Манчестър Ю - Челси 2:1 (FT)

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Кой ще продължи напред ?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Re: Манчестър Ю - Челси 2:1 (FT)

Мнениеот Pichichi » 13 апр 2011 10:44

Снощи не можах да гледм мача но сега прегледах репортаж от мача и мисля че първия гол на Ман. Ю е от явна засада . Не съм фен на нито един от 2-та отбора и не търся някакви спорове но ето линк към репортажа който гледам :
http://www.timesoccer.com/video/01/11-m ... ights.html
Пуснете си клипа на "full screen " , та значи около 1:05 мин. от репортажа е положението на забавен кадър и има стоп точно в момента на подаването на Гигс , според мен нападателя на МАн.Ю е с цяла крачка пред защитника , това е около 1 метър !!!

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Мнениеот СВОБОДЕН » 13 апр 2011 11:37

Честито на всички фенове на МЮ. Аз лично съм доволен, че отборчето на руския олигарх за пореден път гризна дръвцето. Такива като него трябва да бъдат държани далеч от футбола. Иначе за мача. Анчелоти е турнирен треньор който в Италия има едва една титла, но три пъти е играл финал в Шл от които два пъти е печелил. На няколко пъти е отстранявал отбора на сър Алекс с Милан и дойде време на това да бъде сложен край. Ами случи се. Двата отбора общо взето бяха равностойни като игра, но в двата мача Юнайтед вкара три гола, а Челси само един. Ами това е разликата и то съществена. Головете са истината във футбола.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

SashkoSk
Контакти:

Мнениеот SashkoSk » 13 апр 2011 12:13

МЮ се представиха страхотно и те взеха напълно заслужена победа :!: :!: :)

Потребителски аватар
karaivanovd
Контакти:

Мнениеот karaivanovd » 13 апр 2011 12:16

Честито на всички фенове на Юнайтед!!! Колкото до претенциите за съдията от страна на сините привърженици, какво ще кажете за това, че Тери трябваше също да бъде изгонен?...Вижте добре ситуацията в която спъва Нани (оставащ сам срещу Чех), а вече има един жълт картон.

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 13 апр 2011 12:23

Честита победа на феновете на Юнайтед! Общо взето САФ тактически спечели двата мача ! Организирана игра от страна на "дяволите", изчакаха си моментите и удариха... да, Челси бяха по-активни, но не можаха да постигнат своето през сгъстената отбрана на Юнайтед... Добро впечатление направи Рууни... Много, много, много силен мач за Гигс... Не знам за вас, но поне за мен най-безличните на терена вкараха головете на червените- Чичарито и Парк... поне така е през моите очи ;) Иначе за Челси... Не знам защо продължава това налагане на Торес в състава в такива важни мачове... поне за мен ако Дрогба беше титуляр, мачът можеше да се развие по друг начин... С влизането си Дрогба постоянно тормозеше отбраната на противника, увличаше защитници.... но не съм аз човекът, които може да дава акъл на Анчелоти.... Още веднъж честито на феновете на Юнайтед ;)

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 13 апр 2011 12:24

karaivanovd написа:Честито на всички фенове на Юнайтед!!! Колкото до претенциите за съдията от страна на сините привърженици, какво ще кажете за това, че Тери трябваше също да бъде изгонен?...Вижте добре ситуацията в която спъва Нани (оставащ сам срещу Чех), а вече има един жълт картон.

В ситуяцията, за която говориш, Алекс, а не Тери спъна Нани ;) Снощи я дадоха и на повторение...

Потребителски аватар
BAYERNBG
Контакти:

Мнениеот BAYERNBG » 13 апр 2011 13:35

Честито на феновете на Манчестър Юнайтед.
Изображение

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 13 апр 2011 15:14

Хубав мач се получи.Головете вкараха за мен най-слабите на терена,защото освен гола Ернандес и Парк само тичането им беше много,а са правили делеч по-силни мачове.Чичарито има уникално пласиране и за пореден път го доказа.От защитата от снощи единствено О'шей ако се махне и на негово място играе Рафаел ще е много по-добре.
За Челси няма да кажа нищо,защото първо,че не ме интересуват и второ,че не съм аз човекът,който да ги коментира.Имат си фенове нека те да им дават оценки.
Честита победа на всички фенове на Юнайтед и днес чакаме да видим съперника ни на полуфиналите.Мисля,че това ще са Шалке,но Интер не са за отписване.Който и отбор да продължи ще са два интересни и интригуващи мачове.
Поклон пред Ван Дер Саар и най-вече легендата Гигс.

Потребителски аватар
clever_
Контакти:

Мнениеот clever_ » 13 апр 2011 19:01

Честита победа , и класиране на 1/2 финал .
Да се надяваме че ще отстраним и Шалке .
И да чакаме барца на финала 8-)
[wrapimg=]http://28.media.tumblr.com/tumblr_ltvtcznubR1r5tf4so1_500.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/tumblr_lph31fvh071qg1df8o1_500.jpg[/wrapimg]

Върни се в “Манчестър Ю”