Тактиката на Левски !

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

djivcho
Контакти:

Re: Тактиката на Левски !

Мнениеот djivcho » 10 апр 2011 20:48

Тактиката на Левски....такова нещо не съществува! В момента Левски играе изключително еднообразно а именно само с Тасевски и Дембеле и за противниковият отбор е много лесно да се пригоди към този начин на игра! Не случайно в дербито Тасевски беше опазен от Янчев и като прибавим и страха във всички играчи който идва от страхливият треньор няма как да искаме резултат! В началото на сезона Левски играеше много разнообразно, по лявото крило Жоазиньо, казах вече за Тасевски и вдясно добре се включи Младенов...но след това какво стана Жо беше продаден а формата на Младенов спадна и отборът вече няма нищо общо с този в началото на сезона. Сега може би наистина е време за налагането на няколко човека от школата, но за това се иска дупе, а водещите клуба към поредната нулева година не го притежават! Единственият проблем за мен на този отбор в момента е липсата на крила!

Потребителски аватар
batмanlive

Мнениеот batмanlive » 10 апр 2011 20:54

докато този некадърник ясен петров е в Левски нищо хубаво не ни чака,след месец -два и Пламен Илиев ще е в лоша форма,даже и Меси да дойде и него ще съсипе
КАРТОФА,ПЕРУКАТА,ДЖУДЖЕТО И КАПИТАЛИЗМА ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ !!!

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 10 апр 2011 20:57

batмanlive написа:докато този некадърник ясен петров е в Левски нищо хубаво не ни чака,след месец -два и Пламен Илиев ще е в лоша форма,даже и Меси да дойде и него ще съсипе

+1 ЯСЕН НЕЗНАЕ КВО СТАВАААААА :@ ако бяхме с друг треньор щяхме да мачкаме !!!

Офтопик:

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 10 апр 2011 21:03

Middlesbrough написа:
batмanlive написа:докато този некадърник ясен петров е в Левски нищо хубаво не ни чака,след месец -два и Пламен Илиев ще е в лоша форма,даже и Меси да дойде и него ще съсипе

Я да ми обясниш, как щеше да ги смачкаме с друг треньор, че ме развесели истински :)
Сигурно този треньор-спасител, който го призовавате от няколко месеца, щеше да духне с магически думи към крачето на Иса, та аджеба, последния да вкара.
До там стигате, че да оправдавате дърводетелски изяви на някои персони с Ясен Петров и Гонзо.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 10 апр 2011 21:20

да точно на теб ше тръгна да ти обеснявам щото си нямам друга раота и ми се занимава нали ;] , кьорави ли сте ве Ясен Петров е слаб ТРЕНЕР !!!!!

Офтопик:

Потребителски аватар
track.and.field
Контакти:

Мнениеот track.and.field » 10 апр 2011 21:20

ehh написа:
Middlesbrough написа:

Я да ми обясниш, как щеше да ги смачкаме с друг треньор, че ме развесели истински :)
Сигурно този треньор-спасител, който го призовавате от няколко месеца, щеше да духне с магически думи към крачето на Иса, та аджеба, последния да вкара.
До там стигате, че да оправдавате дърводетелски изяви на някои персони с Ясен Петров и Гонзо.

+1. Вярно е , че в повечето случаи треньорът го отнася, но какво да направим като Иса не може да вкара от 7 метра, а Грийн пропуска на празна врата :roll:
Los_Ches:Незнам дали има такава тема но все пак...Каде са Вело алейте.Работя на 5 километра от работа и всеки ден рискувам да бъда бласнат докато карам колело.Няма една вело алеяНо за съжаление имаме какви лине глупости в тоя са излишни

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 10 апр 2011 21:51

slavi_1914 написа:Надявам се обичащите Левски да възприемат това като ГРАДИВНА КРИТИКА :
От доста време насам се чудя над някои неща в отбора !

1) Гонзо още от времето на Достанич обясняваше как ще сменим тактиката на 4-4-2 и ще вземем нужните играчи

Кога ще проумеят,че тази смяна на позициите на играчите убива техните качества (Гриийн ->защитник, Иса -> крило, Йовов -> деф. халф .....)
Представете си следното: Състава на Ман. Юн.

Вратар-Бербатов, Защитници-Нани и Чичарито, Бекове- Руни и Гигс, Халфове - Видич и Рафаел .... Е дали ще имат по-голям успех ????

Не е ли време да наредим състава според качествата на футболистите ?

