Манчестър Ю - Челси 2:1 (FT)

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Кой ще продължи напред ?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

SashkoSk
Контакти:

Re: Страх от Бербатов тресе Челси

Мнениеот SashkoSk » 12 апр 2011 20:38

marmi52 написа:8-)

Аз съм фен на Челси и затова вероятно съм пристрастен и необективен в оценката си за Бербатов.
Вярно е, че Митко е най-класният футболист с български паспорт от 10 години насам. В това спор няма !
Разбирам, че го защитавате, защото се води българин ... И това е ясно !
Дали обаче той наистина се чувства такъв, след като отказва да играе за националния отбор на България ?

Бербатов се отказа от националния,защото след 1-2 мача той беше цел на всички подигравки и псувни!

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Re: Манчестър Ю - Челси 12.04.11

Мнениеот smoothc » 12 апр 2011 20:42

smoothc написа:
tevez написа:
smoothc написа:Според мен състава на Манчестър Юнайтед днес ще е следния:
Ван дер Саар
Евра
О'Шей
Видич
Фердинанд
Нани
Валенсия
Сколс
Карик
Парк
Рууни

Единствено не съм съгласен от този състав,който си предположил с това,че Чичарито мисля,че ще е титуляр за сметка на Парк.Кореецът не е във форма след контузията,а и сме домакини така,че с Рууни и Чичарито напред.

Чичарито или Бербатов ще влезе в игра евентуално през второто полувреме!
А да не забравяме че в събота имаме много важен мач със Сити в който Рууни е наказан и Бербатов и Чичарито му трябват свежи!

Не аз не твърдя че мача със Сити е по-важен а че вероятността да е с един нападател е по-голяма защото по този начин ще се насити халфовата линия и ще имаме по-голямо преимущество в центъра! Няма смисъл да почваме с двама нападатели защото така ще им отваряме повече пространство за действие на халфовете им като Есиен Малуда Лампард.

Потребителски аватар
Emo_87
Контакти:

Мнениеот Emo_87 » 12 апр 2011 20:44

Мачът е Х, 0-0 или 1-1 :)
GGMU
“I even get excited when I see the letter 'J' in a newspaper headline. It makes me think of Juventus instantly.”

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 12 апр 2011 20:45

Ето и съставите:
Ман Юнайтед: Ван дер Сар; О'Шей, Фърдинанд, Видич, Евра; Нани, Парк, Карик, Гигс, Рууни, Ернандес;

Челси: Чех, Иванович, Коул, Есиен, Рамиреш, Лампард, Торес, Малуда, Тери, Алекс, Анелка;

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Re: Страх от Бербатов тресе Челси

Мнениеот marmi52 » 12 апр 2011 20:47

SashkoSk написа:
marmi52 написа:8-)

Аз съм фен на Челси и затова вероятно съм пристрастен и необективен в оценката си за Бербатов.
Вярно е, че Митко е най-класният футболист с български паспорт от 10 години насам. В това спор няма !
Разбирам, че го защитавате, защото се води българин ... И това е ясно !
Дали обаче той наистина се чувства такъв, след като отказва да играе за националния отбор на България ?

Бербатов се отказа от националния,защото след 1-2 мача той беше цел на всички подигравки и псувни!

8-)

Нормално ! Когато отборът не върви на прицел са лидерите му - най-добрите ! Така е по цял свят !
Когато Аржентина пада не плюят резервите, а го отнасят Меси и Марадона ... Това обаче не е накарало нито единия, нито другия да се откажат някога от националния отбор.
Всъщност няма такъв случай в световната футболната история - звездата на една държава да се откаже да играе в националния отбор и то в момент, когато е на върха на формата си !
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

Потребителски аватар
Deluxx
Контакти:

Мнениеот Deluxx » 12 апр 2011 20:47

smoothc е уж фен на Манчо ,а снимката му е на екип на Челси смятайте :mrgreen:

Иначе това,че Сър Алекс излиза с 1 нападател незначи страх !

Потребителски аватар
Deluxx
Контакти:

Мнениеот Deluxx » 12 апр 2011 20:49

tevez написа:Ето и съставите:
Ман Юнайтед: Ван дер Сар; О'Шей, Фърдинанд, Видич, Евра; Нани, Парк, Карик, Гигс, Рууни, Ернандес;

Челси: Чех, Иванович, Коул, Есиен, Рамиреш, Лампард, Торес, Малуда, Тери, Алекс, Анелка;

Берба ще получи шанс в събота,неприятно ми е да е на пейката , но се надявам 2-рото полувреме да се появи.

Delyan
Контакти:

Мнениеот Delyan » 12 апр 2011 20:53

Ако Сьр Алекс , заложи на Бербатов , няма да сгреши GGMU!!!

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 12 апр 2011 20:54

Deluxx написа:
tevez написа:Ето и съставите:

Берба ще получи шанс в събота,неприятно ми е да е на пейката , но се надявам 2-рото полувреме да се появи.

Да,срещу Сити ще играе със сигурност,въпросът е дали ще е сам на върха на атака или до нещо ще е примерно Оуен.Но има време до тоя мач.Сега да мислим за мача който почва след по-малко от час.Гигс почива срещу Фулъм и днес ще е свеж.Парк играе титуляр,защото умее да помага в защита и имам чувството,че никога не се изморява,Но само когато е във форма.Рафаел явно не е готов за титуляр и затова О'шей е титуляр,въпреки,че не ми е любимец,вярно че е по-опитен,но и много бавен и включванията му в атака не са такива каквито са на Рафаел.Дано се справи.

Потребителски аватар
Blacksea13
Контакти:

Мнениеот Blacksea13 » 12 апр 2011 20:56

Deluxx написа:smoothc е уж фен на Манчо ,а снимката му е на екип на Челси смятайте :mrgreen:

Иначе това,че Сър Алекс излиза с 1 нападател незначи страх !

Разгледай му добре якичката....и подписа.

Върни се в “Манчестър Ю”