kubik написа:radezki написа:Откъде го измисли това:
,,Най-много победи на отбор за един сезон:
ЦСКА постига 31 победи от 32 мача през сезон 2004/05''
през този сезон мачовете са 30 , а победите на ЦСКА 25!
и да добавя за един побързал да обяви единствената загуба тогава на ЦСКА за голямо постижение,че за най-успешен сезон на български отбор се смята 1988/1989 на ЦСКА.През този сезон те печелят всички вътрешни турнири - първенството, националната купа, купата на съветската армия, суперкупа , а в Европейските турнири достигат полуфинал за КНК ,където отпадат от Барселона.И през този сезон единствената загуба на този супер отбор със Стоичков,Пенев и Костадинов от български отбор е в Пловдив от ,,Ботев"!
Достта си ровил,но напразно.Тоя единия е написал истината.
През 1988/1989 ЦФКА има 20 победи 9 равни 1 загуба
През 2004/05' Цска 25 победи 4 равенства 1 загуба
Верно 20 победи са повече от 25
Ти правиш ли разлика между 4 купи във всички вътрешни турнири и полуфинал в Европа в един сезон и само една шампионска титла за сезон?Кое според тебе е по-успешен сезон?Никъде не съм написал , че имат повече победи , а че това е изобщо се смята за най-успешния сезон на някой български отбор.Никой друг отбор не е печелил 4 купи в един сезон плюс международен полуфинал!
И не ми се е налагало да ровя , защото го помня и съм бил на мача в който ги бихме,както и на следващата година когато първата им загуба беше някъде в 25 или 26 кръг и пак срещу нас.Впрочем ЦСКА 11 поредни години не бяха печелили и точка срещу Ботев в Пловдив през онези години.