Борисов даде шокиращо интервю свързано с футбола ни
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
- TheApostleOfFreedom
- Контакти:
Re: Борисов даде шокиращо интервю свързано с футбола ни
Колко странна и провокативна тема... Като прочетох интервюто доста се заинтригувах. Играл съм футбол и на st. Септември и на st. Раковски, а st. Юнак си беше ледена пързалка. Днес всички те са ужасни места. Бих гласувал с две ръце за това те да се продадат, да се наложат с данъци букитата, а с приходите да се построят първоначално (пък и само) два стадиона: на мястото на st. Академик има възможност да се построи наистина голям стадион - такъв, на които могат да домакинстват и Левски, и ЦСКА. Особено за тази си задача той е идеален - почти по средата между Герена и Армията, пък и летището е близо, а и гара Подуяне. Друг стадион може да се построи на мястото на st. Локомотив, като на него да играят именно Локомотив и Академик, а за последно трябва да се модернизира стадион Славя, който ще е перфектен дом за белите и за Септември. Смятам, че това е предостатъчно. Смятам, че днес това е реалността - шест футболни отбора от София, които наистина ще бъдат спасени с такова "чудо". Четири ще са си в "А" група, два в "Б". Останалите стадиони Герена и Армията ще са за младежите и децата. Не е ли наистина разумно, бре, хора. София е ужасно нещо, а това, ако не е фикция би я направила малко по-добро място...
Дяконе, победихме!
Cry! For near the town of Sofia,
Sticks up, I saw, black gallows,
And your only son, Bulgaria,
Hangs on it with a fearful strength.
http://www.youtube.com/watch?v=4GC-_1ErAFk - Защото съм Левскарче!
TheApostleOfFreedom написа:Колко странна и провокативна тема... Като прочетох интервюто доста се заинтригувах. Играл съм футбол и на st. Септември и на st. Раковски, а st. Юнак си беше ледена пързалка. Днес всички те са ужасни места. Бих гласувал с две ръце за това те да се продадат, да се наложат с данъци букитата, а с приходите да се построят първоначално (пък и само) два стадиона: на мястото на st. Академик има възможност да се построи наистина голям стадион - такъв, на които могат да домакинстват и Левски, и ЦСКА. Особено за тази си задача той е идеален - почти по средата между Герена и Армията, пък и летището е близо, а и гара Подуяне. Друг стадион може да се построи на мястото на st. Локомотив, като на него да играят именно Локомотив и Академик, а за последно трябва да се модернизира стадион Славя, който ще е перфектен дом за белите и за Септември. Смятам, че това е предостатъчно. Смятам, че днес това е реалността - шест футболни отбора от София, които наистина ще бъдат спасени с такова "чудо". Четири ще са си в "А" група, два в "Б". Останалите стадиони Герена и Армията ще са за младежите и децата. Не е ли наистина разумно, бре, хора. София е ужасно нещо, а това, ако не е фикция би я направила малко по-добро място...
Ми не е разумно приятелю! Ние в провинцията кво да мрем ли? Стига с тези номера София-Държавни-Общински и тнт.Общините да не са други държави некви а? Ако е така да сложим визи! По-горе момчето от Варна спомена БЕЗ СИЛЕН ПРОВИНЦИЯЛЕН ФУТБОЛ ЩЕ СИ ОСТАНЕТЕ БОКСОВИ КРУШИ НА ВСЕКИ ЗНАЕН И НЕЗНАЕН ОТБОР В ПРЕДВАРИТЕЛНИТЕ КРЪГОВЕ НА ЕКТ!
Това е нашият клуб, нашият град, нашата вяра. Или го приемете, или се махнете!

Това интервю къде в медиите е излязло,или предстои,или какво...Даже Бойко да го е казвал,кой вече му вярва на приказките,само прах в очите хвърлят на хората и по някоя и друга огризка-спортна зала за София,1/5 метро,и 1/7 магистрала...за две години мандат.Май и още някакви дреболийки други.Пък вече и на децата е ясно че предстоят избори и т.н.
