17.04 - Левски(София) - Черно Море(Варна) - 1:0
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Скандално, съдии дебютани от София свирят Левски-Черно море
Дано чм ни вкарат гол директно от корнер,и съдията да го отмени.
-
- Контакти:
Ега те тръшне цънцъра теб, беле!
А на всички, които не са ни гледали и един мач, но продължават да лалат, че играем грубо пожелавам 1/10 от контузиите които отборите ви са причинили на нашите футболисти и 1/10 от съдииските тесли които сме преживели през годините!
Гарантирам, че ще се откажете от футбола без време
А на всички, които не са ни гледали и един мач, но продължават да лалат, че играем грубо пожелавам 1/10 от контузиите които отборите ви са причинили на нашите футболисти и 1/10 от съдииските тесли които сме преживели през годините!
Гарантирам, че ще се откажете от футбола без време

Ф.К.Ч.М.
- Долно уйно
- Контакти:
зелено-бяло написа:Долно уйно написа:Долно уйно написа:Как реши, че Никола Попов е дебютант?
Оставете вече тези съдии на мира бре хора, дай сега да наруваме цяла седмица за съдиите и да им гледаме дишането под лупа
Предлагаш да оставим ТЕЗИ съдии,ама все пак ДРУГИ няма ли?Примерно от Ловеч как ти се вижда,за варненски съдия няма да те питам.
Какво ме вълнува мен пък за Ловеч?
Доколкото помня Таско Тасков е юноша на ЦСКА, ставаш шампион с ЦСКА за юноши заедно с Бербатов през 1991 година, а момчето си изкара перфектно мача, аз след мача не чух някой да се жалва от него
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan
-
- Контакти:
Долно уйно написа:Какво ме вълнува мен пък за Ловеч?
Доколкото помня Таско Тасков е юноша на ЦСКА, ставаш шампион с ЦСКА за юноши заедно с Бербатов през 1991 година, а момчето си изкара перфектно мача, аз след мача не чух някой да се жалва от него
Ясно,за Ловеч не ти дреме.

Ами защо ти дреме за съдиите тогава?

Какво ме вълнува мен пък за Ловеч?
Доколкото помня Таско Тасков е юноша на ЦСКА, ставаш шампион с ЦСКА за юноши заедно с Бербатов през 1991 година, а момчето си изкара перфектно мача, аз след мача не чух някой да се жалва от него[/quote]
Таско Тасков е тоя дето свири 2 дузпи на Локо срещу нас и успя по всякакъв начин да накъса играта когато имахме предимство в началото на мача.Тоя е пратен за дежурните 2 дузпи и чк на някой от играчите ни.
Доколкото помня Таско Тасков е юноша на ЦСКА, ставаш шампион с ЦСКА за юноши заедно с Бербатов през 1991 година, а момчето си изкара перфектно мача, аз след мача не чух някой да се жалва от него[/quote]
Таско Тасков е тоя дето свири 2 дузпи на Локо срещу нас и успя по всякакъв начин да накъса играта когато имахме предимство в началото на мача.Тоя е пратен за дежурните 2 дузпи и чк на някой от играчите ни.
Вратарят на "Тича" през 1919 д-р Кирчо Ангелов в първия мач със "Славия" във Варна поискал стол, седнал пред вратата си, запалил лула и невъзмутимо зачел вестник! Тичанци победили с 3:0.
Re: 17.04 - Левски(София) - Черно Море(Варна) - ? : ?
evergreen написа:Божилов може и да играе!
Ако не е напълно здрав, за мен би било много голяма грешка да се рискува здравето му в този мач. Няма да е същия Божилов, а и контузията му може да се усложни и така да пропусне повече срещи.
NIKSANA написа:Долно уйно написа:Долно уйно написа:Как реши, че Никола Попов е дебютант?
Това са мачовете, които Никола Попов е ръководил през сезон 2010/2011
Левски 3 - 0 Калиакра
Славия 2 - 0 Видима-Раковски
Пирин 1 - 1 Видима-Раковски
ЦСКА 1 - 0 Видима-Раковски
Пирин 3 - 0 Монтана
Черноморец 0 - 0 Миньор
Оставете вече тези съдии на мира бре хора, дай сега да наруваме цяла седмица за съдиите и да им гледаме дишането под лупа
нека си говорят.. то винаги е добре да се подсигурят![]()
то техния отбор трябва да не завършва 80% от мачовете.. янма такива биячи по терена...от спонсорите си се учат
Ники, сори брасртле, ама тея лафове не вървят вече, изтъркани са... Виж в спортал днешната статия как Левски вече е най-грубия отбор, така че... Отделно, че играта от есента няма нищо общо с тази сега- така, че сменете репертоара

мача не е почнал вие скочихт на съдията...
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
- blue avalanche
- Контакти:
BS1913 написа:Какво ме вълнува мен пък за Ловеч?
Таско Тасков е тоя дето свири 2 дузпи на Локо срещу нас и успя по всякакъв начин да накъса играта когато имахме предимство в началото на мача.Тоя е пратен за дежурните 2 дузпи и чк на някой от играчите ни.[/quote]
"Тоя е пратен за дежурните 2 дузпи и чк на някой от играчите ни."
Тасков е 4-ти съдия.С голям зор ще даде 2 дузпи и ЧК,ама щом казваш...
blue avalanche написа:BS1913 написа:Какво ме вълнува мен пък за Ловеч?
"Тоя е пратен за дежурните 2 дузпи и чк на някой от играчите ни."
Тасков е 4-ти съдия.С голям зор ще даде 2 дузпи и ЧК,ама щом казваш...[/quote]
Много добре знам че Таско е 4-ти.Под ТОЯ имам впредвид главния .....
Вратарят на "Тича" през 1919 д-р Кирчо Ангелов в първия мач със "Славия" във Варна поискал стол, седнал пред вратата си, запалил лула и невъзмутимо зачел вестник! Тичанци победили с 3:0.