Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: А сега накъде?

Мнениеот blue avalanche » 09 апр 2011 10:09

THE G.A.M.E написа:Разбирам какво искаш да кажеш ... ;)

Въпроса е, че тогава въпреки провала - имаше основание Мъри да се остави да работи !
Щото се виждаше игра, стил - футбол с лекота ... колкото и в началото да не правихме кой знае, какви положителни резултати.

Докато в поредицата смени след махането на Стоилов ... донякъде ( почти при всички ) ... имаше резон !
Можеби само не беше даден - абсолютно никакъв шанс на Вили Вуцов ...
Мисля, че той ни води в само 2 официални мача, срещу Вихрен и БАТЕ.
След това "Кокъла" ни направи шампиони, но отново имаше претенции относно играта ...
Можеби трябваше да му се даде шанс срещу Дебрецен !
Както се казва - да си изсърба попарата, която си е надробил ...
При Ратко нещата бяха катастрофални ...
И, като игра и, като резултати !
Въпреки, че мое лично мнение е, че той е много добре тактически подготвен ( грамотен ) треньор ...
Просто не умееше да си придава добре идеите на футболистите ... по една или друга причина !
След това "Гонзо" се поупражнява в тази професия ...
Без да изпадаме в подробности - беше махнат правилно !
Въпреки, че май сега се прави на треньор от засада ... :lol:

Обобщено ...
Пресилено махане на Вуцов младши и "Кокъла" ...
Правилно на Ратко и "Гонзо" !

Ще бъде правилно уволнението и на Ясен !
Дано да е навременно ...

"Пресилено махане на Вуцов младши..."
А забрави ли защо беше махнат Вуцов?Нека ти припомня.Защото още Стоилов не си беше тръгнал и феновете започнаха да изливат омразата си към Вили(защото сменил техния "гуру").В тази "обстановка" на работа беше само въпрос на време Вуцов да изхвърчи!Батков просто "уйдиса" на феновете.Това е!

phd
Контакти:

Мнениеот phd » 09 апр 2011 22:13

Точно и аз това имам предвид, че се уйдисва на феновете толкова много пъти, а от това, естествено, резултат няма. На всичкото отгоре и Батков е един първосигнален фен, заобиколен от също такива.
Като гледам - всички имат и различно мнение за грешните ходове преди. А едновременно с това говорят, че и сега трябва да се вземе едно такова решение.
Какви възможности има:
- да се почне с юноши? Гледам Балтанов е резерва за Калиакра срещу Берое... Как ли ще преживеят феновете да се прави отбор от резервите на Калиакра и епохалните последици от това? Сега може много да си говорим шовинистично за сините юноши, ама като дойдат загубите.....
- да се смени треньорът и Гонзо? Кой идва обаче? Да видим...: или недоказан БГ треньор, или чужденец тип Достанич, или връщаме компроментирани фигури като Желязков и Сираков..... Не знам, не ми харесват много тия варианти. Първото не се различава от сегашното; второто ще ти зареди позитивно за кратко и после или ще има срив или треньорът ще си тръгне от милата ни действителност; третото леко ме отвращава.
За мен истината е - този екип остава, прави се всичко да се задържат холандците, Минев, Гаджев (или Грийн) и Гара запълват бюджета, взимат се класни централен защитник, плеймейкър и крило, оправя се климатът в отбора, и ако Левски не мачка до декември - тогава се правят промените. Иначе пак се спъваме в същия камък за 20-ти път.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 09 апр 2011 23:02

phd написа:Точно и аз това имам предвид, че се уйдисва на феновете толкова много пъти, а от това, естествено, резултат няма. На всичкото отгоре и Батков е един първосигнален фен, заобиколен от също такива.
Като гледам - всички имат и различно мнение за грешните ходове преди. А едновременно с това говорят, че и сега трябва да се вземе едно такова решение.
Какви възможности има:
- да се почне с юноши? Гледам Балтанов е резерва за Калиакра срещу Берое... Как ли ще преживеят феновете да се прави отбор от резервите на Калиакра и епохалните последици от това? Сега може много да си говорим шовинистично за сините юноши, ама като дойдат загубите.....
- да се смени треньорът и Гонзо? Кой идва обаче? Да видим...: или недоказан БГ треньор, или чужденец тип Достанич, или връщаме компроментирани фигури като Желязков и Сираков..... Не знам, не ми харесват много тия варианти. Първото не се различава от сегашното; второто ще ти зареди позитивно за кратко и после или ще има срив или треньорът ще си тръгне от милата ни действителност; третото леко ме отвращава.
За мен истината е - този екип остава, прави се всичко да се задържат холандците, Минев, Гаджев (или Грийн) и Гара запълват бюджета, взимат се класни централен защитник, плеймейкър и крило, оправя се климатът в отбора, и ако Левски не мачка до декември - тогава се правят промените. Иначе пак се спъваме в същия камък за 20-ти път.

