Финансирането на Левски?!?!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

14 Ноември 2008
Контакти:

Re: Финансирането на Левски?!?!

Мнениеот 14 Ноември 2008 » 11 апр 2011 18:24

А къде са парите за интерната?
Последна промяна от 14 Ноември 2008 на 11 апр 2011 18:29, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
magga
Контакти:

Мнениеот magga » 11 апр 2011 18:26

Martines написа:
magga написа:ехххх аз си мечтая за Газпром и един Абрамович,ма може и да е половин Абрамович :lol: ,ама мечти :lol: иначе защо не стане като в Испания отбора е на народа-имат акции и през 4-5 години има гласуване :? така ако за Левски има желаещ идва кандидатира се заедно с Батков и който изберем :roll: за мен това е някакво решение макар и много фантастично :)

Системата в Испания е доста добра.Там всеки,който работи му се приспадат по 1-2 евро от заплатата за местния футболен отбор,знам със сигурност,че в Мадрид е така.И тука ще е супер да се направи,ама едва ли........

пич недей с това с Испания,защото според "лавината" така е кофти иначе за мен е най-удачно,но смея ле да споря :lol:

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 11 апр 2011 18:31

Уникална тема :o :o :o
Доказано е, че всеки българин разбира от футбол, политика и жени, но вече може да прибавим и финанси и счетоводство. :lol: :lol:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 11 апр 2011 18:42

Батков пари не дава :x
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
Каракочев
Контакти:

Мнениеот Каракочев » 11 апр 2011 18:54

SAMP написа:
baltimore написа:ЕДИН милион от ТВ права, много ми се виждат...

Добре,6-700 хил лева,да приемем,че съм се изхвърлил,криза е ;)

SAMP като те гледам как жонглираш с цифрите,Дянков го сложи в малкия си джоб.Що ли си мисля,че таман си преминал във втори клас и са те взели в казармата?

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 11 апр 2011 19:23

SAMP написа:Алените изгоряха,защото ги източиха!!Томов даваше по 500 хил. евро комисионни и баснословни заплати.Цска въобще не ми го давайте за пример,няма никаква база за сравнение с казуса,който дискутираме ;)

Е те за тва иде реч! Приемаме че Батко си хваща шапката и кой идва...? ми ясно кой-някой който ще дойде да източва и Левски загива дами и господа! Затова Батков трябва да си седи на гъза, Левски е за пример от много години като финансово стабилен и без задължения клуб към физически и юридически лица!
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 11 апр 2011 19:39

Martines написа:
magga написа:ехххх аз си мечтая за Газпром и един Абрамович,ма може и да е половин Абрамович :lol: ,ама мечти :lol: иначе защо не стане като в Испания отбора е на народа-имат акции и през 4-5 години има гласуване :? така ако за Левски има желаещ идва кандидатира се заедно с Батков и който изберем :roll: за мен това е някакво решение макар и много фантастично :)

Системата в Испания е доста добра.Там всеки,който работи му се приспадат по 1-2 евро от заплатата за местния футболен отбор,знам със сигурност,че в Мадрид е така.И тука ще е супер да се направи,ама едва ли........

Опитай се да "прокараш" такъв закон в България. :o Всъщност,нещо по-просто:опитайсе да вдигнеш цената на билетите за мача с Ч.море с 2лв. :o :o :o

БПФК
Контакти:

Мнениеот БПФК » 11 апр 2011 19:39

Martines написа:

Това за Мадрид е много интересно, имаш ли представа как точно всеки решава за кой местен отбор а отиват отчисленията от заплатата, да не стане фен на Атлетико да дава за Реал :)
100!!!
[wrapimg=]http://i47.tinypic.com/k388oz.jpg[/wrapimg]
тук фотошоп няма!!!

Neo M
Контакти:

Мнениеот Neo M » 11 апр 2011 19:48

Не съм фен на Левски и затова няма да давам мнение за финансирането на любимия ви отбор, но това, което коментираш за Испания е абсолютно изключение за европейския футбол. При това говориш за абсолютно изключение от правилото. На принципа на самоуправлението са само 4 отбора- Барселона, Реал М, Атлетик Б и Осасуна. Всички други се управляват точно както и останалите европейски отбори/ имат собственици, които влагат средства в тях/. Доколкото си спомням, въпросният статут на тази 4-ка е определен със закон. Как финансово се справят Осасуна си нямам идея. Обяснението за другият баски клуб е понятен в някаква степен като се има предвид политиката на национализъм, т.е. се използват играчи и треньори само от техен произход. За Барса и Реал можеш сам да си направиш изводи. Извода, че такова нещо е изключително трудно постижимо не само за Левски, но и за почти всички останали отбори на стария континент, се налага от само себе си.

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 11 апр 2011 19:51

Много феове на Левски са като фурнаджийски лопати,което е изключително жалко! Септември-октомври навсякъде из форумите се пишеше как на Батков му е дошъл акъла в главата,как Гонзо и Ясен били страхотен,невероятен,изключителен екип,след мача ни с АИК на другия ден гледахме снимките им от СИН-СИТИ ,повечето им се радваха и ги боготворяха дори,аз се възмутих обаче и споменах някаде че това не е редно,не е професионално и да не казвам на какво бях подложен от Левскари нападнат с кирки и лопати ме линчуваха защото съм говорил против големия тандем. Сега след няколко месеца какво правим?...линчуваме Гонзо и Ясен, догодина ще линчуваме следващите двама и така до безкрай... А Батков винаги ни е крив защото просто ей така сме си решили,може да си върши работата човека обаче ние сме решили че той не става и трябва да го изгоним,без значение кой ще дойде,обаче не ни идва на акъла,че този който ще дойде може окомчателно да ни е*е майката... Съвземете се Левскари!!!, не правете излишни сътресения в отбора,когато най-малко имаме нужда от това!!
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Върни се в “Левски”