Спокойни ли сте за бъдещето на Левски

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

THE G.A.M.E

Re: Спокойни ли сте за бъдещето на Левски

Мнениеот THE G.A.M.E » 11 апр 2011 19:10

santi_santi написа:Да и след като Кокала върна старата схема на игра от времето на Мъри ;) Следствие,ЖО,ЗЕ и Тасевски бяха се аклиматизирали и свикнали с начина на игра на отбора.Но мисълта ми е ,че съм склонен към търпение,когато се вижда че правиш нещо което ще даде резултат а не както сега!!!

Мда ....
Поне някаква игра в момента да се виждаше, някакви наченки на стил, на по специфичен начин на игра ...
Че да можем поне кажем: Айде, не бием, но поне цъкат момчетата, дайте да изчакме да видим, ще дойдат ли резултатите !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Живко6461
Контакти:

Re: Време ли е за промяна в Левски?

Мнениеот Живко6461 » 11 апр 2011 21:41

Не е необходимо да даваме примери с други отбори и треньори. Много са. И различни. Някои съдържат и двата варианта. Например споменатия по-рано "Интер". Не освобождава Леонардо, но освободи набързо Рафа Бенитес. Нека се съсредоточим върху "Левски". Аз не виждам положителни резултати от работата на директора Георги Иванов и старши треньора Ясен Петров. Без да се повтарям (в други теми съм бил далеч по-подробен) само ще спомена - класиране, игра, тактически схеми, трансфери, налагане, по точно неналагане на юноши, държане, респективно изявления...

Върни се в “Левски”