Черно море 6:0 Беласица

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Sagittarius

Re: Черно море 6:0 Беласица

Мнениеот Sagittarius » 01 май 2009 18:56

Млъкни ве клоун,не се усещаш колко си жалък?При 5:0 не знаехте къде се намирате ве смешник,молехте се на съдията да свири края,така ще се молите скоро отново.Купените ви победи в София и Сливен няма да ви помогнат,защото ние,не друг-ние ще ви закопаем 2 метра под земята на собствения ви кирлив стадион-сметище.Така ще се гаврим с жалкото смешно отборче Спетак,че този пък не в 60,а още в 10 минута ще тръгнете да си ходите.Смешнициииии :!:

ПС:На вас дрисни няма за какво да си връщаме нещо.Откакто гледам дербита сте ни били 2-3 пъти с по 1 гол разлика(гледам този мач от 1993),но ние вас ви дерем като улични псета под път и над път,има резултати като 3:0 и 5:0....толкова сте смешни,че изобщо какво говорите за въщане?Направо ще ви сринем в гроба ви бе смешка :!:

Айде да понамалиш тона и ти,а!!!!!!
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 01 май 2009 19:01

nikola28 написа:Боже,та те играчите на Бела викаха на еклерите "ела да вземеш топката и да вкараш,че сме играли еврофутбол на точен резултат си изкараме некой лев". Голям мач на еклерите,излезе им пълнежа.С тази игра сте за полуфиналите в ШЛ,майтап няма.На дербито с Спартселона,ще бъркате бетон и ще слагате арматурно желязо за подсилване!

Добре обясни ми,защо все се заяждаш,защо все си в нашия форум какво целиш????Аз те оставям,ама ти прекаляваш,чакай бе мен не може все да се заяждаш с нас!!!!!! Айде стига глупсоти аз какво съм виновен,че Беласица са супер зле??? То и вие не сте добре,ама никак...Пък на дербито да не вземе пак да стане нео от сорта на 4,5:0,че тогава не те знам какви ще ги говориш :lol:
Ай със здраве и понамали заяждането,че ще взема мерки ;)

И още нещо много си неблагодарен бе забрави ли как вис пасихме кожицата преди 3 години!!!!Вие не заслужавате нищо бе....Да не молите пак за спасение тази година!!!

Потребителски аватар
charlitobg
Контакти:

Мнениеот charlitobg » 01 май 2009 19:05

Дааа играхме добре. Накефих се и аз но срещу кого е тази игра??? На умряло КУЧЕ нож вадим. .... Къде беше тази игра срещу Лефффски,Локото Сф и Литекс ?????? Май я нямаше. Иначе и 10 гола да им бяхме вкарали пак ще е същото. Чудех се само на Колю какво викаше ..ОЩЕ,ОЩЕ.??? Понякога е много смешен този наш тренер. А Дани днес ми обърка тотото с неговите 3 гола ))))) Цял сезон го нямаше а сега с Какалов се накъсаха да вкарват. МИШКИ неземни))))) И друго Беласица днес бяха много груби а садията просто го нямаше на стадиона. Както и да е хубава игра ама чак кога? Затова казвах че без сериозна зимна подготовка ще ни е трудно в началото. Сега разбрахте ли ме моряци какво съм имал впредвид. Защото ако бяхме се подготвили както трябваше зимата Лефффскарите и другите измисленни отбори щяха така да ги обуем у дома че не ми се мисли. Но пак тактически грешки от наша страна . Само Черно море

Пс: А плебейчето дето се обажда да вземат да се стегнат отзад малко че както са се разхлабили на нас никакво удоволствие няма да ни дадат )))))

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 01 май 2009 19:06

[color=#800080]Тренировката с Беласица свърши! :D Идват истинските мачове![/color]
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

sotich

Мнениеот sotich » 01 май 2009 19:07

nikola28 написа:Боже,та те играчите на Бела викаха на еклерите "ела да вземеш топката и да вкараш,че сме играли еврофутбол на точен резултат си изкараме некой лев". Голям мач на еклерите,излезе им пълнежа.С тази игра сте за полуфиналите в ШЛ,майтап няма.На дербито с Спартселона,ще бъркате бетон и ще слагате арматурно желязо за подсилване!

