Стадиони в България, проблеми, посещаемост

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
magga
Контакти:

Re: Как ще измъкнем със Софийските стадиони!!!

Мнениеот magga » 13 апр 2011 13:30

stannn написа:
magga написа:ми аз нямам против да се направи стадион на Левски и ЦСКА и двата отбора да играят там :? хем евтино,хем удобно,но ако има дори проект за това ще има вой до небето

Аз също нямам нищо против. И разходите ще са по малки. Все пак ще се дели на две. Не виждам обаче как ще го приемат лумпените които чупят и драскат. А дори и да не са ЦСКА и Левски. Примерно Левски със Славия, а ЦСКА с Локомотив. Ако направят това дори национален стадион не ни трябва.

Еми това е най-разумното решение направо се чудя как никой не се е сетил за това :? или просто не искат да се сещат,а изгодата е голяма според мен :) разходите както каза са поделени,а приходите по-бързо ще ги покрият,но увии само по форумите не става :(

Потребителски аватар
maldin1
Контакти:

Мнениеот maldin1 » 13 апр 2011 13:35

magga написа:Еми това е най-разумното решение направо се чудя как никой не се е сетил за това :? или просто не искат да се сещат,а изгодата е голяма според мен :) разходите както каза са поделени,а приходите по-бързо ще ги покрият,но увии само по форумите не става :(
На бат Венци си му е удобно на Овча Купел, а пък и някак си не си го представям да изкара няколко милиона и да построи нов стадион.Повече го бива в приказките. ;)
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 13 апр 2011 13:36

magga написа:Еми това е най-разумното решение направо се чудя как никой не се е сетил за това :? или просто не искат да се сещат,а изгодата е голяма според мен :) разходите както каза са поделени,а приходите по-бързо ще ги покрият,но увии само по форумите не става :(

Те са се сетили. Няма начин да не са. НО. Българина е такова същество, че винаги гледа да прецака другия. Може би това е причината всеки да гледа себе си. Явно са забравили за снопа клонки и за едната клонка. Такива сме си. Не се учим от нашите и чуждите грешки.
[center]ИзображениеИзображение[/center]

donpacko
Контакти:

Мнениеот donpacko » 13 апр 2011 13:43

За мене най нормалния вариянт е държавта да направи стадиони,да ги даде на клубовете под наем,ама не някой от по рядъка на 10 лева за месец а нормална цена,която след 10-15 години наем да се върне във държавата.Ама то тогава всички тея богаташи ще ревнат.Никой от тях не иска да дава пари а само да лапа.Има само един който си оправи стадиона,колкото и да го плюят някои хора,бил такъв инакъв,няма значение това.

Потребителски аватар
caci

Мнениеот caci » 13 апр 2011 13:45

Много тъпо изказана тема.Дори не ми се обяснява защо мисля така.
Интервю на ген. Джуров:
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!
А аз мразя тази грешка цска!

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 13 апр 2011 13:47

donpacko написа:За мене най нормалния вариянт е държавта да направи стадиони,да ги даде на клубовете под наем,ама не някой от по рядъка на 10 лева за месец а нормална цена,която след 10-15 години наем да се върне във държавата.Ама то тогава всички тея богаташи ще ревнат.Никой от тях не иска да дава пари а само да лапа.Има само един който си оправи стадиона,колкото и да го плюят някои хора,бил такъв инакъв,няма значение това.

И кой ще поддържа тия стадиони? Щом се плаща наем значи същата тази държава ще трябва да плаща и за разходите. Не си го доизмислил. Варианта е точно този който е сега. Даваш базите за 20 години и задължаваш клубовете да инвестират в тях.

Потребителски аватар
naziata
Контакти:

Мнениеот naziata » 13 апр 2011 13:54

obi4am_pirin написа:Нашият стадион си е екстра!Само една козирка му трябва и е бомба! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Да бе,само че за Б група :lol:

Потребителски аватар
magga
Контакти:

Мнениеот magga » 13 апр 2011 14:01

Абе за какво си говорим глупости, те щом Батков и Титан не искат да направят един общ стадион кога ще се направи нов ? Че не могат едните да хванат Лукойл за спонсор а другите някоя банка,да теглят някакъв минимален заем,който да допълни парите и да се направи стадион на мястото на Раковски ( примерно) ! Те това ако не могат да направят,никога няма да видим стадиони :( и това не се отнася само за София,а и за всеки град,в който има поне 2 отбора,а пак казвам по-малките отбори с 1-2 млн помощ от държавата ще си закърпят стадионите!!! Ама само идеи имаме ......

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 13 апр 2011 14:07

magga написа:Абе за какво си говорим глупости, те щом Батков и Титан не искат да направят един общ стадион кога ще се направи нов ? Че не могат едните да хванат Лукойл за спонсор а другите някоя банка,да теглят някакъв минимален заем,който да допълни парите и да се направи стадион на мястото на Раковски ( примерно) ! Те това ако не могат да направят,никога няма да видим стадиони :( и това не се отнася само за София,а и за всеки град,в който има поне 2 отбора,а пак казвам по-малките отбори с 1-2 млн помощ от държавата ще си закърпят стадионите!!! Ама само идеи имаме ......

2 милиона няма да стигнат. По стадионите ни трябва или да се лее нов бетон защото сегашния вече се рони или да се прави като в Ловеч.

donpacko
Контакти:

Мнениеот donpacko » 13 апр 2011 14:16

Стан,то държавата ще го поддържа,но ако им поиска по едни 30 000-50 000 наем на месец ще ревнат всички нали.По принцип няма угодия за това.но при тоя наем трябва да има и клаузи,ако се счупи нещо се поема от тоя който играе на него.Аз като съм си дал партамента под наем както е написано във закона,не ме вълнува оня какво чупи във договора е написано аз как искам да е апартамента преди да го освободи.Има начини всичко да се направи,но тука просто се търсят причини,да не се направи.Изселника който е във Турция кмет каза,че може да построи 10 000-12 000 стадиони по за 5 -6 милки(няма значение евро или лева), тука нашите се изцепват за 25 000 места 100 000 000(пак няма значение евро или лева).

Върни се в “Футбол - България”