XXII кръг - ЦСКА-СЛАВИЯ

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Re: XXII кръг - ЦСКА-СЛАВИЯ

Мнениеот mistreated » 12 апр 2011 16:04

Viktor4o_Rs написа:Нормално е и ние да ви отвръщаме, когато не показвате нужното уважение към нас и говорите за разгроми :roll: Един друг отбор говореше така преди мача му с вас и знаем какво стана, дано сега се случи същото, ама с обратен знак ;)

С оглед на класирането и моментната форма на двата отбора е нормално да очакваме победа на ЦСКА, мисля ще се съгласиш с мен. Но ако погледнеш моята прогноза ще видиш, че никъде не съм споменавал за разгроми.
Просто казвам, че ако погледнем колко пъти сте ни били в последните десетина години е меко казано смешно да говорим за убедителна победа на Славия, докато обратното се случва честичко - съгласен ли си?
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 12 апр 2011 16:09

mistreated написа:
Viktor4o_Rs написа:Нормално е и ние да ви отвръщаме, когато не показвате нужното уважение към нас и говорите за разгроми :roll: Един друг отбор говореше така преди мача му с вас и знаем какво стана, дано сега се случи същото, ама с обратен знак ;)

С оглед на класирането и моментната форма на двата отбора е нормално да очакваме победа на ЦСКА, мисля ще се съгласиш с мен. Но ако погледнеш моята прогноза ще видиш, че никъде не съм споменавал за разгроми.
Просто казвам, че ако погледнем колко пъти сте ни били в последните десетина години е меко казано смешно да говорим за убедителна победа на Славия, докато обратното се случва честичко - съгласен ли си?

Нашият човек ви отвърна, защото беше подразнен от надменните изказвания на други фенове на ЦСКА :roll: Никой от нас не оспорва, че сте в по-добра форма и е по-вероятна ваша победа, но пък не ми се вярва да е толкова убедителна. В последните 4-5 мача не е имало убедителна победа за ЦСКА, а и винаги се е почвало с дузпа или 2 във ваша полза, така че е нормално да сме притеснени и от съдийството ;) На това се дължи и дългата серия от ваши победи, разбира се имало е случаи, когато просто сме били по-слаби.
Изображение

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 12 апр 2011 16:20

Е.... ако за теб неубедителна е победа с 2 гола разлика - да, нямаме убедителна победа. Иначе да се оправдавате вечно със съдиите е смешно, при положение, че за 15 години имате ако не се лъжа една :o победа за първенство!!! Дори и в шампионския си сезон не можахте да ни биете. Та те 2/3 от отборите в А група имат повече спечелени точки срещу нас отколкото вие.

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 12 апр 2011 16:54

mistreated написа:Е.... ако за теб неубедителна е победа с 2 гола разлика - да, нямаме убедителна победа. Иначе да се оправдавате вечно със съдиите е смешно, при положение, че за 15 години имате ако не се лъжа една :o победа за първенство!!! Дори и в шампионския си сезон не можахте да ни биете. Та те 2/3 от отборите в А група имат повече спечелени точки срещу нас отколкото вие.

Всичко е поправимо, колега ;)
Паметта те лъже, че победата е една за 15 години, но нищо :) Брой ги за 0, ако искаш. Така се създава история.
Поздрави!

Само СЛАВИЯ :!:
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 12 апр 2011 16:55

MCMXIII написа:
mistreated написа:Е.... ако за теб неубедителна е победа с 2 гола разлика - да, нямаме убедителна победа. Иначе да се оправдавате вечно със съдиите е смешно, при положение, че за 15 години имате ако не се лъжа една :o победа за първенство!!! Дори и в шампионския си сезон не можахте да ни биете. Та те 2/3 от отборите в А група имат повече спечелени точки срещу нас отколкото вие.

Всичко е поправимо, колега ;)
Паметта те лъже, че победата е една за 15 години, но нищо :) Брой ги за 0, ако искаш. Така се създава история.
Поздрави!

Само СЛАВИЯ :!:

Може и да греша, но би ли ми казал кога е другата победа за тези 15 години?

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 12 апр 2011 16:58

2:0 за Славия на Армията при плейофите 2002 или 2003 беше ;) Нормално е да се оправдаваме със съдиите, при условие, че винаги има дузпи, фалове или червени картони за вас, доста по-реални са нашите претенции отколкото вашите легенди за геноцид срещу харизмата и прочие глупости на вашия гуру ГА :)
Изображение

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 12 апр 2011 17:03

mistreated написа:
Може и да греша, но би ли ми казал кога е другата победа за тези 15 години?

Георги Владимиров и Благой Георгиев сa голмайсторите. Мачът е през 21 век, сега сме 11- та година от този век. Значи през последните 15 години. Всъщност темата е за мача на 16 - ти този месец.
П.П. Повече не мисля, да ти отговарям в тази тема.
Последна промяна от MCMXIII на 12 апр 2011 18:21, променено общо 1 път.
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 12 апр 2011 17:03

Viktor4o_Rs написа:2:0 за Славия на Армията при плейофите 2002 или 2003 беше ;) Нормално е да се оправдаваме със съдиите, при условие, че винаги има дузпи, фалове или червени картони за вас, доста по-реални са нашите претенции отколкото вашите легенди за геноцид срещу харизмата и прочие глупости на вашия гуру ГА :)

Да, може да е имало такава победа в плейофите. Но и 2 да са - прекалено малко за отбор с традициите на Славия.

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 12 апр 2011 17:05

Viktor4o_Rs написа:2:0 за Славия на Армията при плейофите 2002 или 2003 беше ;) Нормално е да се оправдаваме със съдиите, при условие, че винаги има дузпи, фалове или червени картони за вас, доста по-реални са нашите претенции отколкото вашите легенди за геноцид срещу харизмата и прочие глупости на вашия гуру ГА :)

2002 г. май месец. Viktor4o_Rs, мисля че достатъчно време му отделихме на господина :)
Айде БЕЛИ :!:

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 12 апр 2011 17:06

mistreated написа:

Да, може да е имало такава победа в плейофите. Но и 2 да са - прекалено малко за отбор с традициите на Славия.

Тук спор няма, малко са ... Затова дано ги увеличим още в събота, въпреки че за нас приоритет е Купата :roll: Айде да не превръщаме темата в диалог :arrow:
Изображение

Върни се в “Славия”