Защо българските хулигани никой не ги гони ?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Петков
Контакти:

Re: Оскверниха лобното място на Гунди и Котков!

Мнениеот Петков » 10 апр 2011 22:30

Нямам думи за това деяние. Бях сигурен, че ще се намерят комплексари, които да направят подобна простотия. Чудя се, каква може да е радостта от такава постъпка, едно е да дразниш противника с трасперанти и знамена на мача, но това наистина минава границата. Много долна постъпка!
Гади ми се от такива "фенове", и от едните, и от другите!
Изображение

Потребителски аватар
Spursy
Контакти:

Мнениеот Spursy » 10 апр 2011 23:19

CSKA ME написа:Много ми харесва. Даже смятам, че гунди е станал от гроба си и го е написал след като ви бихме на 26 ... айде лека ви синчовци

Пример за форумен ТРОЛ!
Levski Sofia
Tottenham Hotspur
http://bulgariaspurs.com

Потребителски аватар
Yanev
Контакти:

Мнениеот Yanev » 10 апр 2011 23:20

Всякакви хора има вече .. Най-долният слой на обществото.Честно казано не ме и интересува на кой отбор са фенове.За да си фен на някой отбор,първо на първо - трябва да си човек .. А тази постъпка не е човешка
Това е чувството,което в нас гори ..
Изображение

Потребителски аватар
cska - maina

Мнениеот cska - maina » 10 апр 2011 23:47

Малоумна работа!
Ако Бог не съществува, животът би бил абсурден. Той не би имал нито смисъл, нито ценност, нито цел. У. Крейг

Потребителски аватар
dafquezz
Контакти:

Мнениеот dafquezz » 11 апр 2011 00:20

Цесекар съм, обръщам се към феновете на Левски - разбирам ви, постъпката е меко казано просташка, но разберете, че редовия цесекар няма общо в случая. Сами разбирате, че хората, които са го направили, са много далеч от футбола. Простака, животното, нямат цвят. Попадането им точно сред нашата "агитка" е чиста случайност. можеха със същия успех да са в нечия друга.
И въпреки всичко, признавам си, в такива моменти искрено се срамувам. Срамувам се от случаите в Ловеч, Мездра, Герена, от откраднатите флашки на връщане от Истанбул, от малоумника, осакатил Гергана, от хвърлените факли на терена днес. Срам ме е, че една маймуна и групичката й олигофрени се гаврят с любимия ми отбор, за да правят сечено на ръководството, понеже им резнаха кранчето. Това е истината, и ме е срам, че много цесекари упорито си затварят очите, и търсят причината за зулумите на агитката извън нея. Всички знаем кой провокира всички поразии в последно време в сектор Г! Докато се правим на ударени, и по-зле ще става!

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 11 апр 2011 00:23

Предвидих подобна изцепка. Жалка работа, наистина!
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 11 апр 2011 00:38

Така, наистина доста се изписа по темата. Още повече се изтри. Виждам, че от часове не се казва нищо ново и важно, поради което я считам за изчерпана. За момента няма доказателства кой го е извършил, но който и да е, това си остава отвратителен и нечовешки акт на простотията!

Архивирам темата.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
magga
Контакти:

Защо българските хулигани никой не ги гони ?

Мнениеот magga » 11 апр 2011 14:54

http://football.sportal.bg/news.php?news=298291

така това е просто пример и знам,че вече имаше две теми и двете изтрити надявам се тази да не сполети съдбата им :!:
Но няма да говоря за това как някакви "14" на които и годините им май са толкова са с.али по труда на хората,за да не се приеме като провокация!! И аз питам до кога ще има омраза не само между сини и червени,а и между бели и лилави,жълти и черни и тн ? И ако някой се чувства провокиран или има самосъзнанието,нека копне някаква такава вандалщина и я покаже на всички! И повтарям не искам да провокирам никой нека просто обсъдим "феновете и любовта им" :evil:

Потребителски аватар
mironi88
Контакти:

Re: Защо българските хулигани никой не ги гони ?

Мнениеот mironi88 » 11 апр 2011 14:59

Тези отрепки от "14" години наред вече петнят името на червения запалянко. Това мога да кажа. Те чупят огради, те издават маймунски звуци, те нахлуват.
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Re: Защо българските хулигани никой не ги гони ?

Мнениеот Rivaldo10 » 11 апр 2011 15:00

Тези хулигани както ги нарече не са чак толкова малко! Няма да визирам конкретен отбор, защото ги има навсякъде. Те са отражение на държавата ни! Има ги и извън футбол и спорта като цяло! Ако днес са 1000, то по-скоро утре ще са 2000, а не 500!
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Върни се в “Футбол - България”