Литекс - ЦСКА 0:0 (FT)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Re: Литекс - ЦСКА 0:0 (FT)

Мнениеот mistreated » 11 апр 2011 14:02

vaskonti написа:Нужно ли е да има 10 положения в един мач за да бъде здрав и надъхан? А да не би да ми сравняваш Литекс със Миньор?
И пак не разбрах равния в Ловеч в каква теория за уговорка се вписва?

Аз не схващам и победа на ЦСКА в каква уговорка се вписва, но неговите разсъждения са толкова глупави, че е безсмислено да търсиш някаква логика в тях.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
redflag

Мнениеот redflag » 11 апр 2011 14:05

чета мненията и голяма част от тях са е ,че мача е бил уговорен за Х,не знам дали е така,но ако нее е по-лошо за нас,защото за пореден път се видя ,че от този Радуканов треньор не става.как може след 30 минути игра нашите да се скапят и да не могат да бият тези селяни ,при положение че преди няклко дена един друг селски отбор като Левски 120 минути ги разиграваше както си иска и ги направи за смях и ако не бяха куриозните им пропуски щяха да ги бият с разлика.Ние стояхме много зле ,без никаква идея никаква залаха не създадахме за тях ,,а те бяха готови да получават голове до спукване .и за това е виновен само един-самозвания треньор Радуканов и докато този е в цска нищо хубаво не ни чака,единственото ни постижение ще бъде 3-4 място.СРАМОТА това е ЦСКА ,а не опитно поле.Радуканов ,върви си !
КАРТОФ, ВЗИМАЙ СИ КАЛПАВОТО ПРАВИТЕЛСТВОТО И СИ ВЪРВИ !

Потребителски аватар
Batkoto
Контакти:

Мнениеот Batkoto » 11 апр 2011 14:07

и ти си върви blueflag :idea:
Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините :idea:
04.09.2013

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 11 апр 2011 14:09

blue avalanche написа:
vaskonti написа:
blue avalanche написа:"И като имахте 5 положения как свърши мачът? Кой викаш е палячо?"
Не,бе...Щото вие сте направили суперздравия,супернадъхан,супердерби мач с Литекс,ама с едно-едничко чисто положение-нещо не се връзва.Пък,ние,смешните палячовци имахме много повече положения от вас-непалячовците.И,понеже питаш как завърши нашият мач-ТОЧНО както и вашия-ХИКС!
"Интересно ми е да чуя версията ти каква е уговорката в момента?"
Ако Левски беше спечелил в Перник,Литекс щеше да си вземе 3-те точки.Ако Левски беше загубил в Перник,ЦСКА щеше да бие.Капиш?

Нужно ли е да има 10 положения в един мач за да бъде здрав и надъхан? А да не би да ми сравняваш Литекс със Миньор?
И пак не разбрах равния в Ловеч в каква теория за уговорка се вписва?

"А да не би да ми сравняваш Литекс със Миньор?"
Не!!!Аз сравнявам ВАШИЯ мач с ЛИТЕКС и НАШИЯ мач с ЛИТЕКС!Сега чак ли си?
"И пак не разбрах равния в Ловеч в каква теория за уговорка се вписва?"
Ами,никой не искаше да "бута" на другия чак 3т.!
Последна промяна от blue avalanche на 11 апр 2011 14:10, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 11 апр 2011 14:10

mistreated написа:По принцип си прав, но и на нас ни липсваше Платини... Руменов се справи добре, за разлика от Маркиньос, който не е направил един силен мач през пролетта.

Платини е нападател, той не организира играта, а аз визирам халфовата линия, а тя е тази която създава положенията.
Йеленкович / Миланов / Руменов срещу Янчев / Галчев / Маркиньос дори неспециалиста няма да е трудно да разбере кой ще е по-силен в центъра.

