Какво става с онлайн изданието на в-к 7 дни ?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Re: Какво става с онлайн изданието на в-к 7 дни ?

Мнениеот Thsmith » 11 апр 2011 23:04

stannn написа:Явно когато покажеш истината на левскарите те бягат без да я признаят. Защо ли?

Ако имаш предвид мен... не седя блъскайки ф5 с нетърпение да видя каква глупост ще измислите, a гледам пул - сити..

Не помня какво точно пишеше в тази статия, а и много не ме интересува. Една статия дори да се окаже невярна неправи вестника жълт. Нормално е от 100 новини в едно издание да има някоя и друга невярна... Във всеки случай разните там помий тема спорт, топспорт и етк изобщо не могат да се сравняват... В крайна сметка всеки си избира вестника... ти явно предпочиташ да четеш спортниявариант на шок - твоя воля. Не ми пречи... Но е глупаво да скачаш на някой койго пита защо не работи онлайн изданието на друг вестник просто защото ти предпочиташ жълтите вестници и не ти харесва съответния... Ако темата беше "кой вестник харесвате" или нещо от сорта - разбирам ... ама тук :roll:
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
Mincho
Контакти:

Мнениеот Mincho » 11 апр 2011 23:14

7 дни спорт е по-зле дори от Меридиан..оня ден го отварям и заглавие... В Черноморец разместват табуретките....зачитам се и....ставало дума за това, че Гочето ще прави промени в защита... е това, ако е журналистика здраве му кажи..

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 11 апр 2011 23:15

Който не го харесва-да не го чете.И да не се чувства задължен да пише по темата.Ив.Ченчев с индианското име "Плюещият по Левски" не беше ли журналист в най-добрия,най-безпристрастния,най-най-най вестник "Тема Спирт"?

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 11 апр 2011 23:16

Thsmith написа:
stannn написа:Явно когато покажеш истината на левскарите те бягат без да я признаят. Защо ли?

Ако имаш предвид мен... не седя блъскайки ф5 с нетърпение да видя каква глупост ще измислите, a гледам пул - сити..

Не помня какво точно пишеше в тази статия, а и много не ме интересува. Една статия дори да се окаже невярна неправи вестника жълт. Нормално е от 100 новини в едно издание да има някоя и друга невярна... Във всеки случай разните там помий тема спорт, топспорт и етк изобщо не могат да се сравняват... В крайна сметка всеки си избира вестника... ти явно предпочиташ да четеш спортниявариант на шок - твоя воля. Не ми пречи... Но е глупаво да скачаш на някой койго пита защо не работи онлайн изданието на друг вестник просто защото ти предпочиташ жълтите вестници и не ти харесва съответния... Ако темата беше "кой вестник харесвате" или нещо от сорта - разбирам ... ама тук :roll:

Една новина не била вярна. А може ли да пуснеш новина на първа страница без да я провериш? Сам си отговори кой е жълтия вестник.
[center]ИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 11 апр 2011 23:18

Тема Спорт пък е най-необективният вестник в сравнение с ММ и 7 дни спорт :lol: Там критика срещу ЦСКА и Титан няма да се види никога, защо ли :mrgreen:
Изображение

Потребителски аватар
cska - maina

Мнениеот cska - maina » 11 апр 2011 23:22

Viktor4o_Rs написа:Тема Спорт пък е най-необективният вестник в сравнение с ММ и 7 дни спорт :lol: Там критика срещу ЦСКА и Титан няма да се види никога, защо ли :mrgreen:
Viktor4o_Rs написа:Tемата пак се изроди, става въпрос какво става с онлайн изданието, а не дали го харесвате или не ;) И аз не понасям например сайта на червения изрод ГА, както и сайтчето на неговия син огледален образ Ефрем, които насаждат насилие и омраза, но кво да прайм ...

Какво си ял в последния час?
Ако Бог не съществува, животът би бил абсурден. Той не би имал нито смисъл, нито ценност, нито цел. У. Крейг

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 11 апр 2011 23:24

cska - maina написа:
Viktor4o_Rs написа:Тема Спорт пък е най-необективният вестник в сравнение с ММ и 7 дни спорт :lol: Там критика срещу ЦСКА и Титан няма да се види никога, защо ли :mrgreen:
Viktor4o_Rs написа:Tемата пак се изроди, става въпрос какво става с онлайн изданието, а не дали го харесвате или не ;) И аз не понасям например сайта на червения изрод ГА, както и сайтчето на неговия син огледален образ Ефрем, които насаждат насилие и омраза, но кво да прайм ...

Не виждам какво невярно нещо съм написал и не виждам да ме оборваш с някакви аргументи :roll:
Изображение

Потребителски аватар
Mincho
Контакти:

Мнениеот Mincho » 11 апр 2011 23:30

Viktor4o_Rs написа:
cska - maina написа:

Не виждам какво невярно нещо съм написал и не виждам да ме оборваш с някакви аргументи :roll:

Явно не го четеш редовно ....имало е не един и два случая със сериозно оплюване на Титан и ЦСКА. Лесно е да се говори ей така само да се намираш на работа. Порови се малко из нета и ще намериш доста такива статии именно от "Тема Спорт" срещу собствениците на ЦСКА..играта на тима и въобще критика срещу отбора

Потребителски аватар
cska - maina

Мнениеот cska - maina » 11 апр 2011 23:31

Първо
Viktor4o_Rs написа:Tемата пак се изроди, става въпрос какво става с онлайн изданието, а не дали го харесвате или не ;)
После
Viktor4o_Rs написа: Тема Спорт пък е най-необективният вестник в сравнение с ММ и 7 дни спорт :lol: Там критика срещу ЦСКА и Титан няма да се види никога, защо ли :mrgreen:

Не искам да те боря, ама ми се виждаш деприсиран ;)
Ако Бог не съществува, животът би бил абсурден. Той не би имал нито смисъл, нито ценност, нито цел. У. Крейг

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 11 апр 2011 23:34

cska - maina написа: деприсиран ;)

[offtopic]прощавай, какво означава тази думичка?[/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Върни се в “Футбол - България”