Тактиката на Левски !

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: Тактиката на Левски !

Мнениеот blue avalanche » 11 апр 2011 11:21

wilge написа:Аз мисля, но ти blue avalanche не си си дал зор да помислиш. Прочети внимателно и ще видиш, че треньорът искам да е бил шампион. За директор Наско става, разбира се. Той е най- големия. Но като имам предвид настоящият собственик как се отнася с него...Наско му докара над 7 млн. евро в клуба. Дори един да му е свил (което не ми се вярва), агент Тара пак е на далавера. За треньор. Всички викате Илиан. Аз разсъждавам така: едно е да си треньор на Берое, съвсем друго на Левски. То и Войн Войнов и Вили Вуцов влязоха от "Б" в "А" група, а после. Иво Иванов беше най- добрия защитник в България- виж го сега. Несъизмеримо е. Но знам ли, ако не се опита, не се знае. Колкото до Балъков- виж какво направи в Швейцария и го слагай в сметките после. За изявите му във финансовия рай в Бургас няма да коментирам, защото нещата са несъпоставими (във финансов аспект) и не е в негов плюс. Имах предвид треньори като Вячеслав Грозни, Георги Весилев (уви!), Херо, Едуард Ераносян и други от този ранг. Това е моето виждане по въпроса. Не искам да критикувам, ей така заради самата критика. Искам, ако мога да помогна. Предполагам, ти също. И е нормално да имаш различно от мен мнение. Нали за това сме различни. Дано факторите облечени с власт в Левски вземат адекватни мерки и да извадят отбора от това положение. Всички го искаме.

"...задължително да са били шампиони като треньори."
Я сега ми "разкажи" кога Сираков е бил шампион КАТО ТРЕНЬОР?
Ераносян допингиста???Леле-е-е...

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 11 апр 2011 11:25

milen.hristov написа:
blue avalanche написа:
wilge написа:Сигурно ще се повторя, потретя, или и аз не знам за кой път го пиша и като имам предвид прочетеното във форума това не е само мое мнение: ПРЕСТЪПЛЕНИЕ Е ДА ИМАШ НАЙ- ДОБРИТЕ ИГРАЧИ И ДА НЯМАШ НАЙ- ДОБРИЯ ОТБОР. За това цялата шайка пловдивски безхаберници трябва да бъде изхвърлена на момента от клуба, защото с тях ще изпуснем и Лига Европа. Има толкова доказали се и можещи треньори. Впрочем, някой знае ли баланса на Яско като треньор- победи, равни, загуби? Дали равносметката му е положителна? И да си пожелаем следващите треньор и директор да са доказали се специалисти с положителен баланс и задължително да са били шампиони като треньори.

"И да си пожелаем следващите треньор и директор да са доказали се специалисти с положителен баланс и задължително да са били шампиони като треньори."
Значи Сираков "не се класира".Също така и Боримиров.Говоря за директори.Не стават още Балъков и Желязков.По-лесно ще бъде да посочиш кой директор имаш предвид,защото ми се струва,че в България такъв няма.Такъв,който да е с положителен баланс и шампион като треньор.
За треньори,според теб,не стават Илиев и Балъков,защото не покриват "строгите" ти критерии.Така,като ти чета "поста",Л.Пенев е направо Моуриньо на Балканите,защото ще стане шампион със супер положителен баланс.Нали?Мислете ПОНЕ МАЛКО като пишете.

Хайде първо отвори Гугъл и виж колко Сираков не е с положителен баланс,то сигурно Борето е с такъв ти за Сираков говориш.

"...положителен баланс и задължително да са били шампиони като треньори."
Хайде първо "отвори" моя "пост",прочети го внимателно и ми кажи кога Сираков е ставал шампион като треньор и то с положителен баланс.Изискване на "колегата".Не мое!

