Анкета:Кой е най-добрия химн на футболен отбор в България
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Анкета:Кой е най-добрия химн на футболен отбор в България
НАй-много ми харесва на Левски химна , на Литекс и на Черно Море също са много добри . Поздравления за темата .
djonik написа:България не е футболна страна, тук мразим отборите си, подиграваме ги, включително и националния.
Blue_Lion написа:MORSKI написа:Blue_Lion написа:На Националния е най-хубав ! Ако трябва да съм честен и на ЦСКА ми харесва,и нашия си ми харесва и на Локото от Пловдив ме кефи ! А защо с мелодията на Auld Lang Syne (Доброто старо приятелство) е направен химна на Черно Море ?
А защо неТова е една наша песен на агитката когато имаше допитване коя песен да е химн тази беше най-добрата!!!!Като нашия химн- няма, за мен е най-добър( колкото и пристрастно да изглежда мен другите не ме кефят просто...)
Иначе на Литекс химна хич не е лош
Просто питамМа нали знаеш,че не е ваша баш...вече дискутирахме
Е то само мелодията не е наша,текста е наш

- Sagittarius
Нашия химн си е една от песните ни - тази на победата,която се избра за химн.Яка е,нищо,че звучи кръчмарски,даже така е по-яка 

Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
На ЛОКО Пловдив 

Нито на Левски нито на Цска нито на Литекс са хубави единствения Химн това е Химна на България!!!!!!!!!!!!!!!!!

Save Ukraine!
- slavia_forever
- Контакти:
[vbox]5bc0bfd5[/vbox]
[offtopic]На този клип освен вездесъщия текст и величествените инструментали, впечатли и виртуозния изтънчен глас на Биг Ша.
Освен това може да се забележи, разнонасоченото действие в клипа. Все пак то се изпълнява НЕ ОТ ХОРА, а от ДВА ЧУКА, в емблемата на Миньор. Класика! След този химн, Миньор Перник бе овековечен завинаги, по най-колосалния начин - с дух, сърце, текст, музика и виртуозен глас. Поклон пред създателите на продукта, прославил "заслужено" не само "славния" Пернишнки клуб, но и са възпяти традициите и поминъка на пернишкия регион, върху които е изграден той, а именно "Пред винкелу всички сме равни!".
[/offtopic]
[offtopic]На този клип освен вездесъщия текст и величествените инструментали, впечатли и виртуозния изтънчен глас на Биг Ша.
Освен това може да се забележи, разнонасоченото действие в клипа. Все пак то се изпълнява НЕ ОТ ХОРА, а от ДВА ЧУКА, в емблемата на Миньор. Класика! След този химн, Миньор Перник бе овековечен завинаги, по най-колосалния начин - с дух, сърце, текст, музика и виртуозен глас. Поклон пред създателите на продукта, прославил "заслужено" не само "славния" Пернишнки клуб, но и са възпяти традициите и поминъка на пернишкия регион, върху които е изграден той, а именно "Пред винкелу всички сме равни!".

Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]
Без думи...селянията е безкрайна,като Вселената 

Save Ukraine!
- AREA BIANCONERA
- Контакти:
Много ясно, че на Локо Пловдив е най-якия химн:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=fCiSMb7a3qo&feature=channel_page[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=fCiSMb7a3qo&feature=channel_page[/youtube]
87 години славен пловдивски футбол!
87 години любов в черно и бяло!
87 години любов в черно и бяло!
- стичо
- Контакти:
Мойта подредба е следната:
1 Левски
2 Литекс
3 ЦСКА
4 Локо пд
5 Локо сф