Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
balef

Re: Целият Форум да отидем в Събота при БАТКОВ в НДК!

Мнениеот balef » 30 апр 2009 21:42

Който и треньор да бъде поставен начело на Левски,
ще бъде по-добре. Едва ли и най-запаленият чорбар, би
си мечтал, че Батков може да постави на най-отговор-
ния пост, този оглозгън Кокал. Пълно недормзумение.
Липсва му най-елементарна логична мисъл, компетент-
ност, визия , изказ и какво ли още не. Който и привър-
женик на отбора да беше поставен начело, отборът не
би изглеждал толкова трагично. Толкова ниско паднах-
ме, за да си мислим, че ако беше останал Вуцов, ситуа-
цията не би изглеждала толкова зле.
Що се касае за ръководител - кандидатурата е
само една - Сираков. Смятам, че всеки от нас е
убеден в това.

zkn
Контакти:

Re: Ей тия журналистически изцепки

Мнениеот zkn » 30 апр 2009 22:21

Ех като вземе някой Ентелегент да ме нарече 12 годишен. Литекс бяха много по-стойностен отбор миналата и по-миналата година. Къде са им сега заучените положения? До скоро имаха, но сега "виждането" на Мъри май им пречи. Говориш ми с думи, които журналисите на Сираков всеки ден повтарят, и се правиш на умен. Добре, че си ти да ограмотиш хлапетата в махалата. Явно в това си най-добър.

Мъри го чакахме дълго време след мачовете с Удинезе да покаже нещо, но уви Левски играеше слабо и предсказуемо и единственото, което слушахме беше оплакване за тревата и съдията. Велев е подложен на огромен натиск за разлика от Мъри и въпреки това не мрънка. Поне това трябва да му се признае. Не му били дали време на Мъри. Колко точно дадоха на Мъри и колко на Велев? Какво стана с Тампере - пак ли Велев оплете тактиката?

vacheron
Контакти:

Re: Люпко Петрович или Муслин треньори на Левски

Мнениеот vacheron » 30 апр 2009 22:29

За мен най-важното е Сираков да се върне.Без него нищо не става

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Re: Ей тия журналистически изцепки

Мнениеот sedem_!_dva » 30 апр 2009 22:35

zkn написа:Ех като вземе някой Ентелегент да ме нарече 12 годишен. Литекс бяха много по-стойностен отбор миналата и по-миналата година. Къде са им сега заучените положения? До скоро имаха, но сега "виждането" на Мъри май им пречи. Говориш ми с думи, които журналисите на Сираков всеки ден повтарят, и се правиш на умен. Добре, че си ти да ограмотиш хлапетата в махалата. Явно в това си най-добър.

Мъри го чакахме дълго време след мачовете с Удинезе да покаже нещо, но уви Левски играеше слабо и предсказуемо и единственото, което слушахме беше оплакване за тревата и съдията. Велев е подложен на огромен натиск за разлика от Мъри и въпреки това не мрънка. Поне това трябва да му се признае. Не му били дали време на Мъри. Колко точно дадоха на Мъри и колко на Велев? Какво стана с Тампере - пак ли Велев оплете тактиката?

Далече съм от мисълта, че си на 12 години. Просто това, което написа като сравнение за топките, които минават през Гонзо и Дрогба или Адебайор ми прозвуча доста смешно и затова написах така, не се и мисля за някакъв капацитет или умник и изобщо не ти говоря с думи на някой журналист, казвам ти аз какво мисля. Много малко слушам дори и Томислав, както и не чета някакви статии на други сини журналисти, просто това е което аз виждам. И Мъри не сме го чакали много след Удинезе, ако не помниш след това беше елеминирането на Киево, та после най-силния сезон в първенството и чак след това дойде спада.
Литекс при Мъри е същия и който беше и при Йешич, както и при Шум, Люпко и още доста специалисти, които минаха оттам. Класирането и играта им е еднаква, просто там където го е нямало, не може да го създадеш изкуствено, никога през годините на Гришата не е имало манталитет и дух в отбора, а само Мъри да беше сам и в Левски отново нямаше да успее, защото Наско беше човека, който внасяше респект в отбора, а Мъри беше "виновника" за футболни успехи. Както и да е, няма значение, важното е сега да се намери точния човек за треньор на Левски.
NON MOLLARE MAI

Потребителски аватар
Chugunen^Lizgqr
Контакти:

Re: Ставаме за СМЯХ

Мнениеот Chugunen^Lizgqr » 30 апр 2009 22:51

пълни олигофрени ... левски ще прави комбинаций с пирин за някъкъв мач който не се знае дали изобщо ще е важен за някой я ходете се лекувайте по-добре

