ЦСКА спаси рекорд на Левски

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

valkaredgi

Re: ЦСКА спаси рекорд на Левски

Мнениеот valkaredgi » 11 апр 2011 23:54

през 1973 г. "ЛЕВСКИ" има 15 п о р е д н и победи.
равния със "СПАРТАК" пл и загубата от "ТРАКИЯ" ПД са мачове изтеглени от пролетния сезон през есента ,за по ранно свършване на шампионата и за по добра подготовка на националите за световното във ФРГ.затова се играят 17 кръга през есента.аман от ЗЛОПАМЕТНИ журналя.

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 11 апр 2011 23:54

blue avalanche написа:През 2004/05 ЦСКА има 25 победи.Абе,много се заровихме в тея статистики...За мен,НЕ Е НОРМАЛНО един отбор да завършва шампионата с 0,1,2 загуби!В нормалните първенства няма такива "филми".

Виж сега, принципно имаш право, но статистиките, традициите трябва да се уважават. То пък реално ли беше преди години Интер имаха 18 поредни победи, когато Юве бяха изхвърлени от елита, другите пък не играеха нищо. Или пък това, което прави в последните години Барселона с поредиците от голове и победи. Не е естествено. Или пък още повече тези 11 титли на Манчестър в Англия. Как да не? Няма реални такива неща. Има много по - сериозни аргументи зад такива рекорди, които мисля, че са ясни.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 11 апр 2011 23:58

daniel875 написа:
blue avalanche написа:През 2004/05 ЦСКА има 25 победи.Абе,много се заровихме в тея статистики...За мен,НЕ Е НОРМАЛНО един отбор да завършва шампионата с 0,1,2 загуби!В нормалните първенства няма такива "филми".

Виж сега, принципно имаш право, но статистиките, традициите трябва да се уважават. То пък реално ли беше преди години Интер имаха 18 поредни победи, когато Юве бяха изхвърлени от елита, другите пък не играеха нищо. Или пък това, което прави в последните години Барселона с поредиците от голове и победи. Не е естествено. Или пък още повече тези 11 титли на Манчестър в Англия. Как да не? Няма реални такива неща. Има много по - сериозни аргументи зад такива рекорди, които мисля, че са ясни.

Титлите на Ман Юн са си извоювани.Не им правят "шпалир".
Дори Барселона има 84т. от 31 мача(а не 93т.)

седемнамалко
Контакти:

Мнениеот седемнамалко » 12 апр 2011 00:03

peh написа:
NFB_Bgfen написа:Мачът между Спартак и Левски от 7 кръг е отложен и се играе декември след последния есенен кръг.Затова се казва че имаме серия от 14 поредни победи.

Това сигурно ли е? И защо е отложен?

Да, мачът е отложен за след първия дял на първенството, не съм сигурен за причината, но е така ;)

valkaredgi

Мнениеот valkaredgi » 12 апр 2011 00:14

аз лично съм гледал някои от тези мачове на живо.например "ЛЕВСКИ"-"ТРАКИЯ" с 2 гола на кирил миланов/току що беше дошъл от "академик"/.
ЦСКА-"ЛЕВСКИ" 0:1 с автогол на цоньо василев.няколко дена преди това ЦСКА детронира "АЯКС".
ПРОЧЕТЕТЕ :защо в един полусезон "ЛЕВСКИ" играе 2 пъти с черно море варна???защо?защо? и кой го написа това???тук е изпусната победата на "ЛЕВСКИ" срещу "СПАРТАК" пл в софия.аз съм свидетел когато по единствената телевизия показаха всички резултати на "ЛЕВСКИ" и след това написаха 15 мача-15 победи -рекорд,и треньор ДИМИТЪР ДОЙЧИНОВ/лека му пръс/.

ако някой иска да спори с мене,да заповяда.

valkaredgi

Мнениеот valkaredgi » 12 апр 2011 00:20

мачовете със спартак и тракия се играят след есенния полусезон.много добре си спомням това.15 поредни победи изписаха по телевизията.много съжалява за другия лагер че няма да имат възможност за подобряване на рекорда а само за изравняване.

