Манчестър Ю - Челси 2:1 (FT)

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Кой ще продължи напред ?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Re: Манчестър Ю - Челси 12.04.11

Мнениеот HoUs4oOL » 13 апр 2011 00:11

Bourgas написа:Човешката злоба край няма. За феновете на Челси и Мелси - споко, бе момчета, има и друг сезон! То не бяха оправдавания - съдиите виновни, късмета, името Манчестър Юнайтед, Хелеевата комета, Чък Норис, македонците. Айде по леглата!

Охх замълчи вече :Х Манчото е НАЙ-ПОДПИРАНИЯ ОТБОР!!Ако не бяхте вкарали веднага след Челси друга песен щеше да пееш!!Ще видите срещу Реал или Барса :)
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 13 апр 2011 00:11

DmG написа:
marmi52 написа::lol:

Трябваше двама от Челси да изгони, че с 1 по-малко пак ви надиграхме ! :lol:

сега погледни статистика от мачовете , после си пусни клипчето със грешно отсъден тъч във 24 минута и си набий една злобарка . Няма да ти мине злобата , но поне ще ти стане хубаво :)

Рядко се случва Фъргюсън да надиграе Карло. И в двата мача надделя това, че просто Чех има каска на главата, а на Ван Дер Сар - не. Съмнявам се, че ако Едвин беше преживял нещо подобно, щеше да е на нивото, на което е.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 13 апр 2011 00:11

daniel875 написа:Беше ясно още с избора на съдията в чия посока ще свири, но не това е най - важното. Челси първото полувреме направи страшен мач, но топката просто не искаше да влезе и това си е. Късмет. Второто полувреме с този подарък от съдбата, и от съдията естествено, беше лесно на Манчестър, но след изравнителния гол трябваше емоцията да бъде укротена. Жалко, Челси се поддадоха на радостта от попадението, оголиха се тотално и получиха бърз втори гол. Нетипична грешка на Карло и отборът, който води.
За мен този мач всичко се получи на домакините и нищо на гостите. Двамата гости в студиото въодушевено коментираха на полувремето и след мача, но в едно са прави - че прекалено лесно се получават нещата при този отбор. Затова казвам, че случващото се с Юнайтед не е реално. В много други случаи съдийските грешки са били повече и важни за развитието на подобен род мачове. Днес не бяха чак толкова и Съдбата предопредели победителя.
Съмнявам се, че с подобен начин на игра, дори и да е доста бърз, динамичен, английският отбор ще прескочи следващото препятствие. Което и да е то. По всички личи, че ще е Шалке и така трябва да стане. Немският отбор едва ли ще е толкова наивен в атака като Челси.
Лошото от всичко това е, че по всяка вероятност Барса ще спечели КЕШ, а те не са нищо особено.
Навремето Олимпик Марсилия имаше доминация във Франция, спечели мача срещу Милан в Мюнхен, но това беше някакво чудо, по - скоро букмейкърски случай.
Ще гледаме. Челси отпадна достойно, просто и в двата мача нямаше шанс. Когато Абрамович спре да се меси в нещата в отбора, купата може да бъде спечелена.
Не съм чул Берлускони чак толкова явно да се е месил на треньорите на Милан. Той на моменти прекаляваше със съветите, с някои решения, че трябвало да се купува този или онзи, но в крайна сметка рядко се поддава на емоции да върши глупости. И така трябва да бъде. Не е нормално президентът на един клуб или собственик да е ултрафен.
Не знам какъв е жребият за полуфиналите, но това да играеш първи мач на чужд терен е огромно предимство в изравнен сблъсък. Големите отбори се познават по това, че в каквато и двойка да се паднат, излизат домакин първият мач и впоследствие продължават.
Миналата година Милан отпадна след невероятен кърък в първия мач, после Съдбата си го върна на англичаните.
Сега нищо чудно това да стане. Но ще е доста по - трудно. Защото Шалке са силни, но не са Байерн.

Брато като няма кво да кажеш поне не пиши глупости моляте не ми разваляй кефа с твоите тъпизми!!

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Re: Манчестър Ю - Челси 2:1 (FT)

Мнениеот Bourgas » 13 апр 2011 00:13

Даниеле, за какви съдийски грешки говориш пак? Само разбирачи тука, всеки един от вас от съдия нагоре... Дай ми да видя къде, аджеба са тези съдийски грешки. Защото аз мога да ти дам мнгоо примери за бездарните отигравания на футболистите на Челси и за великолепните намеси на защитата на Юнайтед, в частност контузения Фърдинанд и великия Видич, както и за НАЙ–ГОЛЕМИЯ Ван Дер Саар!
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 13 апр 2011 00:14

HoUs4oOL написа:
Bourgas написа:Човешката злоба край няма. За феновете на Челси и Мелси - споко, бе момчета, има и друг сезон! То не бяха оправдавания - съдиите виновни, късмета, името Манчестър Юнайтед, Хелеевата комета, Чък Норис, македонците. Айде по леглата!

