Левски избра Берое да е шампион през 1986-а
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Левски избра Берое да е шампион през 1986-а
Проблема не е това че сме си върнали титлата, а в това че ни беше отнета,не може заради ексцесии в един турнир /купата на НРБ/участвалите отбори да търпят наказания в съвсем друга надпревара като първенството,Тракия се облагодетелстваха достатъчно като играха вместо Левски в турнира за КЕШ.Най-нормалното нещо е да бъде върната несправедливо отнетата титла на Левски,случая няма нищо общо с отнетите титли на Ювентус -за доказана корупция в първенството.
bai hoi написа:Проблема не е това че сме си върнали титлата, а в това че ни беше отнета,не може заради ексцесии в един турнир /купата на НРБ/участвалите отбори да търпят наказания в съвсем друга надпревара като първенството,Тракия се облагодетелстваха достатъчно като играха вместо Левски в турнира за КЕШ.Най-нормалното нещо е да бъде върната несправедливо отнетата титла на Левски,случая няма нищо общо с отнетите титли на Ювентус -за доказана корупция в първенството.
Бай Х*й ,скии ся тук говорим за взето и изпълнено решение на БФС! Конец,Край ,Дъ Енд,Фин! Нищо не казвам как ви е отнета и тнт.можеби си прав. Обаче съгласи се ,че Ботев си спретва въргал с Локото ,титлата ни се отнема и никой няма и да се сети да ни я върне! Или ситуацията с нас преди сезона ритнаха ни във В група УМНО ,днес нито едно село несмее да ни домъкинства и всичките вчерашни ревове ,че даже трябвало да ни пратят в регионалните групи се приориантираха към "Ботев не заслужава да е във В".Ако ни бяха вкарали в Б група нямаше ли да мучите групово пак ,че не ни е там мястото??? Няма две мнения ,че кантара в БГ винаги тежи към шоплъка и ,че сте отрочета на властта! Ако някога сте били този светъл отбор за който искате да се представите днес то комунизмът за ,който обичате да премрънквате ,че (ни направил малко братче на ЦСКА) вас направо ви разсипа и унищожи всичко истинско и честно!
Това е нашият клуб, нашият град, нашата вяра. Или го приемете, или се махнете!

Повечето фенове на Левски явно подкрепят случилото се.Да са живи и здрави,щом смятат,че няма за какво да се срамуват и си мислят,че това,което е станало,подхожда на името на патрона им и на най-великият им футболист-бивш играч на същия този "омразен" Ботев!
gargamel написа:Повечето фенове на Левски явно подкрепят случилото се.Да са живи и здрави,щом смятат,че няма за какво да се срамуват и си мислят,че това,което е станало,подхожда на името на патрона им и на най-великият им футболист-бивш играч на същия този "омразен" Ботев!
Ботев не ми е омразен отбор,предполагам и на голяма част от останалите фенове на Левски не е ,на мен лично ми бяха неприятни през "брокерския период" и преди това по време на соца,когато бяха АФД Тракия/основно заради това че добрите им футболисти отиваха в ЦСКА/,иначе ги уважавам като достоен противник и за мен са третия по значимост отбор в България.
bai hoi написа:gargamel написа:Повечето фенове на Левски явно подкрепят случилото се.Да са живи и здрави,щом смятат,че няма за какво да се срамуват и си мислят,че това,което е станало,подхожда на името на патрона им и на най-великият им футболист-бивш играч на същия този "омразен" Ботев!
Ботев не ми е омразен отбор,предполагам и на голяма част от останалите фенове на Левски не е ,на мен лично ми бяха неприятни през "брокерския период" и преди това по време на соца,когато бяха АФД Тракия/основно заради това че добрите им футболисти отиваха в ЦСКА/,иначе ги уважавам като достоен противник и за мен са третия по значимост отбор в България.
Еми то май само по времето на гнидата сме ти били симпатични?