Потребителски аватар
rbs

Мнениеот rbs » 12 апр 2011 00:32

valkaredgi написа:аз лично съм гледал някои от тези мачове на живо.например "ЛЕВСКИ"-"ТРАКИЯ" с 2 гола на кирил миланов/току що беше дошъл от "академик"/.
ЦСКА-"ЛЕВСКИ" 0:1 с автогол на цоньо василев.няколко дена преди това ЦСКА детронира "АЯКС".
ПРОЧЕТЕТЕ :защо в един полусезон "ЛЕВСКИ" играе 2 пъти с черно море варна???защо?защо? и кой го написа това???тук е изпусната победата на "ЛЕВСКИ" срещу "СПАРТАК" пл в софия.аз съм свидетел когато по единствената телевизия показаха всички резултати на "ЛЕВСКИ" и след това написаха 15 мача-15 победи -рекорд,и треньор ДИМИТЪР ДОЙЧИНОВ/лека му пръс/.

Моите уважения -явно си доста по по възрастен от мен но ти току що пренаписа БГ-та статистика.Не съм съгласен че за 1 вечер може да променяте статистика правена от 100 г назад само защото сте фенове на левски.има вече Гугъл и др подобни интернет открития които веднага казват истината .преди 2 месеца изкарахте клуба си по стар и от Славия.Абе вие постояно си измисляте рекорди без да ги имате.Лека нощ и не правете така че утре като станем да четем теми от рода -Бербатов юноша на левски и др подобни мечти
подуене е тумура на футбола ни и ражда само писатели и д'журналисти

Потребителски аватар
TheApostleOfFreedom
Контакти:

Мнениеот TheApostleOfFreedom » 12 апр 2011 00:54

rbs написа:
valkaredgi написа:аз лично съм гледал някои от тези мачове на живо.например "ЛЕВСКИ"-"ТРАКИЯ" с 2 гола на кирил миланов/току що беше дошъл от "академик"/.

Моите уважения -явно си доста по по възрастен от мен но ти току що пренаписа БГ-та статистика.Не съм съгласен че за 1 вечер може да променяте статистика правена от 100 г назад само защото сте фенове на левски.има вече Гугъл и др подобни интернет открития които веднага казват истината .преди 2 месеца изкарахте клуба си по стар и от Славия.Абе вие постояно си измисляте рекорди без да ги имате.Лека нощ и не правете така че утре като станем да четем теми от рода -Бербатов юноша на левски и др подобни мечти

За съжаление ти си персона, която просто мрази Левски, а не човек, който обича ЦСКА. Никой не е пренаписал историята в случая, а и не знам защо толкоз се палиш. Казваш, ще "гугълнем" и ще видим. И къде ще го видим. Дай ми линк към достоверен източник. Не казвай Уикипедия, защото сам аз съм вписвал много от данните там, като предполагам, че поради не пълната си информираност съм допуснал и грешки. Така че, който има инфо да дава (дано има и документ за това), а аз ще "ъпдейтвам" статиите. Толкоз. Не мразя ЦСКА, нито Литекс - обичам Левски. Фенове на Левски, Литекс, ЦСКА и всеки друг - обичайте отбора си, а не мразете другите.
Дяконе, победихме!

Cry! For near the town of Sofia,
Sticks up, I saw, black gallows,
And your only son, Bulgaria,
Hangs on it with a fearful strength.

http://www.youtube.com/watch?v=4GC-_1ErAFk - Защото съм Левскарче!

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Re: Благодаря, ЦСКА!

Мнениеот crap » 12 апр 2011 01:00

B__A__N__DA__TA написа:
crap написа:Ха! Вярно, че Литекс се бяха запътили към подобряването на този рекорд. По-добре Левски от колкото Литекс...

Мислиш ли, до къде ще я докараме така :?: Аз предпочитам всякакви рекорди да бъдат подобрявани поне през година..тва е растеж, нали всички тва искаме..качество и резултати ;)

Ами именно... Литекс е отбор на има няма 15 години.
YA GUNNERS YA

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 12 апр 2011 03:47

CSKARCHETO-BS написа:Най-много победи на отбор за един сезон:
ЦСКА постига 31 победи от 32 мача през сезон 2004/05 ;) Стига сте си преписвали чужди заслуги

Нямя такова нещо- през 2004/05 първо се играха 30 , а не 32 мача, а и ЦСКА имаше равни с Левски, Спартак(Вн), Марек( волейболното изпълнение на Сакалиев), Локо(пд) и загуба от Локо(пд) ами май няма как да имате 31 победи.
Даже си спомням през 1973 когато направи равния след 14 поредни победи попитаха Д.Дойчинов(лека му пръст) защо са допуснали изравняване малко преди края, той се избазика" ами нали знаете че с капо не се излиза :) "

Върни се в “Левски”