Манчестър Ю - Челси 2:1 (FT)
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Страх от Бербатов тресе Челси
Има за какво да се притесняват от Челси.22 гола не се вкарват с писане по форумите само,а с качества и умения.Убеден съм че Бербо ще реши мача довечера и пак некои писатели по форумите клонящи около МОЛ Сердика ще се чудят под какъв псевдоним да влезнат тук около 23.30ч... 

подуене е тумура на футбола ни и ражда само писатели и д'журналисти
Малко говори за България,но българското знаме е на обувките му.
http://img52.imageshack.us/img52/7576/berbawazza.jpg
Анчелотито се опитва да пусне Бербичка, защото ще бъде по-спокоен за вратата на изЧелси. 

Според 1/3 от британските ученици СИРЕНЕТО расте по дърветата.
- BLUE CHAMPIONS
хахаха страхотен блъф Карло Анчелоти тайничко се надява именно Бербо да е титуляр 

[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Vojdek написа:NIKSANA написа:наистина май нищо не си ме разбрал.. ами здраве да е
п.п. махни БОЛДовете и ще разбереш може би защото са доста некоректно поставени ама каквото това.. и не съм казал че Челси е малък тобор.. напротив бяха ми фаворит за ШЛ
Единственото, което разбирам е, че ти не харесваш Бербатов, като футболист, смяташ, че е полезен в 15% от мачовете на големите отбор(Манчестър Юнайтед), и все пак в един наистина сериозен мач, какъвто е 1/4 финала с Челси за ШЛ, като Челси са ти фаворити за спечелването на тоя трофей, ти смяташ че той ще е чудесен вариант.
Кажи кои са тия 15% мачове?
с две думи мисля, че е опасен за предстоящият мач, но не харесвам много стилът му. Предпочитам друг тип футболисти.. но може да създаде много проблеми в предстоящият мач!
п.п.: трябва да пиша по кратко
Тия 15% мачове са, когато имаш по- плътна защита и са ти необходими играчи, които импровизират, с добър пас и пласиране. Карло Анчелоти никога не се оголва.. защо го спорим като само 1 човек може да реши кой ще играе и сигурно вече го е решил!
"There is a country called Bulgaria, and in this country there is a team called Levski. You may have not heard of it, but there I was born and there I shall die!"
- Georgi Asparuhov to AC Milan representatives
- Georgi Asparuhov to AC Milan representatives
evergreen написа:Малко говори за България,но българското знаме е на обувките му.

Браво !

Е, сега вече го признах за патриот !

Сега да ви обясня и нещо друго. Ходил съм на много мачове из цяла България преди години. Никъде не съм чувал агитката на местния отбор да скандира името на чужда държава ...

В Благоевград съм го чувал обаче !!!
Сещате ли се за какво намеквам ? Бербатов с отказа си от националния отбор показа, че не се различава много от съгражданите си ....
Нищо лично срещу Берба. Просто се чувствам българин и смятам, че когато си роден в дадена държава трябва да я обичаш като своя родина независимо какъв се чувстваш.
Да не се отклоняваме от темата обаче. Тя е, че Челси се страхувал от Бербатов. Затова съм толкова активен в нея, защото Челси е моят английски отбор и смятам, че това не отговаря на истината !
[center]
[/center]
[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]

Beck's написа:Мачове 123 - Голове 48
Това са му головете за Манчестер във всички състезания !!!!
Нека да е зле .
Руни
390 161
Сами сметнете коефициента на полезно действие!!!!!!!!!!
Само не мога да разбера , какво искаш да ни съобщиш ?
Да , Руни има по-добър процент мач/гол , но с 2 % . Руни има съотношение 41% мач/гол , а Бербатов 39% мач/гол .
А до пуберите - Бербатов е винов , за това , че в Англия са чували за България !!! Той е българин , замислете се вие като го плюете така "дали вие сте" !?!?!?!?
П.П. - не видях това "Нека да е зле" . Сега разбирам смисълът на тази информация , но не може да ги сравняваме .
Хейтърчетата от Челси (и бас държа , че преди Абрамович да ви купи симпатията, даже не сте чували за "Станфорд БРИДЖ" , а пуберите още се чудят какво е това .) с пари нищо не става , иска се и акъл . 50 милиона за Торес , та половин година не може да вкара .
Naskooo написа:
А до пуберите - Бербатов е винов , за това , че в Англия са чували за България !!! Той е българин , замислете се вие като го плюете така "дали вие сте" !?!?!?!?
П.П. - не видях това "Нека да е зле" . Сега разбирам смисълът на тази информация , но не може да ги сравняваме .
Хейтърчетата от Челси (и бас държа , че преди Абрамович да ви купи симпатията, даже не сте чували за "Станфорд БРИДЖ" , а пуберите още се чудят какво е това .) с пари нищо не става , иска се и акъл . 50 милиона за Торес , та половин година не може да вкара .

Когато аз съм бил фен на Челси в България малко хора знаеха, че съществува такъв отбор. Знаеха само участниците в ТОТО 1, защото там се прокрадваха някакви бегли информацийки от Острова, благодарение на едно малко вестниче "Спорт Тото".
Мачовете от английското първенство се слушаха на ВЕФ-а по радио БиБиСи като сигнала се заглушаваше умишлено от нашите станции (на военните и службите).
Беше забранено да се слушат западни станции и се водеше нещо като престъпление, ако го правиш ... Ако те хванат, че го правиш в затвора нямаше да те вкарат, но щяха да те пишат "неблагонадежден" в досието и щяха да ти провалят целия живот ...
Това само за информация на малките във форума ...

[center]
[/center]

- tornadoto_96
- Контакти:
Re: Манчестър Ю - Челси 12.04.11
Според мен, Челси си изтърваха шанса още на Стамфорд Бридж. Днес ще им е много трудно, но надеждата умира последна. Прогноза 2:1

[center][wrapimg=]https://31.media.tumblr.com/b2ad6f25475a08556b2fc282dd3ca175/tumblr_n45b75B2RP1remfquo1_400.gif[/wrapimg][wrapimg=]https://31.media.tumblr.com/cb7f72f7be786149c190c595160f8327/tumblr_n4t5civ7pl1s44vaqo4_250.gif[/wrapimg][/center]
Re: Манчестър Ю - Челси 12.04.11

Хубаво направена тема, хубав анализ, добре подбрани цитати от интервютата на треньорите ...
Само лекичко си пропуснал да споменеш, че Челси беше ощетен като не им беше дадена 100 % -ова дузпа в последната минута на мача в Лондон .... "

[center]
[/center]