Ясно е че преди беше удобна тази тактика заради крилата Зе Соареш и Жоазиньо. Но сега когато ги няма защо правим Кривия, Иса и другите крила като те не са такиви? Не е ли по добре да наредим тактика в която те са по - силни?

И нужно ли е изобщо Левски да има постоянно една и съща тактика ?

2) Стартов състав
Извинете ме Ясене и Гонзо, но за мен не е нормално да излезете с един и същи състав и срещу Видима на Герена и срещу Литекс в Ловеч. И то при положение, че този стартов състав зацикли на Герена срещу Видима и играта потръгна след смените.

3) Изненада на противника
От години насам Левски не е изненадвал противника си, освен в 2 случая ( Казанската афера и появата на контузените Гонзо и Йовов срещу Цска)
Така или иначе Левски се крие в тренировките, ала виждаш ли журналистите винаги познават стартовия състав...а какво остава за противника ? Той има цялото време преди мача и знае ТОЧНО как ще играят сините.

Нима включването на някой младок с цел изненада в БГ първенството няма да обърка противника?
Или пък ако да речем Левски бе излязъл срещу Литекс с 3 дефанзивни халфа, един атакуващ и 2-ма централни нападатели и без крила нямаше да обърка Литекс ?

За мое огромно съжаление Левски е като отбор който се прави "ПО КАЛЪП"

Първо се "избира" ясната тактика (създадена с мисъл от Мъри и използвана без мисъл от последователите му) , а след това се реди състава по тактиката . БРАВО ! Това е "гениално" !

4) Титулярното място !
Някои хора в Левски са абонирани за титуляри а други за резерви.
Хора като Минев, Милиев и Гарата не знаят що е то борба за титулярното място. За мен това говори за слаба психика на треньора, които не смее да остави някой резерва, та дори само с цел да го нахъса да се бори като влезе !

5) Безумни фалове

Уникална ГЛУПОСТ забелязвам от тази зима. Личи си треньорския почерк при контрите на противника. "Ликвидираш го на центъра " без мисъл за чисто отнемане на топката или за това че сините са пет срещу един или двама протиника !?!. Левски никога не е играл толкава слабо в защита и в дефанзивен план.
От години нямахме голаджий сега нямаме добра защита на която да се опира нападението.

6) Преспективата !
Все пак мисля че този тим има доста хляб, но не и с тази политика. Или Гонзо и Ясен трябва да се променят и да мислят малко повече или трябва да си ходят.
Иначе състава е твърде млад и може да се развива доста.
Но трябва да влезат още млади момчета от школата(защото е ясно,че пари за други няма) и да се обиграват в оставащите 10 мача до края на шампионата. А съдейки по това,че те са безцелни (или поне на 80 %) би било добре да виждаме сините фенове,че се прави нещо за да се променят тези неща.

Напълно съм съгласен значи.Когато правиш селекцята на даден отбор решаваш с каква тактика ще играеш като имаш предвид наличните фуболисти.При положение,ако искаш да я сменяш миналата тактика взимаш футболисти които ти трябват на съотвтният пот,а не някви там които имаш по 3 равностойни но все пак жаното е че правим селекция пък дали ни трябват такива играчи все тая,но все пак след като си ги взел тези футболисти смени тактиката на такава която да извлича максималното от наличните играчи

rossoner
Контакти:

Мнениеот rossoner » 10 апр 2011 21:53

6te si pozvolq da kaja 4e samata tema e mnogo gre6na levski nqma taktika tq e ritai napred i 4akai garata da vidim kakvo 6te napravi,no nai golqmoto nedorazomenie e za men kak kato domakini neigraem s dvama 4isti napadateli naprimer garata i isa naprimer sre6tu slabite otobori ,a green vreme i vratar da go probvame prosto da ne mu e sku4no na mom4eto i da prestanem da se oplakvame s lipsata na kasmet kasmeta pomaga na silniq,Само Левски
Последна промяна от Дъстли Мюлдер на 11 апр 2011 00:26, променено общо 1 път.
Причина: Пиши на кирилица!

Enravota
Контакти:

Мнениеот Enravota » 10 апр 2011 22:01

За мен треньорът който ще ни оправи е Илиян Илиев. Той доказа че е мъжкар, върши си работата и от нищо прави нещо. Налага стил на игра, дух и хъс!
А Гонзо всички го уважаваме, но не бива да се превъзнася колко велик ръководител е!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 10 апр 2011 22:02

ehh написа:
Middlesbrough написа:

Съгласен.
Няма треньор в света,който от Иса да направи Ибрахимович!Или да накара Огнянов да играе на скорост,а не да се влачи като охлюв.

Върни се в “Левски”