Между другото не зная Бодуров ли е силен, Делев ли нямаше ден, но определено Бодуров не даде на Делев да диша, Бодуров ще стане страхотен защитник и много е вероятно Ловеч още лятото да вземат за него стабилна цифра.

mistreated, ако ви беше здрав Платини, то някой от стартовите трябваше да е на пейката и тъй като не познавам отборът ви, кой трябваше да остане резерва?
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 11 апр 2011 14:13

redflag написа:чета мненията и голяма част от тях са е ,че мача е бил уговорен за Х,не знам дали е така,но ако нее е по-лошо за нас,защото за пореден път се видя ,че от този Радуканов треньор не става.как може след 30 минути игра нашите да се скапят и да не могат да бият тези селяни ,при положение че преди няклко дена един друг селски отбор като Левски 120 минути ги разиграваше както си иска и ги направи за смях и ако не бяха куриозните им пропуски щяха да ги бият с разлика.Ние стояхме много зле ,без никаква идея никаква залаха не създадахме за тях ,,а те бяха готови да получават голове до спукване .и за това е виновен само един-самозвания треньор Радуканов и докато този е в цска нищо хубаво не ни чака,единственото ни постижение ще бъде 3-4 място.СРАМОТА това е ЦСКА ,а не опитно поле.Радуканов ,върви си !

Ти имаш ли някакви спомени в какво състояние беше ЦСКА когато Милен застана начело?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 11 апр 2011 14:16

blue avalanche написа:Ами,никой не искаше да "бута" на другия чак 3т.!

Ясно, значи уговорката е да си дадат по някоя точка, но не чак три. Очевидно за теб единственият начин мача да не е бил уговорен е това хем двата отбора да завършат наравно, хем обаче и да не получат по точка за този равен, а по възможност и да им отнемат. Баси как ме е срам от тази уговорка между ЦСКА и Литекс, просто потъпкаха феърплея... :oops:
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 11 апр 2011 14:18

Долно уйно написа:
mistreated написа:По принцип си прав, но и на нас ни липсваше Платини... Руменов се справи добре, за разлика от Маркиньос, който не е направил един силен мач през пролетта.

Платини е нападател, той не организира играта, а аз визирам халфовата линия, а тя е тази която създава положенията.
Йеленкович / Миланов / Руменов срещу Янчев / Галчев / Маркиньос дори неспециалиста няма да е трудно да разбере кой ще е по-силен в центъра.

Между другото не зная Бодуров ли е силен, Делев ли нямаше ден, но определено Бодуров не даде на Делев да диша, Бодуров ще стане страхотен защитник и много е вероятно Ловеч още лятото да вземат за него стабилна цифра.

mistreated, ако ви беше здрав Платини, то някой от стартовите трябваше да е на пейката и тъй като не познавам отборът ви, кой трябваше да остане резерва?

Бодуров изигра много силен мач, но Делев сам си каза, че се чувства добре, когато играе като втори нападател. Затова имаме голяма нужда от Платини, за да можем да създаваме повече положения. Да, той е нападател, но умее да задържа добре топката, има добра техника и добър пас.
Ако питаш мен с Платини и Спас отпред най-правилното щеше да бъде Маркиньос да остане резерва, но познавайки Радуканов, мисля че Галчев нямаше да играе, а Марко дръпнат до Тошко.

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 11 апр 2011 14:25

Вчера най-добър на терена от ЦСКА беше именно Галчев, да изкара си червен картон за натрупване на жълти, но това не значи, че е играл грубо. Галчев беше като стълб снощи и ако бе резерва на Ловеч щеше да е по-лесно
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 11 апр 2011 14:30

Долно уйно написа:Вчера най-добър на терена от ЦСКА беше именно Галчев, да изкара си червен картон за натрупване на жълти, но това не значи, че е играл грубо. Галчев беше като стълб снощи и ако бе резерва на Ловеч щеше да е по-лесно

Нали точно това казвам и аз.

Върни се в “Архив”