Никола,така както вървят работите догодина ще имате шанс да се пробвате срещу Беласица в "Б група :lol: :lol: :lol:

sotich

Мнениеот sotich » 01 май 2009 19:11

charlitobg написа:Дааа играхме добре. Накефих се и аз но срещу кого е тази игра??? На умряло КУЧЕ нож вадим. .... Къде беше тази игра срещу Лефффски,Локото Сф и Литекс ?????? Май я нямаше. Иначе и 10 гола да им бяхме вкарали пак ще е същото. Чудех се само на Колю какво викаше ..ОЩЕ,ОЩЕ.??? Понякога е много смешен този наш тренер. А Дани днес ми обърка тотото с неговите 3 гола ))))) Цял сезон го нямаше а сега с Какалов се накъсаха да вкарват. МИШКИ неземни))))) И друго Беласица днес бяха много груби а садията просто го нямаше на стадиона. Както и да е хубава игра ама чак кога? Затова казвах че без сериозна зимна подготовка ще ни е трудно в началото. Сега разбрахте ли ме моряци какво съм имал впредвид. Защото ако бяхме се подготвили както трябваше зимата Лефффскарите и другите измисленни отбори щяха така да ги обуем у дома че не ми се мисли. Но пак тактически грешки от наша страна . Само Черно море

Пс: А плебейчето дето се обажда да вземат да се стегнат отзад малко че както са се разхлабили на нас никакво удоволствие няма да ни дадат )))))

Каквато и подготовка да имаше без нападатели -толкова.Миро играе като халф ,не му иска,Какалов???? друг кой?-Тошко Колев ли ..... трябваше да се изкарат пари и да се купи някой научен голмайстор но ...

Потребителски аватар
ozzy
Контакти:

Мнениеот ozzy » 01 май 2009 19:13

child in time, много точно казано :mrgreen: ! Като гледам такива мачове и се чудя, какъв е смисъла от тях?!
Кольо, злобата е кофти нещо, яде те от вътре и ти изпива силите! Ама все пак да те попитам, като сте толкова добри, що не бихте Бела на коритаре?

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 01 май 2009 19:25

Каква злоба?Както пророкувах - жалкото отборче от Петрич дойде с идеята да ни контузва важните играчи.Борнсузов например беше контузен,а Ради Бачев-с разбита глава.2 принудителни смени,а онзи фал с двата крака отзад срещу Юруков в края на полувремето беше не за червен,а за 5 директни червени картона последоватлно.Аз на трибуните издивях при тоя фал,на тъча,без топка...не 6,15:0,20:0 трябваше да унижаваме тези диваци,тези мошеници дето прецакаха голям отбор като Берое миналата година.Докрая с по 10:0 да падат всеки мач им пожелавам :idea:
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
Ticha
Контакти:

Мнениеот Ticha » 01 май 2009 19:31

Бяха им обещали големи премии на Беласица и като видяха че няма как да ги вземат се изнервиха и взеха да ни контузват играчите. Предната година в комбина с БФС останаха в А група по служебен път за сметка на Берое, но има Господ и тази година си заминават. Иначе хубавото от мача е включването на Тошко Колев и Димов. Трябва да им се дава повече шанс на тези млади момчета. А Какалов ако ще и голмайстор да стане, пак няма да го искам при нас.

Потребителски аватар
Manolkata
Контакти:

Мнениеот Manolkata » 01 май 2009 19:37

Коло мача го няма на точен резултат.
Само Черно море,Интер и Тотнъм

Върни се в “Черно море”