Какво става с онлайн изданието на в-к 7 дни ?
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Какво става с онлайн изданието на в-к 7 дни ?
тема спорт е най-убитото печатно издание !
Krasi1914 написа:тема спорт е най-убитото печатно издание !
Защото не слага като главно заглавие някоя лъжа ли? И до колкото помня ставаше дума за 7 дни спорт, а не за другите.
[center]
[/center]

Krasi1914 написа:тема спорт е най-убитото печатно издание !
Няма друг който да е толкова зле
- cska - maina
Сега очаквам *** и гонг да окапят!
Ако Бог не съществува, животът би бил абсурден. Той не би имал нито смисъл, нито ценност, нито цел. У. Крейг
най добрия вестник .дано още дълго време го издават
cska - maina написа:Сега очаквам *** и гонг да окапят!
ГОНГ не са толкова нагли. Дори и да има пристрастия те не изпъкват за разлика от споменатото хартиено и електронно недоразумение.
[center]
[/center]

chaflio79 написа:най добрия вестник .дано още дълго време го издават
+1
- cska - maina
stannn написа:cska - maina написа:Сега очаквам *** и гонг да окапят!
ГОНГ не са толкова нагли. Дори и да има пристрастия те не изпъкват за разлика от споменатото хартиено и електронно недоразумение.
Да не са, а го правят тънко с интелект, ама не може от 14 журналя 12 да са чивтокопитни и всеки път когато най-великия централен нападател на България е резерва в Юнайтед да им е водеща новина.
Ако Бог не съществува, животът би бил абсурден. Той не би имал нито смисъл, нито ценност, нито цел. У. Крейг
- BLUE CHAMPIONS
TPAKTOP написа:Ами за съжаление вече всички вестници са почти жълти! Аз не съм си купувал вестник може би от 3 години и не съм само аз! Ако печатниците искат да продават вестници начина е само клюки и догадки(измислици)! Няма друг начин
Ох клетия, не си купувал вестници години и тръгнал да ми дава оценки за вестниците. супер тъпо,да коментираш нещо за което си нямаш хал хабер.човека се интересува за онлайн издание,трактор комбайнер влезнал да ръси простотии
Последна промяна от BLUE CHAMPIONS на 11 апр 2011 23:11, променено общо 1 път.
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]
- Viktor4o_Rs
- Контакти:
Tемата пак се изроди, става въпрос какво става с онлайн изданието, а не дали го харесвате или не
И аз не понасям например сайта на червения изрод ГА, както и сайтчето на неговия син огледален образ Ефрем, които насаждат насилие и омраза, но кво да прайм ...

Върни се в “Футбол - България”