Проект структура на Българският Футбол

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Проект структура на Българският Футбол

Мнениеот dunavfc » 14 апр 2011 18:32

Първо искам да кажя,че това е просто един проект,които съм разработил,не ангажирам никого с него или да искам да го натяквам на някого.Просто така според мен,нашият футбол би станал по-равностоен,по-атрактивен и по-зрелищен.Знам,че в момента на криза е трудно да се наложат тези неща,защото както се вижда едвам кретат половината отбори от "А" и "Б" групите.И все пак ще се радвам,да споделите своето мнение,колкото по-критично,толкова по добре ;)
http://img198.imageshack.us/img198/3620 ... tball2.jpg

http://img21.imageshack.us/img21/7704/bgcup.jpg

Незнам,по какъв начин да постна снимките,затова давам направо линк.
Последна промяна от dunavfc на 14 апр 2011 18:53, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Re: Проект структура на Българският Футбол

Мнениеот child in time » 14 апр 2011 18:43

Проект? До тук за Бг футбола ни има около 1254 проекта и нито един не е докаран дори до средата!Така че без да ми се обиждаш
но ве4е гледам със силно недоверие към подобни неща!
Не искам да чувам вече за проекти а нещо такова : - Днес беше завършена тази и тази база , този и онзи стадион...в град/село еди кой си !
На хартия сме мн силни на практика кръгла нула! :evil:
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 14 апр 2011 18:44

dunavfc написа:Първо искам да кажя,че това е просто един проект,които съм разработил,не ангажирам никого с него или да искам да го натяквам на някого.Просто така според мен,нашият футбол би станал по-равностоен,по-атрактивен и по-зрелищен.Знам,че в момента на криза е трудно да се наложат тези неща,защото както се вижда едвам кретат половината отбори от "А" и "Б" групите.И все пак ще се радвам,да споделите своето мнение,колкото по-критично,толкова по добре ;)

Изображение
Изображение

Незнам,по какъв начин да постна снимките,затова давам направо линк.

Първо за снимките погледни как съм ги пуснал аз. Сега за предложението ти. Сегашните 16 отбора са ни много, а ти предлагаш да станат 18. Защо? Да не би нивото на Б групите ни да е толкова високо? За купата мисля, че сегашния формат е идеален. Получават се изненади като миналата година и като Пирин през този сезон. При една групова фаза ще продължат по силните при което интереса ще падне защото ще се знае кои отбори ще излязат от самите групи.
[center]ИзображениеИзображение[/center]

Fonzky
Контакти:

Мнениеот Fonzky » 14 апр 2011 18:45

За А група над 12 отбора, да не казвам че трябва да са най-много 10, изобщо няма смисъл да се говори. Не пречи да си стоим така, но не трябва да ни пречи и това че нивото няма да се качи никога.

Потребителски аватар
luddeN
Контакти:

Мнениеот luddeN » 14 апр 2011 18:45

А група 10-12 отбора !!!
Повече отбори = по-слабо първенство
ЦСКА е най-успешният български отбор в европейските клубни турнири със своите достигнати 2 полуфинала за КЕШ (1967, 1982) и 1 полуфинал за КНК (1989)
[wrapimg=]http://media.tumblr.com/tumblr_lcob0jVat11qc85cs.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
mavri
Контакти:

Мнениеот mavri » 14 апр 2011 18:48

с тоя проект закри директно отбора на стоичков марица ти излезе по пекан от бфс

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 14 апр 2011 18:50

Какъв е смисъла от 10-12 отбора,четири-пет града ще бъдат в елита,всичко друго ще е по-долните дивизии.18 отбора в момента са много наистина,но след време защо не ? Колкото повече градове в "А" група,толкова по-добре.Разбира се,че ако отборите само мизерстват и нямат никакви перспективи за развитие,няма смисъл,но ако има още 5-6 случая като Лудогорец,Литекс и Черноморец,нещата ще са друго положение.

Fonzky
Контакти:

Мнениеот Fonzky » 14 апр 2011 18:55

dunavfc написа:Какъв е смисъла от 10-12 отбора,четири-пет града ще бъдат в елита,всичко друго ще е по-долните дивизии.18 отбора в момента са много наистина,но след време защо не ? Колкото повече градове в "А" група,толкова по-добре.Разбира се,че ако отборите само мизерстват и нямат никакви перспективи за развитие,няма смисъл,но ако има още 5-6 случая като Лудогорец,Литекс и Черноморец,нещата ще са друго положение.

Ти сам си споменал причината поради която няма смисъл от по голяма група. Ако ще и от един град да са всичките отбори, но да са качесвени и да се играят 100% мачове. Като мотивация и т.н. и когато някой наистина покаже качества да се качва в А група и да си играе там. То така или иначе някои градове ще изчезнат скоро, ти за футбола в тях си се притеснил :)

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 14 апр 2011 18:58

Полето не иска думи, а мотика, така че само с приказки не става, трябват действия, но тях ги няма.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 14 апр 2011 18:59

Отборите в "А" група трябва да са 14 или 16. Последните два отбора изпадат, а отборът пред тях играе бараж с третия от "Б" група. "Б" група трябва да се състои от 16 или 18 отбора, като първите два отбора се класират за "А" група, третият играе бараж, а последните два отбора изпадат. Победителите от "В" групите играят бараж за влизане в "Б" група (само два отбора се класират).

Форматът на турнира за купата не трябва да се променя. Групите ще натоварят допълнително отборите и доста отбори "ще отписват" този турнир (дори и сега има отбори, които предпочитат да отпаднат рано от турнира).
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Върни се в “Футбол - България”