Западна "Б" група (сезон 2010/2011)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Западна "Б" група (сезон 2010/2011)
Единна Б група от новия сезон! Това е предложено от БФС и ПФЛ. Тя ще е от 20 отбора - 16 от сегашните Б групи + 4 победители във В групите! При това положение последният в Източната и последните 2 в Западната Б групи ще ИЗПАДНАТ!
Goshky написа:етър и враца влизат това е от ясно по ясно
За Ботев Враца съм съгласен,но за Етър Велико Търново не.В последните 6 мача са без победа Банско се изравни по точки с тях,а Чавдар Етрополе диша във врата и на двата отбора като изостава само с 2 точки.За второто място ще има здрава борба в тази група.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
TopCat написа:Единна Б група от новия сезон! Това е предложено от БФС и ПФЛ. Тя ще е от 20 отбора - 16 от сегашните Б групи + 4 победители във В групите! При това положение последният в Източната и последните 2 в Западната Б групи ще ИЗПАДНАТ!
Последните три на запад.
100 години под светлините на най-ярките прожектори.
Официално БОТЕВ (Враца) са в А група. Тимът на Сашо Ангелов се наложи над Септември (Симитли) с 1:2. Това означава, че никoй отбор в западната Б група няма шанс за 1вото място.
Честито на Спортист Своге - те ще играят бараж за влизане в А група! Мисля най-добрите отбори заеха заслужените челни места в тази група! Тъй като Пирин вероятно изхвърча, то Своге са 90% също в А група!
много кофти за етър цял сезон на 2 място и накрая 
Етър са си много слаб отбор с много некадърно ръководство...всичко беше в техни ръце и поеха два големи Чавдара отзад...заслужиха си падението според мен! С приказки не се печели промоция, трябва и малко игра на терена!
ВАЛЕНТИН ГРЪНЧАРОВ днес се изложи в Гонга,като каза,че Ботев Враца нямал база и била трагедия.Аз пък се питам човек който не е стъпвал на стадиона,как може да се излага по този начин.Според мен,доста от водещите журналисти не могат да преглътнат,че Етър се издъни жестоко.Такъв е и Сашо Диков, който постоянно говореше,че Ботев купува мачове,особено последните решаващи.Предлагам на Грънчаров да звънне на Пламен Николов да го запознае с нашата база и да му каже,че не само в Разград строи.Неслучайно всички бяха на стадиона в Разград при награждаването,а на Ботев бяха пратени такива да отбият номера.
Чакам извинения на глупостта на Грънчаров!Томе непозволявай да се плюе по отбор със традиции,а да се пада на колене на новоизлюпен богаташ в Разград.
Чакам извинения на глупостта на Грънчаров!Томе непозволявай да се плюе по отбор със традиции,а да се пада на колене на новоизлюпен богаташ в Разград.

Giampiero Boniperti : " Победата не е най - важното , това е единственото , което има значение . "
Както Литекс не е Левски,така и Лудогорец не е Ботев Враца,Грънчаров!

Giampiero Boniperti : " Победата не е най - важното , това е единственото , което има значение . "
Кой е тоя Грънчаров и за какъв Гонг иде реч...радио Гонг ли? За Диков коментарите са излишни...на мача Етър-Ботев приказваше, че Ботев не иска А група и ще продава мачове, 2 седмици след това Ботев купуваше яко мачове! Някои хора са просто умствено болни и в общи линии заслужават мястото си в обществото - на посмешище!