Потребителски аватар
Samoyl
Контакти:

Мнениеот Samoyl » 11 апр 2011 12:19

Лично мое мнение, че не треньора е проблем в този момент.Дали Ясен е слаб или силен треньор не мога да определя.С просто око се вижда от къде идва, как да кажа...недостига на отбора.Крила нямаме, Йовов е над 30, а Иса е нападател, от делно ни трябва и друг централен защитник, защото Иво Иванов не показа грам израстване през тази година и не мисля че е правилния човек.

santi_santi
Контакти:

Мнениеот santi_santi » 11 апр 2011 14:09

Е как да имаме крила и за каква тактика да говорим,като трансферната ни политика зимата беше изцяло сбъркана изключвам (Пламен Илиев)продаваш Жо няма лошо всеки отбор продава играчи,но да вземеш за негов заместник ляв бек и дясно крило ай стига,виждаш че цяла зима имаш проблеми със защитата ти взимаш опорен халф защото видиш един от най-добрите ти играчи през есента изиграл един силен мач като централен защитник.За каква тактика може да става на въпрос,като си тактически неграмотен и в безсилието си пускаш като крило централен нападател и ляв бек,като от началото на сезона думата заучено положение е табу!Някой да ме поправи но не си спомням колко гола сме вкарали след изпълнение на корнер или от свободни удари.В същото време всеки фаул в близост до наказателното или корнер е потенциален гол!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 11 апр 2011 14:21

santi_santi написа:Е как да имаме крила и за каква тактика да говорим,като трансферната ни политика зимата беше изцяло сбъркана изключвам (Пламен Илиев)продаваш Жо няма лошо всеки отбор продава играчи,но да вземеш за негов заместник ляв бек и дясно крило ай стига,виждаш че цяла зима имаш проблеми със защитата ти взимаш опорен халф защото видиш един от най-добрите ти играчи през есента изиграл един силен мач като централен защитник.За каква тактика може да става на въпрос,като си тактически неграмотен и в безсилието си пускаш като крило централен нападател и ляв бек,като от началото на сезона думата заучено положение е табу!Някой да ме поправи но не си спомням колко гола сме вкарали след изпълнение на корнер или от свободни удари.В същото време всеки фаул в близост до наказателното или корнер е потенциален гол!

"В същото време всеки фаул в близост до наказателното или корнер е потенциален гол!"
Стига с тези клишета.За другото нямам намерение да споря(може и да си прав),ама ,с изключение на мача с ЦСКА,колко гола е допуснал Левски през пролетта?Потенциален гол,непотенциален гол...Ала-бала...Има вкаран гол и всичко останало!
Вторият гол срещу Видима-след корнер
Голът срещу Ч-ц-след корнер
Ти какво искаш?На всеки мач по 2 гола от корнер и по 3 от фалове?В момента НЯМАМЕ добър изпълнител на пряк свободни!И какво да направим?Да се обесим?Или да купим играч само за това?

gri6ata1914
Контакти:

Мнениеот gri6ata1914 » 11 апр 2011 14:37

blue avalanche написа:
santi_santi написа:Е как да имаме крила и за каква тактика да говорим,като трансферната ни политика зимата беше изцяло сбъркана изключвам (Пламен Илиев)продаваш Жо няма лошо всеки отбор продава играчи,но да вземеш за негов заместник ляв бек и дясно крило ай стига,виждаш че цяла зима имаш проблеми със защитата ти взимаш опорен халф защото видиш един от най-добрите ти играчи през есента изиграл един силен мач като централен защитник.За каква тактика може да става на въпрос,като си тактически неграмотен и в безсилието си пускаш като крило централен нападател и ляв бек,като от началото на сезона думата заучено положение е табу!Някой да ме поправи но не си спомням колко гола сме вкарали след изпълнение на корнер или от свободни удари.В същото време всеки фаул в близост до наказателното или корнер е потенциален гол!

