ШЛ: 1/4 Манчестър Юн. - Челси 2:1 (FT)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
- bekono
- Контакти:
Re: ШЛ: 1/4 Манчестър Юн. - Челси
Положенията са, за да се вкарват. Ман имаха 3-4 и вкараха 3. Ние имахме 15 - вкарахме 1. Нормално е да отпаднем. Анчелоти, Торес, Калу, Малуда, Босингва да си ходят и Рей Уилкинс да се върне, че без него сме кръгла нула.
[wrapimg=]http://i45.tinypic.com/2yywn10.gif[/wrapimg]

- JackPackage
- Контакти:
Murmur написа:Ако не се върне Моуриньо спирам да съм фен на Челси и футбола !!! Толко бездарни треньори нема, а аз неам нерви
ОК, такива фенове не ни трябват, дето поставят условия, ако Х или У не се върне или не се вземе....

delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]
tatusindo написа:Честита победа на феновете на Ман Ю и честито класиране за 1/2 финалите!!!!
Калитарски отбор - с две атаки два гола,ама.......

Срещу Барса нямат никакви шансове ! Срещу Реал също !

Калитари и съдийски подпирания това е Манчу ....

[center]
[/center]
[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]

Отказвай се бе, кой ти пречи. Глорихънтъри не ни трябват.
-
- Контакти:
Еми на тоя кошмарен сезон му прилягаше и да завърши кошмарно. Като цяло и Манчестър не са кой знае какво, но това е. Видя се, че с Анчелоти, ШЛ няма да спечелим никога. Как можа да пусне тоя дръвник Торес? Как можа? Съгласен съм, че е взет за в бъдеще, но като се вижда, че за нищо не става толкова мача вече, защо го пуска. Задължително Дрогба трябва да остане още един сезон поне. Малуда, Анелка, Калу, Босингва, Ферейра и Жирков трябвада се разкарат. И каквото искайте ми обяснявайте, но Маккекран щеше да изиграе мача сто пъти по-добре от Лампард, който просто не е във форма. С тези футболисти, с този треньор толкова!
от smoothc на 12 Апр 2011 14:04
Няколко думи за рефера на мача:
Име:Олегарио Бенкуеренса 41 годишен португалец.
Тази година в ШЛ е ръководил мач на Ман Ю - срещу Рейнджърс( 0-0) докато за Челси това ще е първи мач при него тази година.
Ср.брой жълти картони на мач е 7,а червени 0,4 ср/мач!(в последните 4 мача между МанЮ-Челси ср/бр. жълти картони са 5 а при положение че съдията явно не е привърженик на по-острите влизания и свободната игра-каквато сме свикнали да гледаме в Англия-аз на базата на тази статистика а и значението на двубоя очаквам доста жълти картони някъде между 6-7 ..а не е изключено и червен картон да видим именно пак казвам заради значението на двубоя и за двата отбора и желанието на играчите да спечелят на всяка цена )..но естествено това е само мое мнение и никого не ангажирам с него!
Ср.брой голове на мач при него са 2.4.(средния брой голове тук е 2.5 тоест можем да очакваме интересен от към резултат двубой)
Само феновете на Челси да не се сърдят на червения картон на Рамиреш просто хвърлете едно око на коментара ми и статистиката около съдията и мачовете всичко си е точно!
Страхотен мач отново сър Алекс надхитри с тактика Карлето който пък от своя страна трябва да се сърди само и единствено на себе си защото Дрогба е най-добрият играч на Челси и го доказа за пореден път а да не започне като титуляр в такъв двубой си е самоубийство!
- manchesteR*und
- Контакти:
Абе ей СМЕШНИЦИ айде поне губете като мъже ,какви ли не глупости прочетох че Платини не харесвал Челси
че съдиите незнам си какво ,че сме калитарски отбор ,вие не направихте една свесна атака два мача и искате на полуфинал
аре пиите по една студена вода и си легайте ! ХАХА

- JackPackage
- Контакти:
Ок, ама на Рамирес за 2 фала в целия мач (нито единия не беше особено груб) да му даде 2 жълти картона...извинявай ама не можеш да ме съгласиш до утре с това....
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]
Не съм предполагал колко спокойно може да се гледа мач когато предварително знаеш какъв ще е крайния изход . Определено се наслаждавах без грам напрежение . Сезона за Челси приключва днес . Във Висшата Лига е ясно ,че ще сме 3-ти .
Макар ,че това отпадане нормално носи горчилка след себе си . Челси има нужда от промени както на терена така и във управлението си . В този тим нещо се счупи и до ден днешен не се разбра какво . От момента в който беше уволнен Рей Уилкинс тима тръгна стремглаво надоло . С каквито и пари Абрамович да излезе който и да вземе когато ровиш във собственият си отбор няма как да очакваш подвизи било то на домашна сцена или на европейска .
И за завършек искам да кажа ,че със свяка следваща година турнира на Шампионската Лига ми става все по-безинтересен дори не се и ядосвам . Което е странно . Все пак дали ще отпаднеш на 1/4 финал или ще загубиш полуфинал или на финала няма голяма разлика . Челси в момента няма отбор който да се бори за отличия макар ,че на хартия има най-добрия състав.
Макар ,че това отпадане нормално носи горчилка след себе си . Челси има нужда от промени както на терена така и във управлението си . В този тим нещо се счупи и до ден днешен не се разбра какво . От момента в който беше уволнен Рей Уилкинс тима тръгна стремглаво надоло . С каквито и пари Абрамович да излезе който и да вземе когато ровиш във собственият си отбор няма как да очакваш подвизи било то на домашна сцена или на европейска .
И за завършек искам да кажа ,че със свяка следваща година турнира на Шампионската Лига ми става все по-безинтересен дори не се и ядосвам . Което е странно . Все пак дали ще отпаднеш на 1/4 финал или ще загубиш полуфинал или на финала няма голяма разлика . Челси в момента няма отбор който да се бори за отличия макар ,че на хартия има най-добрия състав.
bekono написа:Няма оправдание. По-слабо играха, по-слаби са в момента и заслужено отпаднаха. Надявам се лятото Абрамович да развърже кесията, но не за играчи като Торес, а за класни попълнения и да се подмлади състава. Другия сезон или дубъл или нищо.

Ти, кой мач си гледал ? Дори с човек по-малко Челси пак бяха по-добри !
Съдията отново си свърши работата ...

[center]
[/center]