Потребителски аватар
bomberman64

Re: Сините затвърдиха схемата-за нас титла,за вас от Литекс-Купa

Мнениеот bomberman64 » 30 апр 2009 23:13

toni petrov написа:Вчерашните полуфинали за Купата на България са път да потвърдят сценария, който беше начертан в нечий „болни мозъци" (сред които и моят)! .Победата на Литекс и загубата на Лвски, допълнени от поведението на синия отбор по време и на мача на неговия собственик след това, може да означава две неща:
Или схемата - за нас титлата (или поне в оставането в борбата за нея), за вас - Купта, получава още по - сериозно потвърждение след „битката" в Благоевград. Там Левски предпочете да отправи общо два удара във вратата на Пирин и очевидно да не иска да победи, за да не се налага на финала да връща вересията на Литекс.
Другият вариант - по - малко вероятно е, „солидарният", както сам той се определи след краха срещу „орлетата" Батков и играчите му да са демонстрирали тази пародия, за да се отърват от самодоволния и смодостатъчен Емил Велев. Кокала, оглозган от ненавистта на сините фенове и от собствената си несъстоятелност, трябваше отдавна да се е показал като истински мъж (на какъвто не спира да се прави) и отдавна да е освободил Левски от нетрапчивото си присъствие на Герена.
Така че, или Левски влезе в крайно компреметираща самото име на Апостола грозна двойна далавера, или отборът е толкова немощен сам по себе си, че катастрофите срещу Локомотив Сф и Пирин са само продължението на нощните кошмари на Велев и компания, като им държат влага още от БАТЕ и Жилина.
.

защо приписвате всичко на Велев,мисля че този отбор миналата година се изложи много повече при незаменимите,нищо не играеше,никаква идея нямаше,пак псувах пред телевизора като ги гледах,сега са на по малко точки от цска,пак нищо не играят,сменихме 3 ма треньора ,редно е да погледнем във кошарата при глупаците псевдо играчи ,Емо Спасов много добре го каза,тия не знаят във кой отбор играят,нямат нищо общо със Левски.Тогава остават юношите ни,да заложим на тях и да се заредим със търпение,на тях съм склонен да простя загуба от Пирин ,но на хора взимащи безбожно много пари никога
Изображение

Потребителски аватар
Chugunen^Lizgqr
Контакти:

Мнениеот Chugunen^Lizgqr » 30 апр 2009 23:21

Батков ще дойде да раздава праз лук и връзки магданоз

enterprise
Контакти:

Мнениеот enterprise » 30 апр 2009 23:28

Ако ще и на луната да идете никой не се интерисува от вашето мнение , пари няма всичко ше си е по старо му

Охльо-Бохльо

Re: на мача с Сливен да му поискаме оставката на ВЕЛЕВ

Мнениеот Охльо-Бохльо » 01 май 2009 06:15

Тоя дето си сваляше гащите пред вас и си показваше задните части ли ???!!!!

Потребителски аватар
baligo
Контакти:

За смяната на Кокала и за идеята "ЛЕВСКИ"

Мнениеот baligo » 01 май 2009 09:53

Не веднъж съм изразявал подкрепа към Кокала макар и след слаби мачове. Сега вече мисля, че има последен шанс отбора или да заиграе добре или да напусне като мъж. Така както не се уплаши да застане начело в най-трудния момент, нека и сега да покаже, че е мъж и ако не покажем поне малко от възможностите си в следващите няколко мача, да подаде оставка. Но не да покажем левскарския дух на Гонзо, а схема на игра, тактика... Щото с дух ще бием чорбарите, но Удинезе или Шалке с дух само ще ги гледаме как играят. Иначе не съм съгласен с мненията, че момчетата не се раздават и нямат желание за победа. Не може на мача с Локото да навъртят километраж като за ШЛ (дори повече) и да казваме, че нямат желание. Не можах да гледам мача с Пирин, но тук опираме до треньорски умения. Така че това е ясно на всеки, който се замисли сериозно, а не първосигнално да скандира обидни реплики. Точка по въпроса за Кокала.

От друга страна не веднъж казвах, че не е нито времето, нито мястото по време на мач да се псува тренер!!! Принципно погледнато никога не е време да се обижда. Сега още веднъж искам да предложа на всеки, който има синя кръв да се замисли. Не може човек, който има идеали като Левски и Гунди да скандира "Велев к.у.р.в.о". Това според мен може да го направи неосъзнат тинейджър, който преди години покрай участието в ШЛ си е помислил, че е левскар и сега не може да приеме трудните времена. Но замислете се, че именно тези неосъзнатите левскари до преди 20 години като видеха зора, се пребоядисваха и ставаха първи чорбари. Ето затова има толкова злоба у чорбарите, щото преди това са били левскари и след като станали чорбари, разбират "ах, колко жалко е да си чорбар" и така... :P :P :P Шегувам се сега. Да не почнат червените да цапат у темата.

С други думи - сега подкрепа към отбора на 100% и когато в последния мач сме 3т. пред чорбата и сме ги били в прекия двубой, тогава колкото искате скандирайте за оставки, за смени, за свобода... За каквото и да е, но не и за к.у.р.в.и!!!

И на края (защото знам колко ще ме чуят) нека тези, които отидат пак на стадиона да пеят обидни песнички, нека преди да викнат да си помислят как са застанали пред Гунди или пред Апостола и скандират "Велев к.у.р.в.о"... Защото те някъде там от горе ни гледат.
Изображение
[offtopic]Изображение[/offtopic]

Върни се в “Архив”