Viktor4o_Rs написа:Виждаме всички защо сме на тоя хал и тоя форум спокойно може да служи за представителна извадкаПоловината са комунисти дотук, а другите не ги интересували избори, щото всички били маскари ... Очаквам скоро и за ДПС да има немалко добри думи

Определям себе си като демократ и дясно настроен, затова съм гласувал за ГЕРБ, Синята коалиция, на президентските за Волен Сидеров и смятам да гласувам пак за него при президентските избориНикога и по никой случай не бих дал гласа си за комунисти, турци, царисти или янеяневци

Колега,съгласен съм за много неща с теб като цяло в този форум,но само за Волен Сидеров малко ме озадачаваш
 Както и да е,всеки си има право на мнение
 Както и да е,всеки си има право на мнение 

Ще видим кандидата на ГЕРБ за президентските, но трябва да е много силен, за да ми промени избора
  Ще видим кандидата на ГЕРБ за президентските, но трябва да е много силен, за да ми промени избора  

[/center]
[/center] тей ще е то като гласуват за сергей и дуган кво да очакваш те си мислят че ако гласуват за БСП ще им дойдат хубавите години от младините ли кво все още имам надежди че се оправим иначе от тая година мога да гласувам и 100% ще е за Герб не съм толкова отчаян че за Атака
  тей ще е то като гласуват за сергей и дуган кво да очакваш те си мислят че ако гласуват за БСП ще им дойдат хубавите години от младините ли кво все още имам надежди че се оправим иначе от тая година мога да гласувам и 100% ще е за Герб не съм толкова отчаян че за Атака  Доволен съм от Герб трябва им време не става то веднага
 Доволен съм от Герб трябва им време не става то веднага