Манчестър Ю - Челси 2:1 (FT)

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Кой ще продължи напред ?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
naduvko
Контакти:

Re: Манчестър Ю - Челси 12.04.11

Мнениеот naduvko » 12 апр 2011 15:39

beckhs99 написа: В този си вид Ман Юн не заслужава да играе финал, камо ли да спечели Шампионската лига. Титлата в Англия им е достатъчна на този етап...
Ман Юн-Челси 0:2

Те па щото Челси много са заслужили. Направо да им връчим титлата и да се приключва, а? :) :lol:

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Re: Страх от Бербатов тресе Челси

Мнениеот marmi52 » 12 апр 2011 15:42

8-)

Аз съм фен на Челси и затова вероятно съм пристрастен и необективен в оценката си за Бербатов.
Вярно е, че Митко е най-класният футболист с български паспорт от 10 години насам. В това спор няма !
Разбирам, че го защитавате, защото се води българин ... И това е ясно !
Дали обаче той наистина се чувства такъв, след като отказва да играе за националния отбор на България ?
Когато Стоичков играеше в Барса сме виждали българския трибагреник да се вее по трибуните на Ноу Камп. Да сте виждали българското знаме на мач на Бербатов в Манчестър Юн. ? :roll: ...
Ако греша и има такъв случай, моля да бъда извинен и да ме поправите.
Според мен обаче, Челси имат доста основания да се притесняват за реванша довечера, но най-малкото основание за това е Димитър Бербатов !
Последна промяна от marmi52 на 12 апр 2011 16:10, променено общо 1 път.
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

Потребителски аватар
Артилериста
Контакти:

Мнениеот Артилериста » 12 апр 2011 15:46

nacionala написа:Страх тресе Бербатов от некадърността му

Простоват си кат презерватив :lol: :lol: :lol:
"ЦСКА-всичко започва и свършва така.Тези 4 букви са моят живот"

Потребителски аватар
merdanski
Контакти:

Мнениеот merdanski » 12 апр 2011 15:51

marmi52 написа:Според мен обаче, Челси имат доста основания да се притесняват за реванша довечера, но най-малкото основание за това е Димитър Бербатов !

най-после обективно мнение на фен на Челси!Дано съдията не стане главно действащо лице,а остави отборите да покажат интересен и зрелищен футбол!И да победи по-добрият!Като фен на дяволите,искам това да е Юнайтед,но ако е Челси-значи са си го заслужили и пръв ще Ви поздравя!
да забравим враждата довечера и да се насладим на футбола!
ОК?
Изображение Съмтаймс уин,съмтаймс люн!

Потребителски аватар
crazy_one
Контакти:

Мнениеот crazy_one » 12 апр 2011 15:53

Харесва ми какви избухвания с изказвания и вицове има в тази тема :) :) :) включително и заглавието й!!!
Мисля че Челси няма какво да се притеснява от Бербатов, те така или иначе трябва да бият :)
Надявам се на един хубав мач с много голове
LIVERPOOL RULZZ

Потребителски аватар
crazy_one
Контакти:

Мнениеот crazy_one » 12 апр 2011 15:55

merdanski написа:
marmi52 написа:Според мен обаче, Челси имат доста основания да се притесняват за реванша довечера, но най-малкото основание за това е Димитър Бербатов !

най-после обективно мнение на фен на Челси!Дано съдията не стане главно действащо лице,а остави отборите да покажат интересен и зрелищен футбол!И да победи по-добрият!Като фен на дяволите,искам това да е Юнайтед,но ако е Челси-значи са си го заслужили и пръв ще Ви поздравя!
да забравим враждата довечера и да се насладим на футбола!
ОК?

+1

merdanski напълно съм съгласен с теб!!
Ако трябва по-добрият да победи то това е Ман Ю, но ако Чесли си го заслужи те да са :)
LIVERPOOL RULZZ

Потребителски аватар
Vojdek
Контакти:

Мнениеот Vojdek » 12 апр 2011 15:58

Има едно нещо, което ме учудва най-много. Преди всеки мач на МЮ, като запитват треньорите на противника, от кой аджеба ви е най-страх днес, всички отговарят с две думи - Димитър Бербатов.

Но все още има доста набедени разбирачи по форуми, които си мислят, че човека е слаб футболист.Значи, ако приемем, че за да си треньор, дори и на изпадняк като Уигън, трябва доста да разбираш играта какво излиза?

Че 19 мениджъра, във ВЛ на Англия и още който там им се падне по ШЛ и подобни, смятат, че Бербатката е заплаха за техния отбор.Грубо на сезон да го кажем - 30тина мениджъра, които разбират от футбол, ги притеснява нашият момък.

А в някакъв си форум, в бг сайт - 50% го смятат за недостоен да играе в голям отбор или в националния отбор на България.

Аз смятам да се доверя на ония, които всъщност разбират от футбол... :lol:
Защо, бе господи???Защо си им дал нет на непълнолетните???

Потребителски аватар
NIKSANA
Контакти:

Мнениеот NIKSANA » 12 апр 2011 16:12

много ми се иска и аз да си кажа мнението.
Първо да кажа на Vojdek, който ще реши, че съм поредният "разбирач от форума" след първото ми изречение и няма да прочете темата, аз уважавам играча Бербатов, не познавам човека Бербатов, не съм фен на играта на играча Бербатов, защото не харесвам подобен тип нападател. За мен те са полезни в 15% от мачовете на големите отбори и много полезни на по- малките отбори. Това си е лично мое мнение. Далеч съм от идеята, че разбирам повече от сър Алекс Фъргюсън. Далеч съм от идеята, че хората които разбират повече от футобл от него са повече от броят на пръстите на двете ни ръце, но предпочитам да гледам Дрогба, Руни, Торес (в ливърпул), Керъл, Ето'о ... това са играчи, които аз харесвам.
Относно мача: Челси има от какво да се притеснява от Бербатов при положение, че се избере подходящата тактика от сър Алекс Фъргюсън. А аз очаквам удобен мач. Юнайтед няма едва ли ще имат много скоростни контра атаки 1 на 1 например. Всяка една атака се извършва от 3 4 играча (минимум), което при стабилна или сгъстена защита ще изисква нестандартно действие и възможност за игра с 1 докосване. Качества, които Бербатов притежава. Друго ценно качество може да бъде пласирането му(страхотно), за да опулзотвори някое центриране от корнер, от крилото или да изскочи между защитниците. Чичерито може да позлван за повече скорост, повече индивидуално действие. Да Челси ще атакува Да Челси има нужда от победа.. но няма да се уголят отзад... Карло Анчелоти сигурно никога не е залагал на напълно открита игра...и сега няма да се уголи.
"There is a country called Bulgaria, and in this country there is a team called Levski. You may have not heard of it, but there I was born and there I shall die!"
- Georgi Asparuhov to AC Milan representatives

Потребителски аватар
Deluxx
Контакти:

Re: Манчестър Ю - Челси 12.04.11

Мнениеот Deluxx » 12 апр 2011 16:18

Ман Ю няма загуба на Олд Трафорд тоя сезон според мен мача ще е Х или 1-ца с много късмет

Върни се в “Манчестър Ю”