"В същото време всеки фаул в близост до наказателното или корнер е потенциален гол!"
Стига с тези клишета.За другото нямам намерение да споря(може и да си прав),ама ,с изключение на мача с ЦСКА,колко гола е допуснал Левски през пролетта?Потенциален гол,непотенциален гол...Ала-бала...Има вкаран гол и всичко останало!
Ти какво искаш?На всеки мач по 2 гола от корнер и по 3 от фалове?В момента НЯМАМЕ добър изпълнител на пряк свободни!И какво да направим?Да се обесим?Или да купим играч само за това?

По принцип уважавам различните мнения, но ми прави впечатление, че ти, ehh и Thsmith веднага започвате за защитавате най-вече Гонзо /а и Ясен/ при всяка обикновено аргументирана нападка от повечето потребители. Докато от вас аз лично не помня да съм прочел някакъв аргумент защо да не се искт оставки, да се дава време, да се каже какво е свършено в тактически и физически план, гафове и т.н. По този начин /в спора/ ще се роди истината...А не след всяко негативно мнение за тях да чета ваши опровержения без никакви аргументи!!!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 11 апр 2011 15:04

gri6ata1914 написа:
blue avalanche написа:

По принцип уважавам различните мнения, но ми прави впечатление, че ти, ehh и Thsmith веднага започвате за защитавате най-вече Гонзо /а и Ясен/ при всяка обикновено аргументирана нападка от повечето потребители. Докато от вас аз лично не помня да съм прочел някакъв аргумент защо да не се искт оставки, да се дава време, да се каже какво е свършено в тактически и физически план, гафове и т.н. По този начин /в спора/ ще се роди истината...А не след всяко негативно мнение за тях да чета ваши опровержения без никакви аргументи!!!

Кое му е аргументираното на:
Не виждам АРГУМЕНТА тука.Може би е здраво замаскиран?
"Някой да ме поправи но не си спомням колко гола сме вкарали след изпълнение на корнер или от свободни удари."
Не знам дали забеляза,но тука аргументите ги посочих АЗ.

gri6ata1914
Контакти:

Мнениеот gri6ata1914 » 11 апр 2011 15:08

Ти какво искаш?На всеки мач по 2 гола от корнер и по 3 от фалове?В момента НЯМАМЕ добър изпълнител на пряк свободни!И какво да направим?Да се обесим?Или да купим играч само за това?[/quote]

По принцип уважавам различните мнения, но ми прави впечатление, че ти, ehh и Thsmith веднага започвате за защитавате най-вече Гонзо /а и Ясен/ при всяка обикновено аргументирана нападка от повечето потребители. Докато от вас аз лично не помня да съм прочел някакъв аргумент защо да не се искт оставки, да се дава време, да се каже какво е свършено в тактически и физически план, гафове и т.н. По този начин /в спора/ ще се роди истината...А не след всяко негативно мнение за тях да чета ваши опровержения без никакви аргументи!!![/quote]
Кое му е аргументираното на:
Не виждам АРГУМЕНТА тука.Може би е здраво замаскиран?
"Някой да ме поправи но не си спомням колко гола сме вкарали след изпълнение на корнер или от свободни удари."
Не знам дали забеляза,но тука аргументите ги посочих АЗ.[/quote]

Хващаш се за конкретната ситуация...В по-глобален план имам предвид ;)

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 11 апр 2011 15:13

По принцип обичам,когато хората се изказват подготвени,а не да се хвърлят общи приказки(звучащи псевдонаучно) в пространството.Преди време бях питал:някой от тези,дето говорят и дават акъл за "тактики",да има тапия за треньор?Не съм получил отговор.

Потребителски аватар
magga
Контакти:

Мнениеот magga » 11 апр 2011 15:15

blue avalanche написа:По принцип обичам,когато хората се изказват подготвени,а не да се хвърлят общи приказки(звучащи псевдонаучно) в пространството.Преди време бях питал:някой от тези,дето говорят и дават акъл за "тактики",да има тапия за треньор?Не съм получил отговор.

И Гонза няма тапия ама дава акъл :lol: значи и ние можем ето ти аргумент :lol:

Върни се в “Левски”