Не съм от песимистите,не съм от София,ще се радвам много ако даже един нов стадион се направи,а други два се ремонтират,за да са годни за Европа.Но вече колко време им ядем попарата на все едни и същи Борисовци и Станишевци?
Не съм от песимистите,не съм от София,ще се радвам много ако даже един нов стадион се направи,а други два се ремонтират,за да са годни за Европа.Но вече колко време им ядем попарата на все едни и същи Борисовци и Станишевци?
- TheApostleOfFreedom
- Контакти:
trakia написа:Ми не е разумно приятелю! Ние в провинцията кво да мрем ли? Стига с тези номера София-Държавни-Общински и тнт.Общините да не са други държави некви а? Ако е така да сложим визи! По-горе момчето от Варна спомена БЕЗ СИЛЕН ПРОВИНЦИЯЛЕН ФУТБОЛ ЩЕ СИ ОСТАНЕТЕ БОКСОВИ КРУШИ НА ВСЕКИ ЗНАЕН И НЕЗНАЕН ОТБОР В ПРЕДВАРИТЕЛНИТЕ КРЪГОВЕ НА ЕКТ!
Изобщо не съм засегнал темата, че "провинцията" (дума, която не употребявам) ще бъде заебана. Не случайно написах, че "искам" 2 (два), а не 5 (пет) стадиона в София. Първо, София е град от 2 милиона жители = Варна, Пловдив и Бургас, пък барабар и Русе. Тогаз странно ли е, че в София един стадион не е достатъчен, а? И тъй като казах, че трябват два стадиона в София (30-35-40 хиляден и 15-20 хиляден + подобряване на ст. Славия), то ето, че остава един стадион за Пловдив, един за Варна, за Бургас засега не, а от "последния" да се направят по-малки стадиончета в Русе, Търново и Плевен.
Още нещо - футболът не идва от "провинцията", а от школите било то от София или другите градове. Да, Пловдив, Благоевград и Плевен са дали много футболисти на България, ала почти толкова са тръгнали и от София. Та ако не си разбрал тази "тайна" на футбола, то тогаз нищо не знаеш за тази игра.
Дяконе, победихме!
TheApostleOfFreedom написа:trakia написа:Ми не е разумно приятелю! Ние в провинцията кво да мрем ли? Стига с тези номера София-Държавни-Общински и тнт.Общините да не са други държави некви а? Ако е така да сложим визи! По-горе момчето от Варна спомена БЕЗ СИЛЕН ПРОВИНЦИЯЛЕН ФУТБОЛ ЩЕ СИ ОСТАНЕТЕ БОКСОВИ КРУШИ НА ВСЕКИ ЗНАЕН И НЕЗНАЕН ОТБОР В ПРЕДВАРИТЕЛНИТЕ КРЪГОВЕ НА ЕКТ!
Изобщо не съм засегнал темата, че "провинцията" (дума, която не употребявам) ще бъде за****а. Не случайно написах, че "искам" 2 (два), а не 5 (пет) стадиона в София. Първо, София е град от 2 милиона жители = Варна, Пловдив и Бургас, пък барабар и Русе. Тогаз странно ли е, че в София един стадион не е достатъчен, а? И тъй като казах, че трябват два стадиона в София (30-35-40 хиляден и 15-20 хиляден + подобряване на ст. Славия), то ето, че остава един стадион за Пловдив, един за Варна, за Бургас засега не, а от "последния" да се направят по-малки стадиончета в Русе, Търново и Плевен.
Още нещо - футболът не идва от "провинцията", а от школите било то от София или другите градове. Да, Пловдив, Благоевград и Плевен са дали много футболисти на България, ала почти толкова са тръгнали и от София. Та ако не си разбрал тази "тайна" на футбола, то тогаз нищо не знаеш за тази игра.
Айде моля ти се разкрий тайната, че ми стана изключително интересно!
Ти казваш един столичен футболист, аз ти казвам трима
П.С. Така може и за спортисти изобщо да си поиграем
- TheApostleOfFreedom
- Контакти:
venomcho написа:Айде моля ти се разкрий тайната, че ми стана изключително интересно!