Охх замълчи вече :Х Манчото е НАЙ-ПОДПИРАНИЯ ОТБОР!!Ако не бяхте вкарали веднага след Челси друга песен щеше да пееш!!Ще видите срещу Реал или Барса :)

Аз гледам срещу тях, ама въпросът ми е ти срещу КОГО гледаш?

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 13 апр 2011 00:15

smoothc написа:
daniel875 написа:Беше ясно още с избора на съдията в чия посока ще свири, но не това е най - важното. Челси първото полувреме направи страшен мач, но топката просто не искаше да влезе и това си е. Късмет. Второто полувреме с този подарък от съдбата, и от съдията естествено, беше лесно на Манчестър, но след изравнителния гол трябваше емоцията да бъде укротена. Жалко, Челси се поддадоха на радостта от попадението, оголиха се тотално и получиха бърз втори гол. Нетипична грешка на Карло и отборът, който води.
За мен този мач всичко се получи на домакините и нищо на гостите. Двамата гости в студиото въодушевено коментираха на полувремето и след мача, но в едно са прави - че прекалено лесно се получават нещата при този отбор. Затова казвам, че случващото се с Юнайтед не е реално. В много други случаи съдийските грешки са били повече и важни за развитието на подобен род мачове. Днес не бяха чак толкова и Съдбата предопредели победителя.
Съмнявам се, че с подобен начин на игра, дори и да е доста бърз, динамичен, английският отбор ще прескочи следващото препятствие. Което и да е то. По всички личи, че ще е Шалке и така трябва да стане. Немският отбор едва ли ще е толкова наивен в атака като Челси.
Лошото от всичко това е, че по всяка вероятност Барса ще спечели КЕШ, а те не са нищо особено.
Навремето Олимпик Марсилия имаше доминация във Франция, спечели мача срещу Милан в Мюнхен, но това беше някакво чудо, по - скоро букмейкърски случай.
Ще гледаме. Челси отпадна достойно, просто и в двата мача нямаше шанс. Когато Абрамович спре да се меси в нещата в отбора, купата може да бъде спечелена.
Не съм чул Берлускони чак толкова явно да се е месил на треньорите на Милан. Той на моменти прекаляваше със съветите, с някои решения, че трябвало да се купува този или онзи, но в крайна сметка рядко се поддава на емоции да върши глупости. И така трябва да бъде. Не е нормално президентът на един клуб или собственик да е ултрафен.
Не знам какъв е жребият за полуфиналите, но това да играеш първи мач на чужд терен е огромно предимство в изравнен сблъсък. Големите отбори се познават по това, че в каквато и двойка да се паднат, излизат домакин първият мач и впоследствие продължават.
Миналата година Милан отпадна след невероятен кърък в първия мач, после Съдбата си го върна на англичаните.
Сега нищо чудно това да стане. Но ще е доста по - трудно. Защото Шалке са силни, но не са Байерн.

Брато като няма кво да кажеш поне не пиши глупости моляте не ми разваляй кефа с твоите тъпизми!!

Момченце, Барселона са най - силният отбор от останалите. След това са Реал, Манчестър и Шалке. Това е. Щом отбори като Барса и Манчестър печелят ШЛ, значи прави си изводите на къде се развива футболът. На никъде.

Потребителски аватар
QniMadrid
Контакти:

Мнениеот QniMadrid » 13 апр 2011 00:16

А догодина без Ван Дер Сар ми е интересно как ще е Манчестър :D

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 13 апр 2011 00:17

QniMadrid написа:А догодина без Ван Дер Сар ми е интересно как ще е Манчестър :D

Дано само да не е там, където е Реал, че съвсем ще я вапцаме...

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 13 апр 2011 00:18

daniel875 написа: Барселона са най - силният отбор от останалите. След това са Реал, Манчестър и Шалке. Това е. Щом отбори като Барса и Манчестър печелят ШЛ, значи прави си изводите на къде се развива футболът. На никъде.

:lol: :lol: :lol: Значи отбора на шалке трябва да спечели, за да се развива футбола.. Малееееееее то бива да си деградирал ама чак пък толкова.

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 13 апр 2011 00:18

Bourgas написа:Даниеле, за какви съдийски грешки говориш пак? Само разбирачи тука, всеки един от вас от съдия нагоре... Дай ми да видя къде, аджеба са тези съдийски грешки. Защото аз мога да ти дам мнгоо примери за бездарните отигравания на футболистите на Челси и за великолепните намеси на защитата на Юнайтед, в частност контузения Фърдинанд и великия Видич, както и за НАЙ–ГОЛЕМИЯ Ван Дер Саар!

Ето това ви е проблемът на фенчетата на малкия отбор, че когато се заговори на тема съдии, ставате ужасни. Съдията тънко ви буташе факт, то и първият мач беше така. Но в крайна сметка той не повлия чак толкова за крайния изход. Просто Челси сами си вкараха втория гол. При 1:1 вие бяхте готови паднали. Само късметът ви спаси. Положението на Парк не винаги влиза.

Върни се в “Манчестър Ю”