Христо Стоичков напомни за себе си!!!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Re: Христо Стоичков напомни за себе си!!!

Мнениеот smoothc » 14 апр 2011 17:45

masona84 написа:
smoothc написа:
stanchev-cska написа:На автора на темата мога да кажа,че титлата е готова,даже и за догодина.А другите мачове са към 70:30.

Казвам се Алекс! Само на Порто титлата вече е факт! Другите мачове са 50:50! 70:30 е съотношението между твоята простотия и разумът ти!

Ти се чустваш засегнат от думите на Стоичков,а ти самият какво правиш,който не е на твойто мнение :за Vaskonti или бил прост или Ицо му бил идол което според теб е още по лошо,в това си мнение обиждаш и колегата.Кой пък беше ти да молиш някой да си сменя аватара,че на теб не ти изнасяло.Споко като ви ударят 4 мача Барса с по 2-3гола,ще се успокоиш и няма да обиждаш.

Колега Масон кое стъпало стигна вече в йерархията на Зидарите :mrgreen:

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Мнениеот DmG » 14 апр 2011 17:47

Какво сте се размрънкали против Стоичков ? Първо не сте му на златните обувки . Второ той е фен на Барса и е нормално да иска победи за този отбор , така както и вие няма да ми казвате на мен дали ще казвам , че всеки мач ще победим . Напълно нормално .

Автора , радваш се на Руни , да не мислиш че е по-умен от Стоичков ? Много се лъжеш !
Седнете си на гъзовете и си подкрепяйте отборите , стига сте мразили този и онзи !!!!!!

Потребителски аватар
iori
Контакти:

Мнениеот iori » 14 апр 2011 17:50

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=wsC6gsKSPWY[/youtube]

А вие си плювайте.
[wrapimg=]http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQuXQZcGXjvSnqBZOZRo_xvL7OsSlqmCWs1xvstjpwB7sN32tJn[/wrapimg][wrapimg=]http://sporta.bg/pictures/3988285_160__[/wrapimg]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 14 апр 2011 17:50

Madridist написа:
vaskonti написа:
Madridist написа:vaskonti аз лично не се правя на защитник нито на етиката,нито на морала. Но все пак, когато си публична личност, трябва да се държиш като такава. Във вкъщи си прави каквото решиш,но когато даваш интервюта или си на публични места, трябва да имаш едно на ум, как се държиш и какво правиш. ;)

Знаеш ли, мога да се обзаложа, че 99% от хората, които мразят Ицо са от България и Мадрид, а едва ли има държава по света, където да не знаят кой е той! Това едва ли може да се отрече, така ли е? На какви мисли те навежда това?

Ама аз да съм му отрекъл,че е гениален футболист. Напротив, подчертавам още веднъж,че за мен това е най-успелия и добър български играч, уважавам го,защото е постигнал всичко благодарение на талант и труд. Но все пак,когато се държи като простак, не виждам,защо трябва да има вето и да не можем да го коментираме. Специално в това интервю, той не е казал нищо обидно,дори напротив на мен ми направи много добро впечатление с мнението си за Моуриньо. На черното бяло не мога да кажа. 8-)

[offtopic]А да ти кажа и в Германия хич не го обичат. Едва ли някога ще забравят гола му на световното в Америка :mrgreen:[/offtopic]

Ми аз не те упреквам, че си отрекъл футболните му качества. Просто казвам, че го мразят на точно определени места, но интересното е, че по различни причини - в Мадрид и в Германия например не го обичат поради футболни причини. Докато само в България го мразят щото бил простак, моля ти се. Добре, че много малко хора по света са като нас, че до сега Гаскойн, Кантона, да не говорим за Марадона, да са разчекнати и вероятно анатемосани, щото са ебати простаците... На кой, освен на човек, изживяващ се като пуритан-моралист му пука какво говорят тия футболисти извън терена? Ще кажеш, че дават лош пример на децата? Е добре, че тия деца са опряли при възпитанието си до тези футболисти! Те имат първо родители, после приятели, после среда като цяло и чак след това идолите - евентуално!
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 14 апр 2011 17:50

Само наш Ицо ли прихваща тези каталунски порядки? Аз не съм чул други легенди на Барса (ако Стоичков може да се нарече легенда) така да се изказват за Реал и изобщо толкова да злобеят към други отбори. Бай Ганьо (наш Ицо) ако не си покаже простотията и магарията в Европа, къде ще я покаже другаде? Никакво уважение към противника - това е недопустимо за спортистите и то от такъв ранг.
Гениален като играч, но всичко човешко му е чуждо. Селянина (като манталитет) и в злато да го опсипеш, пак си остава същия цървул.

Ето Граф Монте Кристо дава перфектен коментар личи си че е умен пич! Евала Графе ;)

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 14 апр 2011 17:53

"Той дори не си спомня къде се намира нашето село Ясно поле. Не се е вясвал от 30 години", признава майката. Според нея в дъното на всичко е тъщата Пепа Митева, която живее в баровския квартал на София "Павлово". "Явно тя е майката на Ицо, не аз. Погледнете ни как сме облечени. Вижте и тъщата, която е накичена като коледна елха", беснее Пенка.
Идвало ми е да му избода едното око
и да му отрежа едното ухо, за да се сети откъде е тръгнал", добавя бащата.

Та, какво казвахте?
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 14 апр 2011 17:55

DmG написа:Какво сте се размрънкали против Стоичков ? Първо не сте му на златните обувки . Второ той е фен на Барса и е нормално да иска победи за този отбор , така както и вие няма да ми казвате на мен дали ще казвам , че всеки мач ще победим . Напълно нормално .

Автора , радваш се на Руни , да не мислиш че е по-умен от Стоичков ? Много се лъжеш !
Седнете си на гъзовете и си подкрепяйте отборите , стига сте мразили този и онзи !!!!!!

Казвам се Алекс! Първо не искам да влизам в спор с тебе сещаш се защо ;)
Второ Рууни е живял в държава където традициите и уважението и феърплея са на първо място! Стоичков точно обратното!
Стоичков може и да е по-умен защото все пак разбира и от политика ;)

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 14 апр 2011 17:56

Голям футболист и малък човек !

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Мнениеот DmG » 14 апр 2011 17:58

вие тримата ривалдо , бившия фен на Манчестър Юнайтед и левскарчето - не сте му на златните обувки .
Цял всят го уважава , но само тук го ядът за глупости или по точно " му ядът мъжкото достойнство "

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 14 апр 2011 17:59

Eminem написа:Голям футболист и малък човек !

Slim Shady дава също перфектно мнение! Всичко се казва за Стоичков с това !...точно като Еминем нали ..с едно изречение ;)

Върни се в “Футбол - Свят”