Тодор Скримов

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

dimitar_1981
Контакти:

Re: Тодор Скримов

Мнениеот dimitar_1981 » 08 апр 2011 17:23

plovdivchanina написа:Напротив Скримов е повикан с още 3-ма преди минути в гонг пишеш. Иначе много хубаво, че е повикан, защото е играч, който може да помогне на националния отбор. Преди време федерацията и тогавашният треньор Киац се подиграха буквално с Венци Симеонов и Христо Златанов като те решиха да играят за Италия, защото в България ги бяха забравили и никой не ги повика. А тогава националният отбор беше трагедия, а играчи като Симеонов и Златанов още от тогава можеше да ни вдигнат нивото. Хубавото е, че Радо се усетил иначе Скримов щеше да играе за Франция.

Специално за Венци Симеонов мога да те поправя. Познавам го лично и знам, че нямаше никакво желание да играе за България.
Получавал е покани още от преди "ерата Киац", но не се е отзовавал за да няма проблем за италианския нац. отбор.

Потребителски аватар
Gonzi_407
Контакти:

Мнениеот Gonzi_407 » 08 апр 2011 22:19

dimitar_1981 написа:
plovdivchanina написа:Напротив Скримов е повикан с още 3-ма преди минути в гонг пишеш. Иначе много хубаво, че е повикан, защото е играч, който може да помогне на националния отбор. Преди време федерацията и тогавашният треньор Киац се подиграха буквално с Венци Симеонов и Христо Златанов като те решиха да играят за Италия, защото в България ги бяха забравили и никой не ги повика. А тогава националният отбор беше трагедия, а играчи като Симеонов и Златанов още от тогава можеше да ни вдигнат нивото. Хубавото е, че Радо се усетил иначе Скримов щеше да играе за Франция.

Специално за Венци Симеонов мога да те поправя. Познавам го лично и знам, че нямаше никакво желание да играе за България.
Получавал е покани още от преди "ерата Киац", но не се е отзовавал за да няма проблем за италианския нац. отбор.

Той пък тоя Симеонов е един волейболист.... нямам думи, за това и двамата прокопсаха с италия!
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!

ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!

assencho1
Контакти:

Мнениеот assencho1 » 08 апр 2011 23:12

Gonzi_407 написа:
dimitar_1981 написа:

Той пък тоя Симеонов е един волейболист.... нямам думи, за това и двамата прокопсаха с италия!

Това беше най-компетентното изказване . . . хахахахахаххаах Винаги ми е било мечта да видя Христо Златанов и Матей Казийски, заедно с Грбич в един отбор . . . жалко, че няма как да стане . . .

masona84
Контакти:

Мнениеот masona84 » 08 апр 2011 23:48

Това викане е малко да си измият ръцете за гафа,за мен това си е гаф защото първо това е невралгичен пост в отбора,второ се викат играчи доста под неговото ниво.Значи за това момче се говори от година и нещо как така никой не отиде да гледа 2-3 мача.Нямали федерацията 1000-1500 евра за една командировка на някой от щаба.Доколкото разбирам го викат да си потренира за здраве не е в състава за световната лига и да се запознаят с качествата му,нещо което трябваше отдавна да знаят,и да си преценяват става или не.Какво правят Миро Градинаров и Тодор Вълчев в отбора се питам.

assencho1
Контакти:

Мнениеот assencho1 » 11 апр 2011 22:20

masona84 написа:Това викане е малко да си измият ръцете за гафа,за мен това си е гаф защото първо това е невралгичен пост в отбора,второ се викат играчи доста под неговото ниво.Значи за това момче се говори от година и нещо как така никой не отиде да гледа 2-3 мача.Нямали федерацията 1000-1500 евра за една командировка на някой от щаба.Доколкото разбирам го викат да си потренира за здраве не е в състава за световната лига и да се запознаят с качествата му,нещо което трябваше отдавна да знаят,и да си преценяват става или не.Какво правят Миро Градинаров и Тодор Вълчев в отбора се питам.

Ха, интересно, аз имам същия въпрос . . . хахах

Потребителски аватар
plovdivchanina
Контакти:

Мнениеот plovdivchanina » 13 апр 2011 23:01

Скримов май ще стане либеро след контузията на Тошко, а освен него и Миро Градинаров от посрещачите може да играе като либеро. Едва ли Радо ще рискува с Владо и Добри. Радо ще почне с Владо либеро в Световната лига, но след това според мен ще го смени.

Тодор Вълчев му се дава шанс има хляб в него, Миро Градинаров беше един от най-добрите преди в плажния волейбол и може доста неща нищо, че сега играе май в Тунис.
Изображение

Върни се в “Волейбол”