Фен Клуб На Реал Мадрид

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

exsmile
Контакти:

Фен Клуб На Реал Мадрид

Мнениеот exsmile » 30 апр 2009 16:27

Здравейте, Мадридисти :). Знаете ли за фен клуба на Реал Мадрид в България ? Посетете realbg dot net :)

Отделно искам да се обърна към феновете от Варна. Предлагам да се събираме на сбирки за мачовете на Реал Мадрид. Такива вече се организират. Заведението е "Трите Лъва". За повече контакти , телефона ми е 0888360541 - Златин.
П.С. За Ел Класикото няма да съм във Варна, но за всеки друг мач - звънете :)

runnersa
Контакти:

Re: Фе Клуб На Реал Мадрид

Мнениеот runnersa » 30 апр 2009 16:45

е къде е той в софия ли?

Потребителски аватар
nekakav
Контакти:

Мнениеот nekakav » 30 апр 2009 16:57

runnersa написа:е къде е той в софия ли?

Човекът го каза - Варна!

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 30 апр 2009 17:03

nekakav написа:
runnersa написа:е къде е той в софия ли?

Човекът го каза - Варна!

По-скоро е в интернет :) Аз интернет-страница видях... а това за Варна беше обръщение специално към варненци :)
ИзображениеИзображениеИзображение

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 30 апр 2009 22:04

АЗ пича го знам,той не знам дали ще се сети за мен :lol: Да идея е да се съберем,ама айде за Ел Класико,това е най-важният мач!!!!!!!

Потребителски аватар
bojkyy
Контакти:

Мнениеот bojkyy » 01 май 2009 00:58

[wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/109/2985109G.jpg[/wrapimg]

exsmile
Контакти:

Мнениеот exsmile » 01 май 2009 01:34

Пичове, до колкото знам, фен-клуба е регистриран в Русе, заради данъци(по-ниски са там) и защото шефа на фен-клуба е от Русе. Това за Варна беше обращение към Варненци ;). Ще се радвам да се съберете за Ел Класикото. Съжалявам,че няма да съм във града тогава, но не съм от там по принцип (уча там). За мача с парцата се организира национална сбирка на фен-клуба, за което съжалявам че не споделих по-рано тук. Грешката е в мен :oops: ! Направете си регистрация в сайта, там можете да задавате въпроси към Админа (шефа на клуба) относно членкси карти и каквото ви интересува :). За всеки мач на Реал пиша в темата на форума в онзи сайт " Сбирка във Варна ", където можем да се уговорим или ми вънете на телефона който оставих по-горе :). За сега това от мен, ако имате въпроси - питайте :).
П.С. МОРСКИ, съжалявам брат, обаче наистина не се сещам кой си :? . Надявам се да се вдим на сбирка :).

HALA MADRID !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Дано бием категорично ония Каталунски селтаци, че да млъкнат с "галактическия" им отбор :twisted: :twisted:

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 01 май 2009 19:17

exsmile написа:Пичове, до колкото знам, фен-клуба е регистриран в Русе, заради данъци(по-ниски са там) и защото шефа на фен-клуба е от Русе. Това за Варна беше обращение към Варненци ;). Ще се радвам да се съберете за Ел Класикото. Съжалявам,че няма да съм във града тогава, но не съм от там по принцип (уча там). За мача с парцата се организира национална сбирка на фен-клуба, за което съжалявам че не споделих по-рано тук. Грешката е в мен :oops: ! Направете си регистрация в сайта, там можете да задавате въпроси към Админа (шефа на клуба) относно членкси карти и каквото ви интересува :). За всеки мач на Реал пиша в темата на форума в онзи сайт " Сбирка във Варна ", където можем да се уговорим или ми вънете на телефона който оставих по-горе :). За сега това от мен, ако имате въпроси - питайте :).
П.С. МОРСКИ, съжалявам брат, обаче наистина не се сещам кой си :? . Надявам се да се вдим на сбирка :).

HALA MADRID !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Дано бием категорично ония Каталунски селтаци, че да млъкнат с "галактическия" им отбор :twisted: :twisted:

Ти не беше ли еидн от приятелите на Борко,ако не се лъжа,ако си ти то значи заедно гледахме първия мач срещу Ливърпул ;)

exsmile
Контакти:

Мнениеот exsmile » 01 май 2009 22:45

Да бе, пич. Аз съм. Защо се загуби след мачовете с Ливърпул и даже на реванша не дойде ?

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 02 май 2009 15:09

exsmile написа:Да бе, пич. Аз съм. Защо се загуби след мачовете с Ливърпул и даже на реванша не дойде ?

Защото не занех,че се събирате ;) Пък реванша с Ливъра дори вкъщи не го гледах(и по-добре) :lol: Ще има ли днес сбирка или не да знам дали д аходя,че Борко доста оклончиво ми отговори 8-)

Върни се в “Реал Мадрид”