Това се вика 1/2 финален мач

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

futbolnomer1
Контакти:

Това се вика 1/2 финален мач

Мнениеот futbolnomer1 » 30 апр 2009 23:59

Ето това е полуфинал, макар че беше за УЕФА поне се игра красив и нападателен футбол, а не като онези дърводелски и скучни мачове от ШЛ, в единия Барса искаше да играе футбол, но Челси дърветата цял мач само чистиха, в другия мач и двата отбора дърварски и отново грозен мач, за разлика от тях днес се видя какво означава полуфинален мач и то в купата на Уефа

Браво на Вердер и Хамбургер!днес Уефа победи Шампионска лига по качество на футбола

ДА ИМ СЕРА НА ТАКТИКИТЕ НА ЧЕЛСИ И МАНЧЕСТЪР, ФУТБОЛА Е ЗА ДА ДОСТАВЯ УДОВОЛСТВИЕ НА ЗРИТЕЛИТЕ, А НА ТАКАВА ФАЗА ТРЯБВА ДА Е ПРОСТО КРАСИВО ЗА ГЛЕДАНЕ

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Re: Това се вика 1/2 финален мач

Мнениеот kartago » 01 май 2009 00:20

Абе няма да ти с......а на мнението, но не мислиш ли, че всеки си има мнение ?!

Потребителски аватар
football.total
Контакти:

Мнениеот football.total » 01 май 2009 00:23

аз пък да ти **** на аматьорското мнение... или си някой 12 годишен дето гледа футбол от 2 години или толкова и гледаш футбол.
тръгнал да сравнява безмислената игра на вердер и хамбург със играта на арсенал и манчестър. ЛАИК!
като ти се гледа атрактивен футбол със кюскане на топката и без тактика пускай англия първа лига или чемпиъншип и гледай...

[Бижутера] Коригирал съм ти простотията :evil:

Потребителски аватар
Empty
Контакти:

Мнениеот Empty » 01 май 2009 00:59

Аз гледах само първото полувреме полувреме на Вердер-Хамбургер и ми доскуча...не отричам, че може и да се е раздвижил мача второто.Манчестър и Арсенал направиха много добър мач, що-годе достоен за полуфинал.Нападение, повече от "дяволите" и опити на Арсенал.Миналия ден Челси,симпатичевн за мен отбор и доста пъти съм бил за тях , но тази тактика само защита......изнервиха ме.Сега по-лесно ли ще им е на техния стадион....пожелавам им..неуспех :)

Потребителски аватар
Ticha
Контакти:

Мнениеот Ticha » 01 май 2009 01:30

И на мене не ми хареса мача. Двата отбора изнесоха доста по качествен двубой преди няколко дена в полуфинален мач за купата на Германия.

picksan
Контакти:

Мнениеот picksan » 01 май 2009 01:35

Това заглавие е по - подходящо за мача Динамо - Шахтар :)

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 01 май 2009 03:00

Прав си, това наистина беше полуфинален мач. Пък победителите от двата полуфинални мача... играят във финалния мач :mrgreen:

Манчестър Юнайтед - Арсенал също направиха добър мач. Барчелона - Челси вече беше наистина грозна картинка, но това се дължеше изцяло на играта на Челси. Със сигурност Челси не печелят фенове с такава игра, дори и да спечелят мача.... заради "играта", която показаха се надявам да отпаднат със загуба вкъщи 0:3 :roll:
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 01 май 2009 19:30

Немските отбори играят много по-красиво от английските и който отрича тоя факт е безбожно кривоглед или заблуден запалянко...Ако Волфсбург хванат Арсенал примерно сега има да ги унижават по терена....но догодина ще се случи :evil:
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Върни се в “Футбол - Свят”