ЦСКА ВЗЕ БАЗИТЕ ЗА 20 ГОДИНИ !
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- POPCORN
- Контакти:
Re: Стадион "Българска армия" получи лиценз!
Ако е така супер!Най-после ще си играем на нашият стадион.Стана почти година откакто не бяхме играли там!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
- POPCORN
- Контакти:
Captain Stottlemeyer написа:Това е хубава новина. Още по-хубава новина ще бъде, когато повечето стадиони във България получат лиценз за ЕКТ съгласно последните изисквания, а един ден (дай Боже) домакинстваме и на някой финал.Май се размечтах ....
правилно се усети
Люляк, май, финал за купа,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Avanti_Ragazzi написа:И кво е хубавото на новината!!!Не ме трийте ама Армията е заприличала на КОЧИНА а Герена на ОБОР!!!!Това е самата истина.Не е нормално тези стадиони(ако може да се каже това нещо за тях изобщо) да имат лиценз!!!Когато ходих в Ловеч есента за мача дето паднахме с 2-1 специално погледнах под сектора и видях сума ти олекотени конструкции да държат сектора(който си е от стомана и ламарина няма грам бетон по него)!!!След като ремонта в Ловеч струва само 3 милиона лева.На Армията или Герена подобен ремонт няма да излезе повече от 10 или най-много 12 милиона лева!!!Герена спокойно може по-добен начин да се направи едно стадионче от порядъка на 25 000 с олекотени конструкции вътре в сгащеният стадион а Армията за около 20 000(или 18 000 ако няма място) но също може да се направи!!!Другото са глупости,ако български гранд няма 5 или 6 милиона евро да си стегне стадиона ебати и гранда е!!!!!
съгласен съм,най-много 2-3 стадиона да отговарят на изискванията и те не са Герена е Армията
- Avanti_Ragazzi
- Контакти:
2 стадиона и половина Ловеч и Лазур + националният ако го покрият с козирка.Другото майката си е ........

[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]
Не ми е ясно какво е това реване , не мисля че стадионите на Пирин, Миньор,Локо Пд,Берое,Монтана и др. вкл. и Герена са по-добри от Армията .
Стадиона беше затворен най-вече заради:
- Липса на тоалетни -> вече се твърди че ги има -не знам дали е така !
- Възможност за откъртване на мазилка и бетон и хвърлянето им по пистата (забележете че това се случи на Герна на Левски - ЦСКА ). Говори се че тези места за измазани и циментирани - не знам дали е така !!!
- Малко входове - тук не знам дали нещо е променено но и на другите стадиони е така .
- Забележки от пожарната , които според Г.Илиев са отстранени .
Стадиона беше затворен най-вече заради:
- Липса на тоалетни -> вече се твърди че ги има -не знам дали е така !
- Възможност за откъртване на мазилка и бетон и хвърлянето им по пистата (забележете че това се случи на Герна на Левски - ЦСКА ). Говори се че тези места за измазани и циментирани - не знам дали е така !!!
- Малко входове - тук не знам дали нещо е променено но и на другите стадиони е така .
- Забележки от пожарната , които според Г.Илиев са отстранени .
Avanti_Ragazzi написа:2 стадиона и половина Ловеч и Лазур + националният ако го покрият с козирка.Другото майката си е ........![]()
![]()
еми супер
Eдно голямо БРАВО ! едно е да играем на националния едно е да играем в нашия дом !
[center]
[/center]
[/center]- damageplan
- Контакти:
"Стадиона на мира" в Перник с какво е по-хубав от Армията или стадион Академик,та на него се провеждат футболни срещи.
Животните отвън се взираха от прасе към човек, от човек към прасе и отново от прасе към човек; но вече беше невъзможно да се каже кой какъв е." (Оруел "Фермата на животните"
magga написа:Avanti_Ragazzi написа:2 стадиона и половина Ловеч и Лазур + националният ако го покрият с козирка.Другото майката си е ........![]()
![]()
еми суперза какво са ни повече
ако не се лъжа в някоя от по-малките азиатски държави първенството им се провежда на 1 стадион,защото толкова си имат
отборите бяха 6 или 8 и се въртят на тоя стадион така че и тук ще стане така
А група 10 отбора 3 стадиона и така
едните играят към 12 другите към 6
Ами то ако не се лъжа в една от държавите - Литва,Латвия или Естония се играе на 2 стадиона цялото първенство .
- Avanti_Ragazzi
- Контакти:
Минала година минавах през Белград и си направих кефа един ден да разгледам града.Веднага отидох до двата стадиона там те са един до друг!!!Но мисълта ми е,че Маракана и ЮНА са поне 1000 по-добри стадиони от Герена и Армията.Но сърбите искат да строят 2 нови стадиони 65 000 за Звезда и 45 000 за Партизан.Защото видиш ли било ги е срам от техните стадиони на какво приличат,а кво да кажем ние!!!Герена има площта сигурно на новият Уембли
Егати и комунистическите бетонни чудовища дето им викаме стадиони.Най-злее сме в Европа в това отношение,дори Македония и Албания строят нови стадиони да не говорим за Румъния или Чехия камо ли за Полша,Украйна и Русия!!!
Последна промяна от Avanti_Ragazzi на 12 апр 2011 10:40, променено общо 1 път.
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]