QniMadrid написа:Браво на КерълА тоя Балотели супер егоистично играе
Ами Суарез

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
QniMadrid написа:Браво на КерълА тоя Балотели супер егоистично играе
dsadsadasdasdasd написа:Защо всеики път след загуба си мислите, че всичко е свършило. В последния мач забелязах че ако натиснем съперника те нямат никакъв шанс. Ако си спомняте сезон 2008/2009 Ливърпул играеха по този начин натискаха съперника. След този сезон за миг не съм видял Пул да натискат да показват, че са по добрия отбор да Респектират противника. Това е начина за победа, дано Кени го наложи. Вижда се, че винаги когато Пул губят играят по добре и това е причината. Да важна е играта в защита, но един отбор играе толкова колкото му позволи противника. Аз мисля, че това е мачът в който Нашият Любим отбор ще промени стила и ще покаже на Сити, че парите им не са достатъчни за да станат Голям Респектращ отбор като ПУЛ
venomcho написа:Суарез като не вкара той и му личи как се изнервя и дано само при решени мачове е толкова "лаком за гол", не очаквах още първия сезон да си докаже егоизма, с който е известен.
Керъл браво за тупалката, подобен вкара и за национала си - наистина поне левият крак не му е само за подпора![]()
Младока - много добър дебют, въпреки че не го притесняваха чак толкова, все пак е дерби мач и огромен опит занапред.
А шампионски отбор ще имаме тогава, когато бием и двата манчестърски отбора с по 1:0, а Уест Бромич с тройка
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 10 госта