iori написа:Абе автора, Бербатов на теб така ли каза, защото сутринта ми званна и каза че се връща за контролата с Буркина фасо
На мен пък ми каза, че си неграмотен !
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
iori написа:Абе автора, Бербатов на теб така ли каза, защото сутринта ми званна и каза че се връща за контролата с Буркина фасо
track.and.field написа:iori написа:Абе автора, Бербатов на теб така ли каза, защото сутринта ми званна и каза че се връща за контролата с Буркина фасо
На мен пък ми каза, че си неграмотен !
Thsmith написа:след като вече е в отбор от ПРМ трябват ли му 75% от мачовете за да получи работна виза за друг тим от ПРМ при евентуален трансфер ?
Vojdek написа:*Сарказъм*
За какво ни е?Та Ивелин Попов ще го надмине по голове...[offtopic]имаше такава тема някъде из форума...[/offtopic]
Че без него ще се развият младите ни надежди[offtopic], които бавно но славно си минаха 24 години, и вместо да са утвърдени футболисти, са все още млади надежди.[/offtopic]
Че той не може да вкарва на големите отбори[offtopic], не че някой друг може от тия дърводелци...[/offtopic]
Нападатели си имаме, играещи в топ-отбори,[offtopic]в Израел, Полша,Турция,България,[/offtopic] и там вкарват по 3[offtopic]0[/offtopic] гола на сезон.
Да си седи на пейката в МЮ и да си брои головете [offtopic]221[/offtopic] вкарани срещу незначителните отборчета на Блекпул, Болтън, Фулъм,[offtopic]Ливърпул, Челси, Тотнъм, Арсенал,а преди да отиде в Англия - Рома,Реал Мадрид, Манчестър Юнайтед, Байерн Мюнхен и т.н.[/offtopic]
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 13 госта