Нямам думи за това деяние. Бях сигурен, че ще се намерят комплексари, които да направят подобна простотия. Чудя се, каква може да е радостта от такава постъпка, едно е да дразниш противника с трасперанти и знамена на мача, но това наистина минава границата. Много долна постъпка!
Гади ми се от такива "фенове", и от едните, и от другите!
Защо българските хулигани никой не ги гони ?
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Оскверниха лобното място на Гунди и Котков!
CSKA ME написа:Много ми харесва. Даже смятам, че гунди е станал от гроба си и го е написал след като ви бихме на 26 ... айде лека ви синчовци
Пример за форумен ТРОЛ!
Всякакви хора има вече .. Най-долният слой на обществото.Честно казано не ме и интересува на кой отбор са фенове.За да си фен на някой отбор,първо на първо - трябва да си човек .. А тази постъпка не е човешка
Това е чувството,което в нас гори ..

- cska - maina
Малоумна работа!
Ако Бог не съществува, животът би бил абсурден. Той не би имал нито смисъл, нито ценност, нито цел. У. Крейг
Цесекар съм, обръщам се към феновете на Левски - разбирам ви, постъпката е меко казано просташка, но разберете, че редовия цесекар няма общо в случая. Сами разбирате, че хората, които са го направили, са много далеч от футбола. Простака, животното, нямат цвят. Попадането им точно сред нашата "агитка" е чиста случайност. можеха със същия успех да са в нечия друга.
И въпреки всичко, признавам си, в такива моменти искрено се срамувам. Срамувам се от случаите в Ловеч, Мездра, Герена, от откраднатите флашки на връщане от Истанбул, от малоумника, осакатил Гергана, от хвърлените факли на терена днес. Срам ме е, че една маймуна и групичката й олигофрени се гаврят с любимия ми отбор, за да правят сечено на ръководството, понеже им резнаха кранчето. Това е истината, и ме е срам, че много цесекари упорито си затварят очите, и търсят причината за зулумите на агитката извън нея. Всички знаем кой провокира всички поразии в последно време в сектор Г! Докато се правим на ударени, и по-зле ще става!
И въпреки всичко, признавам си, в такива моменти искрено се срамувам. Срамувам се от случаите в Ловеч, Мездра, Герена, от откраднатите флашки на връщане от Истанбул, от малоумника, осакатил Гергана, от хвърлените факли на терена днес. Срам ме е, че една маймуна и групичката й олигофрени се гаврят с любимия ми отбор, за да правят сечено на ръководството, понеже им резнаха кранчето. Това е истината, и ме е срам, че много цесекари упорито си затварят очите, и търсят причината за зулумите на агитката извън нея. Всички знаем кой провокира всички поразии в последно време в сектор Г! Докато се правим на ударени, и по-зле ще става!
Предвидих подобна изцепка. Жалка работа, наистина!
YA GUNNERS YA
- slavia_forever
- Контакти:
Така, наистина доста се изписа по темата. Още повече се изтри. Виждам, че от часове не се казва нищо ново и важно, поради което я считам за изчерпана. За момента няма доказателства кой го е извършил, но който и да е, това си остава отвратителен и нечовешки акт на простотията!
Архивирам темата.
Архивирам темата.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]
Защо българските хулигани никой не ги гони ?
http://football.sportal.bg/news.php?news=298291
така това е просто пример и знам,че вече имаше две теми и двете изтрити надявам се тази да не сполети съдбата им
Но няма да говоря за това как някакви "14" на които и годините им май са толкова са с.али по труда на хората,за да не се приеме като провокация!! И аз питам до кога ще има омраза не само между сини и червени,а и между бели и лилави,жълти и черни и тн ? И ако някой се чувства провокиран или има самосъзнанието,нека копне някаква такава вандалщина и я покаже на всички! И повтарям не искам да провокирам никой нека просто обсъдим "феновете и любовта им"
така това е просто пример и знам,че вече имаше две теми и двете изтрити надявам се тази да не сполети съдбата им

Но няма да говоря за това как някакви "14" на които и годините им май са толкова са с.али по труда на хората,за да не се приеме като провокация!! И аз питам до кога ще има омраза не само между сини и червени,а и между бели и лилави,жълти и черни и тн ? И ако някой се чувства провокиран или има самосъзнанието,нека копне някаква такава вандалщина и я покаже на всички! И повтарям не искам да провокирам никой нека просто обсъдим "феновете и любовта им"

Re: Защо българските хулигани никой не ги гони ?
Тези отрепки от "14" години наред вече петнят името на червения запалянко. Това мога да кажа. Те чупят огради, те издават маймунски звуци, те нахлуват.

Re: Защо българските хулигани никой не ги гони ?
Тези хулигани както ги нарече не са чак толкова малко! Няма да визирам конкретен отбор, защото ги има навсякъде. Те са отражение на държавата ни! Има ги и извън футбол и спорта като цяло! Ако днес са 1000, то по-скоро утре ще са 2000, а не 500!
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]
Върни се в “Футбол - България”