Спокойни ли сте за бъдещето на Левски
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Време ли е за промяна в Левски?
Нека всички привъженици на Левски да се вдигнем срещу Гонзовата група и гонзовщината в клуба. Плакати, транспаранти, освирквания- друго не можем да направим и да искаме- докато не си отидат. Дано Ботков го проумее овреме, защото тези некадърници ще ни извадят и от ЛЕ. Ние в махалата не играем така. Тази втора позиция до момента се дължи на кадърността на играчите. Те просто си могат и с индивидуални решения подържат това ниво. Но треньорска концепция невиждам. Ако някой разбира "гениалните" им замисли нека да ни каже. Може пък те да са супер специалисти, а ние останалите, понеже сме "Сульо и Пульо", да сме толкова ограничени, че да не можем да прозрем замислите им. Сигурно са на много високо, извънземно ниво. Знам ли вече какво да мисля. Левски все по- лошо играе, все повече затъва в посредствеността, пропуските лавинообразно с всеки мач растят, футболистете все по- уморени (или отегчени), няма искрица живот в тях (вижте очите им при интервютата). Не се радват истински при вкаран гол, не се ядосват при получен. Изпускат 100%- ви положения и им е все едно. Никога не се борят за първа топка, а само фаулират противника без причинно след като не се си взели първи топката. Не гонят безнадеждни топки. Не се движат без топка. Грешните пасови и неточните удари оправдават с преумора и напрежение. А трябваше да имаме отлично подготвени играчи във физически аспект и психолог, при това професор, под ръка. Пролетта на 2010 трябваше да имаме 15 победи (поне така ни обещаха), не се получи. За тази пролет ни казаха същото- всички видахме на 26.02.2011 какъв срам брахме на Герена. Как да вярваме повече?! Какво ни остана да направим, освен да викнем всички вкупом: ГОНЗО ВЪН!
На драго сърце да обичаме оногова който ни покаже погрешката, инак той не е наш приятел.
В. Львский
В. Львский
wilge написа:Нека всички привъженици на Левски да се вдигнем срещу Гонзовата група и гонзовщината в клуба. Плакати, транспаранти, освирквания- друго не можем да направим и да искаме- докато не си отидат. Дано Ботков го проумее овреме, защото тези некадърници ще ни извадят и от ЛЕ. Ние в махалата не играем така. Тази втора позиция до момента се дължи на кадърността на играчите. Те просто си могат и с индивидуални решения подържат това ниво. Но треньорска концепция невиждам. Ако някой разбира "гениалните" им замисли нека да ни каже. Може пък те да са супер специалисти, а ние останалите, понеже сме "Сульо и Пульо", да сме толкова ограничени, че да не можем да прозрем замислите им. Сигурно са на много високо, извънземно ниво. Знам ли вече какво да мисля. Левски все по- лошо играе, все повече затъва в посредствеността, пропуските лавинообразно с всеки мач растят, футболистете все по- уморени (или отегчени), няма искрица живот в тях (вижте очите им при интервютата). Не се радват истински при вкаран гол, не се ядосват при получен. Изпускат 100%- ви положения и им е все едно. Никога не се борят за първа топка, а само фаулират противника без причинно след като не се си взели първи топката. Не гонят безнадеждни топки. Не се движат без топка. Грешните пасови и неточните удари оправдават с преумора и напрежение. А трябваше да имаме отлично подготвени играчи във физически аспект и психолог, при това професор, под ръка. Пролетта на 2010 трябваше да имаме 15 победи (поне така ни обещаха), не се получи. За тази пролет ни казаха същото- всички видахме на 26.02.2011 какъв срам брахме на Герена. Как да вярваме повече?! Какво ни остана да направим, освен да викнем всички вкупом: ГОНЗО ВЪН!
гледам станал си рано влезнал си тука и за какво ? да се ядосваш,споко

-
На линия
Re: Спокойни ли сте за бъдещето на Левски
reddek написа:Моето мнение е че вече всичко е решено, но просто чакат края на сезона за да го кажат. Батков вече веднъж се пари от това, че смени треньор ей така в средата на първенството, то дори и не виждам смисъл от нов в момента, който и да дойде и само победи до края най много да стопим някоя точка с литекс те да загубят 9 някак не ми се вярва.