Тевия ми направи по-добро впечатление от Балтанов.Игра с по-голямо самочувствие.Балтанов се мотае като муха без глава дори в отборче като Калиакра.Явно нещо в него се пречупи.Не го искам в Левски.Изяде си хляба!

konvoec
Контакти:

Мнениеот konvoec » 10 апр 2011 09:59

На отбора му трябват играчи. Още миналия полусезон не един път писах за три неща. Пламен Илиев, Мариян Огнянов и че имаме къса резервна скамейка. За третото нищо не се направи, освен че продадоха ключов играч за нас - Жоазиньо. Дори той не беше на ниво във всеки мач, но за сметка на това имаше желание и от време на време мъкнеше отбора заедно с Гарра и Дарко. Направете сметката, че имаме само двама нападатели, единия пускан като крило(безумие, не му е там мястото). Крилата са ни пълна нула. Имаме само двама защитника, единия от които е непрестанно оплюван навсякъде. На Иво много му "помогнахте" за адаптацията в отбора, за сметка на това защитавате правата на рома, който 10 години яде на гърба на отбора. Та, като единият защитник не е във форма, може би е редно да имаме поне още двама?! От "Казанската афера" до днес съм ходил само на няколко мача(бях си казал, че няма да стъпя повече), за сметка на това съм пропуснал само един по телевизията. Много от вас искат смяна на треньорското ръководство, включително и аз, не за друго, а защото ги е страх един път да пробват друг стил, друга схема и въпреки че всички ни разбраха играта, Ясен и Гонзо ги е страх да променят нещо. Добре, те са по-малкия проблем. Махат се и идва друго ръководство, а тогава накъде? Нека сметнем реално качествените играчи от късата резервна скамейка. Гарра, Дарко(не винаги), Гаджев(не винаги), Грийн, Мьолдър(напоследък е доста зле), Кривия(донякъде), Димов(още не е много сигурно). Като двама или трима не са във форма какво става? Още миналия полусезон треперех, че ще се контузят двама ключови играча и край. Та, главният виновник си остава господин Тодор Батко, защото не отпуска пари за играчи. А ние може да имаме най-добрите играчи в групата, но те са двама или трима по постове, както и нямат заместници. Тодор Батко смени Кокала заради това, че каза истината на "истинските" фенове. Той извади ключовите ни играчи за дербито и направи "Казанската афера", за да спечели парички на гърба на отбора. Тодор Батко даде зелената светлина, за да доведат "успешния" Ратко Достанич. Тодор Батко не даде парички за няколко качествени играчи. Същият говори постоянно за гръмки трансфери И МИ ВОДИ ЖАНВИОН ЮЛУ МАТОНДО, БЕ!!!!!!!!!! Гръмки тъпанар и мръсен комунист е този Тодор Батко(изтрий ми мнението, защото е истина). Ратковци, Вуцовци, Гонзовци, Ясеновци и всякакви такива са преходни, но главният виновник знаете кой е. "Може да не е най-добрият, но дава пари". Моля? Явно ви харесва това какви играчи вземаме, какви треньори и спортни директори вземаме, включително и в ДЮШ?! Изгониха всички млади играчи, без да им се дава шанс. Щеше Тодор Батко стадион да строи. Построи ли го? Аз ли сложих Ясен и Гонзо начело на отбора или Тодор Батко? В крайна сметка кой е виновен?

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 10 апр 2011 21:47

"konvoec" Прав си !

В основата на всичко е "адвоката" ...
Обаче към момента е много трудно той да си тръгне !
Единственото което ни остава на синята общност е, да му пречим от тук нататък да назначава некадърни хора да се грижат за спортно-техническите въпроси в Левски !

Щото, като че ли феновете а и бивши левскари, абдекираха/ме последните години ... и последваха грешките след уволнението на Стоилов и Сираков.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

gri6ata1914
Контакти:

Мнениеот gri6ata1914 » 11 апр 2011 13:30

Неделя всички на Герена и да спрем самозаблудата на Батков, Гонзо, Ясен и всеки, който има очи да лъже пред медиите колко сме добре и се подобряваме с времето!!!

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 11 апр 2011 19:03

Гаджев и Иса са много зле :idea:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
tatusindo
Контакти:

Всекидневна около Левски.....

Мнениеот tatusindo » 15 апр 2011 14:21

Мисля си,че трябва да има една такава тема,в която да почнем да си коментираме слухове за евентуални нови попълнения,контузии на играчи (дано няма), а също и какво се случва със други хора свързани по някакъв начин с Левски......

Върни се в “Левски”