На коя партия симпатизирате ?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
На коя партия симпатизирате ?
Винаги ми е било интересно,как е положението в форума,спрямо политическите пристрастия.Нека всеки да сподели накратко към коя партия има афинитет,коя ненавижда.Може да споделите и кои политици най-много харесвате и към кои изпитвате неприязъм.Ще се радвам и да се пусне анкета с 5-6 партии,за да видим в процент какво е съотношението.
Re: На коя партия симпатизирате ?
БСП 

[rimg]https://dl.dropboxusercontent.com/u/31972793/androidbg/10628155_946991171983886_3440970175867167846_n.jpg[/rimg]
- child in time
- Контакти:
На никоя на никого за нищо на света! От партии , " личности" и всички подобни сме на тоя хал!
Единствен компромис бих направил за бирената партия! Наздраве!
Единствен компромис бих направил за бирената партия! Наздраве!

БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! 

ПАА (Партия на Анонимните Алкохолици)
Васко'' Кръпката''
Няма партия, която да ми оправдае доверието, но знам, че никога за нищо на света няма да гласувам за бсп и дпс, за комунистите и турците. Пред две злини винаги се избира по-малката, така че, когато гласувам изхождам от този принцип, след като нямам партия.
- vladitol
- Контакти:
Граждани за Европейско Развитие на България
Support Stan!
Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !
Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,
Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !
Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,