- publicimage
- Контакти:
Ето и какво четем в онлайн изданието на Стандарт
Старите Левски фенове могат отново да се насладят с този римейк на загубата им 2:3, с която прецакват Ботев. Четох по-напред в темата, че е било върховно удоволстие за някои от тях. ( цък )
Дано никога не я докарвам до там, че да се радвам как любимият ми Ботев пада.
Вести
Шампионите от 1986 г.ще играят
мач с ветераните "Левски" по случай 25-ата годишнина от титлата на "Берое". Двата отбора ще се срещнат навръх Великден (24 април). Седмица по-късно е дербито между "зелени" и "сини" от "А" група.
Старите Левски фенове могат отново да се насладят с този римейк на загубата им 2:3, с която прецакват Ботев. Четох по-напред в темата, че е било върховно удоволстие за някои от тях. ( цък )
Дано никога не я докарвам до там, че да се радвам как любимият ми Ботев пада.
publicimage написа:Дано никога не я докарвам до там, че да се радвам как любимият ми Ботев пада.
Единствените 2 отбора в България за които знам, че феновете им са се радвали на загубите на собствените си отбори са Левски София и Локомотив от Кюстендил /днес Пловдив/. Важното е, че винаги е за да се прецакат жълтитИ!
като не можете да ни биете - ще лягате на на преките ни конкуренти - това е положението
- Шврнц Тпрунков
- Контакти:
publicimage написа:Дано никога не я докарвам до там, че да се радвам как любимият ми Ботев пада.
Те са два отборите в България, които се радват че, падайки, прецакват "кръвния враг". Единият отбор е ясен кой е, другият е един юридически заличен през 2001 година отбор, чиито привърженици скандираха "Шумен, Шумен" преди години, а преди три години се радваха на явното, курвенско полягане на отбора, спонсориран от сегашния им президент - Вихрен.
Между другото, тези два отбора са генетично свързани по много причини, така че не е учудващ начина им на поведение, както и митовете и легендите, които разпространяват. Нейсе, има хора умни и образовани измежду техните фенове, които знаят за мизериите, не ги приемат и също надигат глава и глас против подобни простащини и курвачки.
Да пием за феновете на даден отбор, а не за тези, които мразейки друг отбор се имат за фенове!
Не натискайте ТУК!
БПФК написа:publicimage написа:Дано никога не я докарвам до там, че да се радвам как любимият ми Ботев пада.
Единствените 2 отбора в България за които знам, че феновете им са се радвали на загубите на собствените си отбори са Левски София и Локомотив от Кюстендил /днес Пловдив/. Важното е, че винаги е за да се прецакат жълтитИ!
като не можете да ни биете - ще лягате на на преките ни конкуренти - това е положението
а и Локо София се радваха ,когато ни прецакаха мисля,че беше за 3 място и паднаха в Надежда от Локо /Пд/
Teo написа:
Вие по селата и паланките нямате ли си отбори, че сте фенове на софийските... баси селянията!
Станко
Че то и ти си селянин,ама неосъзнат
damageplan
Софийските агитки на Левски и ЦСКА са не по-големи от тези на Локо Сф и Славия .
Вие по селата и паланките нямате ли си отбори, че сте фенове на софийските... баси селянията!
Станко
Че то и ти си селянин,ама неосъзнат
damageplan
Софийските агитки на Левски и ЦСКА са не по-големи от тези на Локо Сф и Славия .
nostradamus написа:Аз лично бях на този мач Левски-Берое 2-3 и бях много доволен че прецакахме АФД Тракия,това беше най-противният сателитен армейски отбор.
Жалко говедо си ти - това омразно АФД ви направи шампиони за сметка на ЦскА няколко години по-рано, когато на стадион Девети септември в Пловдив ви пусна равен мач 2-2 защото имаше полза да играе в Европа като финалист за купата. Освен това в това омразно АФД играеха всички футболисти от школата на левски, които не искаха да отбиват военната си служба в ЦскА, включително и най-големия - Георги Аспарухов - Гунди, чийто реализаторски умения блесват първо през сезон 62/63 година в Ботев, където по крилата в атаката му партнират двама национални състезатели - Чико Дерменджиев и Георги Попов - Тумби.