Синьо сърце написа:След това жалко управление с Цецка,Фидосова и Дянков не се учудвайте,че доста хора ше гласуват за БСП,елементарно е!
Чак пък "жалко"... малко е преувеличено.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Синьо сърце написа:След това жалко управление с Цецка,Фидосова и Дянков не се учудвайте,че доста хора ше гласуват за БСП,елементарно е!
Viktor4o_Rs написа:Right_side написа:7271 написа:Тъжни, много тъжни отговори... Лумпенизацията на т. нар. българи явно взема сериозен връх. Да симпатизираш на най - лошото нещо, което се е появявало на този свят - комунизмът, респ. на БСП и нейните креатури, проявяващи се под различни имена и форми, е направо потресаващо. Затова са празни и стадионите, затова хулите, простотиите, насилието преобладават... Къде отиваме ?...
+1 Комунисти съсипаха България. Избиха цялата интелигенция и вече 65 години държат властта и не я пускат. Като пиявици са. Смърт за комунизма.
Няма какво да добавяА това, че пак всички били комунисти - ами малко или много, тия хора не са паднали от небето, със сигурност са заемали някакви позиции по комунистическо , това обаче не ги прави комунисти, не съм съгласен с тая теза

Tommi написа:Който е навършил 21 години, когато дойде време за следващите парламентарни избори, може да се опита да промени нещо.![]()
Аз съм доволен, когато дадена партия постига положителни резултати, а не симпатизирам на някоя партия заради името ѝ.
dunavfc написа:Аз искам да попитам всички симпатизанти на БКП,щом е било толкова сполучлива партия,защо държавата се разпадна ? Защо 2 милиона излязоха по улиците да протестират ? Защо хората имигрират в САЩ във Западна Европа при "гадните" капиталисти ? Защо,хората не имигрират в Русия,Северна Корея,Куба,Венецуела,държавите от Източния Блок ? Като комунизмът е било нещо хубаво,защо останаха 2-3 държави в света,които да го подържат още ?

Viktor4o_Rs написа:А това, че пак всички били комунисти - ами малко или много, тия хора не са паднали от небето, със сигурност са заемали някакви позиции по комунистическо , това обаче не ги прави комунисти, не съм съгласен с тая теза
[/center]Pro-European написа:Tommi написа:Който е навършил 21 години, когато дойде време за следващите парламентарни избори, може да се опита да промени нещо.![]()
Аз съм доволен, когато дадена партия постига положителни резултати, а не симпатизирам на някоя партия заради името ѝ.
колега, всяка изява ти е бисер. и тази също
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта