Стоян Колев сигурно ново попълнение за ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Стоян Колев сигурно ново попълнение за ЦСКА

Мнениеот msm » 01 май 2009 18:16

Бившият вратар на ЦСКА Ст. Колев, е сигурното ново попълнение на ЦСКА. Това съобщиха по Ринг ТВ. Футболният клуб от Румъния Оцелул е във финансова криза, и заради неизплатени заплати, вратарят Ст.Колев ще си тръгне от там без финансови изисквания. Апетити към вратаря са проявили и от Черноморец, но Ст. Колев е предпочел да се завърне в ЦСКА.

Потребителски аватар
smash_the_reds

Re: Стоян Колев сигурно ново попълнение за ЦСКА

Мнениеот smash_the_reds » 01 май 2009 18:17

Честита ви камила!Той е един от най-смешните вратари,които е имал отбора ви!
Изображение Изображение

Aguer0
Контакти:

Мнениеот Aguer0 » 01 май 2009 18:19

Не ни Трябва :!:

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 01 май 2009 18:22

И аз не съм останал с някакви супер спомени от предишният му престой в ЦСКА. Предполагам, че това ще е някаква трансферна врътка, да го вземем без пари, а после да му се намери друг отбор за определена сума. Струва ми се , че това е само бизнес.

blacky
Контакти:

Мнениеот blacky » 01 май 2009 18:29

Ми на мен ми се струва, че ше седи резерва на Пифа, след като Беконо 100% си заминава...и после ше пази може би 1 сезон, за да бъде сменен от Караджинов...

Потребителски аватар
mike28
Контакти:

Мнениеот mike28 » 01 май 2009 18:34

Наскоро четох, че червените имат заедно с Локо Сф. апетити към младия и перспективен вратар на Локо Пд. - Акалски. Гледах му няколко мача и мога да кажа, че съм впечатлен, докато Колев за мен си е дърво. Крайно време е Пиф- а и Гошо вратарчето да отстъпят път на по-младите и перспективни вратари.

antonio
Контакти:

Мнениеот antonio » 01 май 2009 18:37

blacky, само една поправка - не е Караджинов, а Караджов :) иначе аз съм против връщането на който и да е футболист, който преди това е играл при нас и то не чак толкова успешно при нас. примерите за провалил се такъв футболист са много. някакси след като веднъж си тръгнат от Армията след това се връщат позагубили от хъса и настроението си за игра. Тук изключенията са Янчев, Лазаров и Манчев, но те се връщат доста зрели, а и са интелигентни момчета. Мисля, че Акалски примерно би бил по-добра инвестиция, тъй като сега за Колев може и да не платят трансферна сума, ама той все пак ще иска заплата нали :) иначе аз съм твърдо да се дава шанс на Иван Караджов, ТВЪРДО за него

del piero
Контакти:

Мнениеот del piero » 01 май 2009 18:40

Черноморец е на път да реши вратарския си проблем, който се отвори след отстраняването на талантливия Владислав Стоянов и е пред финализиране на преговорите със Стоян Колев, съобщава БТА.

33-годишният бивш вратар на Локомотив Пловдив и ЦСКА в момента кара своя трети сезон в румънския Оцелул Галац, където се представя на много добро ниво.

Ръководството на Оцелул обаче планира свиване на бюджета за заплати за новото първенство и ще се раздели с някои играчи. Още повече, че резерва на Колев е литовският национал Паулиус Грибаускас. До няколко седмици договорът на Колев с Черноморец ще бъде факт.

blacky
Контакти:

Мнениеот blacky » 01 май 2009 18:51

Леле, даже е на 33 години.... значи Караджов* трябва да налагаме...все си мислех, че Колев е около 26-27 годишен...

*Сори, ама досега гледах някъде т'ва име и ми се е забило в главата ;)

antonio
Контакти:

Мнениеот antonio » 01 май 2009 18:57

del piero, хубаво че ме подсети и за Владо Стоянов, наш юноша е + талантлив + млад + в немилост в Черноморец + качествен + евтин= идеален за ЦСКА, дано най-сетне проявим малко нюх в трансферите и не взимаме уморени коне

Върни се в “ЦСКА”