тия хора не са паднали от небето, със сигурност са заемали някакви позиции по комунистическо , това обаче не ги прави комунисти, не съм съгласен с тая теза ;)

8-)

Вярно, че всеки по онова време е заемал някаква позиция ...
Едни лежаха с години по затворите заради политическите си убеждения. Незнам дали си чувал за Илия Минев - този човек има повече лежани години от прехваления страдалец Нелсън Мандела.
Тези хора, които бяха истински антикомунисти не бяха допуснати до създадените от ДС партии. Дори да влизаха в тях, те оставаха обикновени редови членове.
Вярно и моите родители са заемали "позиции" по онова време, както ги наричаш ти, но въпросът е какви позиции !
Баща ми цял живот е бил учител, а майка ми лекарка ...
Не са били преподаватели по политикономика на комунизма като Иван Костов, нито пък са били милиционери като бащата на Бойко Борисов ....
Има разлика, нали ? ;)
Последна промяна от marmi52 на 14 апр 2011 22:09, променено общо 1 път.
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 14 апр 2011 22:07

Pro-European написа:
Tommi написа:Който е навършил 21 години, когато дойде време за следващите парламентарни избори, може да се опита да промени нещо. ;)

Аз съм доволен, когато дадена партия постига положителни резултати, а не симпатизирам на някоя партия заради името ѝ.

колега, всяка изява ти е бисер. и тази също

И защо мислиш така?
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Върни се в “Свободна зона”