Ти казваш един столичен футболист, аз ти казвам трима"провинциални" и да видим кой първи ще спре, а?!
Това си е заяждане на дребно. Съгласен съм, че няма смисъл да ги броим, ала за трима спортисти, които не са от София, то ще се намери един от тук. И все пак ти не ми проследи мисълта - не този или онзи град прави спортиста, а условията. Не знам, наистина, какво против имате да се създаде нещо в София. Знам, пак ще кажете: "Защо всичко е в София?" Просто 1/3 от българите в България са в София. И дори да не ми харесват причините това да е така, то е факт. В пъти по-добре щеше да ми е да живея в Кукуш откъде ми е родът, ала за зла участ гърците са избили цялата ми кръвна линия, и което е факт, 1/3 от софиянци, пловдивчани, бургазлии и варненци са бежанци от Македония и Тракия. Ако имаш проблем с това кажи...
Дяконе, победихме!
TheApostleOfFreedom написа:venomcho написа:Айде моля ти се разкрий тайната, че ми стана изключително интересно!
Ти казваш един столичен футболист, аз ти казвам трима"провинциални" и да видим кой първи ще спре, а?!
Това си е заяждане на дребно. Съгласен съм, че няма смисъл да ги броим, ала за трима спортисти, които не са от София, то ще се намери един от тук. И все пак ти не ми проследи мисълта - не този или онзи град прави спортиста, а условията. Не знам, наистина, какво против имате да се създаде нещо в София. Знам, пак ще кажете: "Защо всичко е в София?" Просто 1/3 от българите в България са в София. И дори да не ми харесват причините това да е така, то е факт. В пъти по-добре щеше да ми е да живея в Кукуш откъде ми е родът, ала за зла участ гърците са избили цялата ми кръвна линия, и което е факт, 1/3 от софиянци, пловдивчани, бургазлии и варненци са бежанци от Македония и Тракия. Ако имаш проблем с това кажи...
Абе тея дни ми омръзна да ви чета рекордите - първо нз си колко милиона били феновете ви, после направо 90 % от НАСЕЛЕНИЕТО
И точно това е отговора: не тези съоръжения се правят, защото има много хора, а точно обратното - хората нямат избор и прииждат, защото сте едно изкуствено напомпано градче - сбор от селца, има си статистика има си и факти през годините...
София е с толкова многобройно население именно поради подобно централизиране на власт и капитал само там.
TheApostleOfFreedom написа:venomcho написа:Айде моля ти се разкрий тайната, че ми стана изключително интересно!
Къде и кой ги преброи тези 2 милиона в София бе малък? Кой ти подхвърли тази маняшки готина цифра? И кво общо имат зителите на даден град с ПОСЕЩАЕМОСТТА НА ДАДЕН ОТБОР? Остави ги тези Славия и Локо СФ те са ми ясни ами дай да говорим за вашата посещаемост в 2 милионият град. Ние сме във В група и имаме ако не повече то поне равен брой посещаемост с вас ,които се мъщете да станете шампиони.Сумати талантливи момчета окипазихте във вашите школи и отбори все от провинцията ,а ти смееш да ми говориш за неква митична ваша школа дето не е дала нищо на БГ. Аре стига всичките ви големи играчи са взимани от други отбори вече като готови кадри.
Това е нашият клуб, нашият град, нашата вяра. Или го приемете, или се махнете!

- TheApostleOfFreedom
- Контакти:
venomcho написа:Абе тея дни ми омръзна да ви чета рекордите - първо нз си колко милиона били феновете ви, после направо 90 % от НАСЕЛЕНИЕТО
trakia написа: Къде и кой ги преброи тези 2 милиона в София бе малък? Кой ти подхвърли тази маняшки готина цифра? И кво общо имат зителите на даден град с ПОСЕЩАЕМОСТТА НА ДАДЕН ОТБОР?
Ах, оскотели селяндурчета
Дяконе, победихме!
Върни се в “Футбол - България”