Напротив, според мен има смисъл ... и ще е от полза ако се смени сега и веднага спортно-техническият щаб !

Новият наставник ще има много повече време да свикне с отбора, да опознае играчите и качествата им в - ОФИЦИАЛНИ МАЧОВЕ, а не в подготвителни контроли.
Още повече, че вече не се борим за нищо в първенството, и едни евентуални експерименти ще са оправдани ...
Ще има време да се пробват различни схеми и начини на игра ... отново го пиша - в офи мачове, тоест - в бойна обстановка ...
Разбира се, по средата на сезона в почти всички европейски шампионати е трудно да се намери качествен свободен специалист.
От тая гледна точка, е добре да се изчака.
Но моето мнение е, че ако има такъв свободен в момента ... най добре ще е още сега да поема Левски !
Оставка на Ясен и Гонзо !
balef написа:Оставка на Ясен и Гонзо !
+ и на Батков - все пак глупаците са трима, не нас ни правят глупави, а сами се заблуждават, че някой им има вяра вече....
- blue avalanche
- Контакти:
Понеже някои "ореваха орталъка" за Наско и Мъри,как от нищо правели нещо,как направили "дрийм-тийм" и т.н.,да хвърлим един поглед върху отбора,който,под ръководството на "гуруто" Мъри,беше разгромен от ЦСКА със 16т.Понеже се наслушах на оправдания,че на Мъри му "разпродали отбора":
Н.Димитров-29 мача
И.Томашич-29 мача
Г.Петков-28 мача
Д.Тасевски-27 мача
Ю.Рабех-26 мача
Ж.Миланов-25 мача
Д.Боримиров-22 мача
Г.Сърмов-22 мача
Зе Соареш-19 мача
М.Иванов-18 мача
В.Минев-18 мача
Телкийски-14 мача
Вагнер-14 мача
Кръстовчев-14 мача
Домовчийски-13 мача
и т.н.Това е общо-взето ядрото.
А сега ми кажете:как с тези футболисти(каквито и да са били-изхабени,похабени,бла-бла),"великият" Стоилов допусна да бъде унижен с 16т. от ЦСКА?Защо тогава никой не викаше "Оставка","А-а-а,у-у-у..."?През същия този сезон имаме 0-0 в Петрич,2 загуби от Литекс,не можахме да бием Локо Сф,ЦСКА(впрочем,знаем как чакахме пролетния мач с ЦСКА със свити сърца)...Не знам какво играе сега Левски,ама по-голям позор от онзи...
Н.Димитров-29 мача
И.Томашич-29 мача
Г.Петков-28 мача
Д.Тасевски-27 мача
Ю.Рабех-26 мача
Ж.Миланов-25 мача
Д.Боримиров-22 мача
Г.Сърмов-22 мача
Зе Соареш-19 мача
М.Иванов-18 мача
В.Минев-18 мача
Телкийски-14 мача
Вагнер-14 мача
Кръстовчев-14 мача
Домовчийски-13 мача
А сега ми кажете:как с тези футболисти(каквито и да са били-изхабени,похабени,бла-бла),"великият" Стоилов допусна да бъде унижен с 16т. от ЦСКА?Защо тогава никой не викаше "Оставка","А-а-а,у-у-у..."?През същия този сезон имаме 0-0 в Петрич,2 загуби от Литекс,не можахме да бием Локо Сф,ЦСКА(впрочем,знаем как чакахме пролетния мач с ЦСКА със свити сърца)...Не знам какво играе сега Левски,ама по-голям позор от онзи...
