Спокойни ли сте за бъдещето на Левски
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Време ли е за промяна в Левски?
Да!Батков веднага трябва да се маха,новият собственик ще си назначава нов треньор и нов спортен директор.
Един отбор с история от два месеца , с нула титли и нула купи , неправомерно ползва емблемата и стадиона на друг отбор , чийто фенове с готовност гласуваха за евтаназията му .
- batмanlive
едиствената промяна която трябва да стане и това е час по-скоро е ясен да си взема партакешите и да изчезва,който и да дойде ще е по-добре
КАРТОФА,ПЕРУКАТА,ДЖУДЖЕТО И КАПИТАЛИЗМА ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ !!!
Явно темата която пуснах,отвори мн. полемики.Вижте аз лично смятам че и тримата от Пловдив трябва да си ходят,но няма как да стане.Щото Батков е чорбаджията и какво каже това е.но за нас момчета и момичета срама е голям поради това че 2 г. взимаме само калъфките.

Гонзо няма място в Левски,прекалено е прост.
lukivin написа:Гонзо няма място в Левски,прекалено е прост.
balef написа:Това е ФК Батков с дупедавеца Гонзо - Това не е моя Левски !!!
Aбсолютно съм съгласен и с двамата!!!
------------------------------------------------------
Промяната минава през смяна на собственика, не го ли разбрахте всички???? Дори и най-добрият треньор да дойде, дори да е сърцат - истината е, че крилете му са предварително отрязани - Мустака и гнусното джудже Бажлеков обричат нещата със скапаното си управление - малко финанси, неясно управление, съответно безобразна селекция (понякога и направена с умисъл - бас държа, че за осъдения за хулиганство Акалски, Ясенчо и Гонзо са поделили по някой лев), шуробаджанащина... Има ли смисъл от този вечен кръговрат???
БАТКОВ, ПРОДАВАЙ НЕЗАБАВНО!
-
Re: Спокойни ли сте за бъдещето на Левски
B__A__N__DA__TA написа:Нямам основание да съм неспокоен за бъдещето на Левски,а след този равен мач в Перник, още по-малко
Много ясно, че така ще кажеш ...

Обаче забравяш, че търпението на "адвоката" си има граници ... рано или късно ! ...

- milen.hristov
- Контакти:
FCH написа:lukivin написа:Гонзо няма място в Левски,прекалено е прост.balef написа:Това е ФК Батков с дупедавеца Гонзо - Това не е моя Левски !!!
Aбсолютно съм съгласен и с двамата!!!
------------------------------------------------------
Промяната минава през смяна на собственика, не го ли разбрахте всички???? Дори и най-добрият треньор да дойде, дори да е сърцат - истината е, че крилете му са предварително отрязани - Мустака и гнусното джудже Бажлеков обричат нещата със скапаното си управление - малко финанси, неясно управление, съответно безобразна селекция (понякога и направена с умисъл - бас държа, че за осъдения за хулиганство Акалски, Ясенчо и Гонзо са поделили по някой лев), шуробаджанащина... Има ли смисъл от този вечен кръговрат???
БАТКОВ, ПРОДАВАЙ НЕЗАБАВНО!
Само за Баждека не съм съгласен Левски не е длъжник към никой ивсичко си плаща почти на враме благодарение на него и уменито мо да управлява финанси,но той не казва те кака дасе харчат
-
- Контакти:
Според мен докато Гонзо е спортен директор, Ясен Петров няма дъ бъде уволнен! Гонзо много добре знае, че е повече сам отговорен за състоянието на Левски. Ясен е слаб треньор, но не взема еднолично решенията, затова и не е уволнен все още. А и едва ли ще се намери някой специалист ( Грозданов, Илиев и т.н. ), който да позволи да му се бъркат в решенията. Кои хора докара Гонзо за треньори, доказания некадърник Достанич и безгласната буква Ясен, който не разбрах защо дойде, защото дали с него или със Здравков е все едно след като нямат пълната власт. Истината е, че Ясен и Гонзо вървят в комплект и ако има промени...то и двамата трябва да си ходят, по-точно казано да бъдат уволнени. Гонзо никога и при никакви обстоятелства няма да подаде оставка, а не вярвам да уволни куклата си на конци, Ясен защото това ще е върхът на наглостта и дори някоя мишка като Ясен едва ли ще иска да идва и да обира пешкира накрая. Трябва ново начало с нов директор, и с нов треньор! Все пак тези промени не трябва да стават веднага. Гонзо и Ясен си започнаха сезона и е най-добре да си го довършат.
Време е в Левски най-после да се намери треньор. Без треньор всякакви селекции са обречени и обратно. При сравнително ниското качество на първенството ни, един треньор с качества може да успее и с по-посредствени играчи. В Европа е друго, но то за там нямаме и без това възможности
Моето мнение е че вече всичко е решено, но просто чакат края на сезона за да го кажат. Батков вече веднъж се пари от това, че смени треньор ей така в средата на първенството, то дори и не виждам смисъл от нов в момента, който и да дойде и само победи до края най много да стопим някоя точка с литекс те да загубят 9 някак не ми се вярва. Та моето мнение е че вече те са си го решили аз толкоз спокоен Батков не съм го виждал никога след такива резултати. Дано каквото и да са решили да бъде добре за отбора.