Единна "Б" група от сезон 2011/12?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
t0bl3ro_bg

Re: Единна "Б" група от сезон 2011/12?

Мнениеот t0bl3ro_bg » 12 апр 2011 11:20

NIKSANA написа:А група - 10 отбора 9*4 = 36 мача - > 1 отпада директно 2 играят бараж и после победителят играе бараж с победителя от баража в Б група (виж по- долу)
Б група - една група с 18 отбора (и без това се отказват периодично) - 1-вия директно влиза 2и 3-ти играят бараж и играят бараж с победителя от А група
В групи - както досега
Така шанса в А група да има повече свястни стадиони ще е по- голям.. повече дербира повече напрежение! Повече пари от телевизиите.. пресявакта за оставане и за влизане от Б група ще е страхотна(за да няма случайни индивиди) и така ще има непрекъснато напрежение и за отпадане и за европа защото при 4 мача с преки конкуренти може да станат всякакви въртележки!
Ако се ограничи и броят на чужденците или се сложи някаква летва за изиграни някакъв брой мачове в евротурнирите някъде или пък с национален отбор(за играчите извън ЕУ разбирасе) + минимална квота от 3-ма до 23-години юноши(играли мин. 3 години до 18 години в формациите на отбора) ще развием и школи....от 3 години си го говоря..даже(ще помислите, че съм луд) писах на БФС и ПФЛ .. БФС не отговори, а ПФЛ каза: нищо не зависи от нас

Много правилно

bore1983
Контакти:

Мнениеот bore1983 » 12 апр 2011 11:25

в условието на ножата наредба пише "16 отбора от сегашните б групи+парвенците на в групите,т.е. общо стават 20 отбора,за какви 16 отбора става вапрос в уводната публикация..????? маи не смятате правилно,а и според мен не е правилно в края на сезона да се взима такова решение,това се прави преди сезона,за да сме наясно с правилата,ама нали сме в бг...САМО ПИРИН ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ....

Потребителски аватар
FCH

Мнениеот FCH » 12 апр 2011 11:28

Последна промяна от FCH на 12 апр 2011 11:34, променено общо 1 път.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 12 апр 2011 11:28

За 'А' група, както и за 'Б', трябва да има финансови гаранции !
Тоест, отборите участници в двете "професионални" лиги да депозират известна сума ( по горе имаше предложение - да се плаща предварително, преди началото на сезона за линейки и охрана, което е чудесна идея ) ... като разбира се, тези депозити трябва да са различни за тимовете от 'А' и 'Б' групи.

Примерно за клубовете, които ще играят в 'А' група, освен предварителното плащане за мед. услуги и охрана, да докажат, че разполагат с минимум 1.5 млн. лева !
Това мисля, че е една прилична сума да се изкара сезона.

За клубовете от 'Б' група, да речем => 700 хил. лева.
Като разбира се, и тук всеки ще преведе пари за мед. услуги и охрана.

Които отбори могат да изпълнят едни такива условия ( за да играят ПРОФЕСИОНАЛЕН ФУТБОЛ ) ... Те ще са "елита" на България.

Някой може да каже: - Ама какви са тези суми ... много са големи !? ?
Ами така е, все пак говорим за професионален футбол !
Който няма нужните средства ( и условия ) ... да си играе при аматьорите !

Иначе бройките в дадените дивизии, лесно ще се определи ...
Дето се вика, при едни такива условия, като горепосочените ... те участниците сами ще си се редуцират и определят.

Много е лесно тук, сега да ги редим ...
'А' група - 16 отбора ( или пък 12, или 10 ) ... и т.н.
'Б' група - 20 отбора ( или пък 16, или 14 ) ... и т.н.
Ама тези сметки увисват, щото не се знае, колко отбора реално ще имат възможност да участват ... и да играят футбол, да се занимават с профи футбол, а не просто да вегетират на ръба на оцеляването ... НЕ плащайки заплати и задължения.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Qu1cky
Контакти:

Мнениеот Qu1cky » 12 апр 2011 11:33

Трябва нещо да се промени , за да може да просперираме като първенство.Като начало може да се промени регламента на първенството.Примерно да се постави за цел до 2013-2014 броя на отборите да спадне до 12,като всяка година изпадат 3 отбора ,а влизат по 2 примерно.Последните 3 отбора играят и допълнителен бараж със другите 3 отбора ,които се борят за влизане в групата.Така ще се завърже интригата и отборите ще се борят до последно.Същото важи и за отборите ,които се борят за Евроквотите.Имам предвид , да се промени разпределението за зона Лига Европа.Примерно както е в Ередевизията или в Чемпианшип за влизане във Висшата лига.Отборите от 2-ро до 6-то място да играят баражи за 2-те (или 3-ако купата е спечелена от 1-вия в първенството).Така 3-4 кръга преди края на шампионата няма да има "полягване" на отборите ,които до този момент (в сегашната форма на първенство) примерно ако са 6 или 7 ще се борят да влезнат в този бараж.И така ще има примерно ,по-малко отбори които ще са в "златната среда" която се пада 8-9 място и няма да имат шанс за Еврозоните ,но ще играят до последно за да не стигнат до баражите за изпадане.
По-древни от Рим , По-големи от всички в България , това е Пловдив - Локомотив Пловдив
Изображение

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 12 апр 2011 11:38

Като гледам стадиона на Героя, нашият в Разлог не е по-лош, а даже може да е и по-добър. За съжаление ни бягат с десетина точки. Дали случайно няма някакъв бараж за вторите във "В" групите, не зависи ли нещо от изпадащите от "Б"?
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
daimio
Контакти:

Мнениеот daimio » 12 апр 2011 11:38

Промените са задължителни и дано са за добро.Ако нивото на футбола в долните ешалони е ниско идея нямате за кво ниво говорим при организацията.Решенията се взимат в полза на правилата които странно защо не са в интерес на футбола???Пример-тоя сезон сме гостували два пъти и два пъти мисля ни отказват гостуване под предлог че нямат средства за охрана като се очаква най много 3 отбора от тези на които ще гостуваме да съберат такива и мачовете да се състоят.Когато нашето ръководство предлага мачовете да се изиграят в Пловдив като гостуващите (домакински) отбори вземат дял от приходите ни се отказва???!!!Не виждам кой какво печели от служебни резултати???!!!

Потребителски аватар
FCH

Мнениеот FCH » 12 апр 2011 11:41

rhaegar написа:Като гледам стадиона на Героя, нашият в Разлог не е по-лош, а даже може да е и по-добър. За съжаление ни бягат с десетина точки. Дали случайно няма някакъв бараж за вторите във "В" групите, не зависи ли нещо от изпадащите от "Б"?

Изображение
Малко прилича на благоевградския...
Иначе на Героя да е трагичен... Дори Коритото и Колежа, които доскоро приемаха мачове за елита искат подобрения... Във Видин има много работа, а Сливница са на път като Криводол да домакинстват другаде...

TopCat
Контакти:

Мнениеот TopCat » 12 апр 2011 12:02

Баражи няма как да има! Дори ще изпадат още от Б група, което е много голямо прецакване! Сега в Източната 8 и 9 изпадат, а може само 9, което пък прави в Западната да изпадат 9, 10 и 11! Тотална бъркотия!

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 12 апр 2011 12:03

И аз не можах да намеря по-добра снимка, затова и не постнах. Последния път като ходих, започваше работата по тренировъчното игрище. Единственото лошо е, че няма сектор за гости, но място има, ако се реши-може да се направи. Доколкото знам и ремонт на съблекалните се прави наскоро.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Върни се в “Футбол - България”