-
- Контакти:
blue avalanche написа:Понеже някои "ореваха орталъка" за Наско и Мъри,как от нищо правели нещо,как направили "дрийм-тийм" и т.н.,да хвърлим един поглед върху отбора,който,под ръководството на "гуруто" Мъри,беше разгромен от ЦСКА със 16т.Понеже се наслушах на оправдания,че на Мъри му "разпродали отбора":
Н.Димитров-29 мача
И.Томашич-29 мача
Г.Петков-28 мача
Д.Тасевски-27 мача
Ю.Рабех-26 мача
Ж.Миланов-25 мача
Д.Боримиров-22 мача
Г.Сърмов-22 мача
Зе Соареш-19 мача
М.Иванов-18 мача
В.Минев-18 мача
Телкийски-14 мача
Вагнер-14 мача
Кръстовчев-14 мача
Домовчийски-13 мача
Зачеркни Телкийски,Домовчийски,Бардон,Йовов,Топузаков,Ричард.....и Мъри на пролет започна да гради новият отбор,който следващият шампионат стана шампион или май не ти се споменава това а и тогава през пролетта отбора все пак показа що горе сносна игра поне на два-три мача един или два бяха на ниво,а не като сега от началото на пролетта една голяма нула,а и през есента имаме 3-4 свестни мача е верно тогава имаше оправдание ЛЕ на пролет ще видим един друг отбор.А и като цяло феновете са толерантни към едно ръководство когато виждат че се прави нещо а не като сега Една голяма нула
- blue avalanche
- Контакти:
santi_santi написа:blue avalanche написа:Понеже някои "ореваха орталъка" за Наско и Мъри,как от нищо правели нещо,как направили "дрийм-тийм" и т.н.,да хвърлим един поглед върху отбора,който,под ръководството на "гуруто" Мъри,беше разгромен от ЦСКА със 16т.Понеже се наслушах на оправдания,че на Мъри му "разпродали отбора":
Н.Димитров-29 мача
И.Томашич-29 мача
Г.Петков-28 мача
Д.Тасевски-27 мача
Ю.Рабех-26 мача
Ж.Миланов-25 мача
Д.Боримиров-22 мача
Г.Сърмов-22 мача
Зе Соареш-19 мача
М.Иванов-18 мача
В.Минев-18 мача
Телкийски-14 мача
Вагнер-14 мача
Кръстовчев-14 мача
Домовчийски-13 мача
Зачеркни Телкийски,Домовчийски,Бардон,Йовов,Топузаков,Ричард.....и Мъри на пролет започна да гради новият отбор,който следващият шампионат стана шампион или май не ти се споменава това а и тогава през пролетта отбора все пак показа що горе сносна игра поне на два-три мача един или два бяха на ниво,а не като сега от началото на пролетта една голяма нула,а и през есента имаме 3-4 свестни мача е верно тогава имаше оправдание ЛЕ на пролет ще видим един друг отбор.А и като цяло феновете са толерантни към едно ръководство когато виждат че се прави нещо а не като сега Една голяма нула
През есента спечелихме 31т.Т.е. ТОЧНО ТОЛКОВА,колкото и през пролетта.Така,че СТАР отбор,НОВ отбор-дрън-дрън...И с единия,и с другия-все тая!
Ето ти "новия" отбор от следващия сезон:
Н.Димитров,Зе Соареш,Ж.Миланов,Д.Тасевски,Сърмов,Петков,М.Иванов,Вагнер,Минев,Рабех,Йовов,Кръстовчев...
Открий разликите.Ще ти подскажа-Г.Иванов!Само,че това няма нищо общо със Стоилов!
-
- Контакти:
Да и след като Кокала върна старата схема на игра от времето на Мъри
Следствие,ЖО,ЗЕ и Тасевски бяха се аклиматизирали и свикнали с начина на игра на отбора.Но мисълта ми е ,че съм склонен към търпение,когато се вижда че правиш нещо което ще даде резултат а не както сега!!!

Neron написа:george_speed75 написа:Сираков+Илиев=ШЛ и 1/2 финал
Подкрепям мнението.Това е точния отговор на моментната ситуация.
Ееееех чадо, чадо това май май никои от пишещите тука няма да го доживее.

tifozi rossoneri