Левски избра Берое да е шампион през 1986-а

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Re: Левски избра Берое да е шампион през 1986-а

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 14 апр 2011 09:26

Avanti_Ragazzi написа:Майна,не майна вземи малко прочети?Левски е вече на практика(теоретично недостижим по точки) шампион още преди финала с ЦСКА!!!Това знаеше ли го или не?

Това го знам много добре.Кажи ми ти ,защо си показахте го*едарския характер на финала за купата?Заслужено си ви беше наказанието,даже ако беше някъде другаде ,да са ви изхвърлили в "Б" група.

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 14 апр 2011 09:35

Заради това наказани е преебан един от най-великите отбори на Левски.Единственият реално прецакан клуб е Левски,ние за разлика от едни други новото име Витоша не си го харесвахме и скандирахме.Освен това не играхме в Евротурнирите в които играхте вие на наше място(вие нямате вина за това).Но да ми говориш,че специално този сезон Левски е станал не честно шампион е смешно направо.След като става шампион още преди този мач?
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 14 апр 2011 09:41

Avanti_Ragazzi написа:Заради това наказани е пре**** един от най-великите отбори на Левски.Единственият реално прецакан клуб е Левски,ние за разлика от едни други новото име Витоша не си го харесвахме и скандирахме.Освен това не играхме в Евротурнирите в които играхте вие на наше място(вие нямате вина за това).Но да ми говориш,че специално този сезон Левски е станал не честно шампион е смешно направо.След като става шампион още преди този мач?

А бе пич,ти четеш ли ми написанот?Не съм казал ,че Левски е бил слаб или ,че не е заслужавал да стане шампион.Защо ги направихте проблемите по време на финала??заслужихте си наказанието на 1000% и не правилно си върнахте титлата от 85-та.

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 14 апр 2011 09:43

Avanti_Ragazzi написа:И още нещо а ми кажи честно,говорим чисто хипотетично!!!Последен кръг на първенството първи са ЦСКА а втори на 1 точка зад тях са Локо Пловдив или Левски примерно избери си сам!!!И вие посрещате ЦСКА на Колежа и ако ги биете Локо Пловдив или Левски става шампион!!!Как според теб ще свърши мача а и дали ще направите омразните ви Локо или Левски шампиони,и дали няма да се радвате ако може да ги прецакате!!!!

Ще ти отговоря честно и откровенно.Аз лично бих искал победа ,не зависимо,че еди- кой си ще стане шампион.Предполагам,че и други фенове на Ботев ще кажат същото.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 14 апр 2011 09:45

BultraStyle написа:В едно интервю...в едно вечерно предаване .....лично НС си призна ,че нарочно са полегнали ,за да може ние да не станем шампиони .После всички знаят какво се случи в директният двубой :lol:

"После всички знаят какво се случи в директният двубой."
После няма!
Мачът Левски-Берое 2-3 е в предпоследния(29) кръг.30-я кръг е мачът Етър-Левски.

Потребителски аватар
Pupper_
Контакти:

Мнениеот Pupper_ » 14 апр 2011 09:49

Е, поне Левски вкараха Берое и в световната статистика: Единствения шампион, загубил мач с 8:1 :twisted:

Потребителски аватар
cska - maina

Мнениеот cska - maina » 14 апр 2011 09:51

Имах удоволствието да присъствам на мача с Берое 8;1 а г-н Сираков преди няколко години си призна в шоуто на Слави, че е участвал в уговорен мач и той е бил точно този с Берое, а и Левски - отбора на народа[ или на народната власт] е най - мразения отбор в България, заради който страдат още отбори като Спартак Плевен, Миньор, Металург, Локомотив Мездра и тн. Далеч съм от мисълта, че и ние не сме цвете за мирисане, но такива наглеци , трудно се намират!
Ако Бог не съществува, животът би бил абсурден. Той не би имал нито смисъл, нито ценност, нито цел. У. Крейг

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Мнениеот 0007 » 14 апр 2011 09:55

cska - maina написа:Имах удоволствието да присъствам на мача с Берое 8;1 а г-н Сираков преди няколко години си призна в шоуто на Слави, че е участвал в уговорен мач и той е бил точно този с Берое, а и Левски - отбора на народа[ или на народната власт] е най - мразения отбор в България, заради който страдат още отбори като Спартак Плевен, Миньор, Металург, Локомотив Мездра и тн. Далеч съм от мисълта, че и ние не сме цвете за мирисане, но такива наглеци , трудно се намират!

Да не споменаваме едни наглеци(с майка Партията),заради които през 1999 не станахме шампиони....
По темата:Ами браво,че сме помогнали на Берое-напълно подкрепям това решение на ръководството ни тогава... ;)
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 14 апр 2011 09:57

cska - maina написа:Имах удоволствието да присъствам на мача с Берое 8;1 а г-н Сираков преди няколко години си призна в шоуто на Слави, че е участвал в уговорен мач и той е бил точно този с Берое, а и Левски - отбора на народа[ или на народната власт] е най - мразения отбор в България, заради който страдат още отбори като Спартак Плевен, Миньор, Металург, Локомотив Мездра и тн. Далеч съм от мисълта, че и ние не сме цвете за мирисане, но такива наглеци , трудно се намират!

Ами заведи дело за "геноцид" срещу "малките" отбори от страна на Левски.Успех!Темата се превръща в дрънканици без покритие.И бразилците "паднаха" от нас с 3-0 и после станаха световни.Е,и?Кой,освен нас,го помни?Никой!

Потребителски аватар
cska - maina

Мнениеот cska - maina » 14 апр 2011 09:58

0007 написа:

Да не споменаваме едни наглеци(с майка Партията),заради които през 1999 не станахме шампиони....
По темата:Ами браво,че сме помогнали на Берое-напълно подкрепям това решение на ръководството ни тогава... ;)

Тогава и ние имахме интерес от това, а вие го правите за мизерията, но мизерниците биват наказвани!
Ако Бог не съществува, животът би бил абсурден. Той не би имал нито смисъл, нито ценност, нито цел. У. Крейг

Върни се в “Ботев”