Спокойни ли сте за бъдещето на Левски
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Време ли е за промяна в Левски?
Ясен е пионка и това беше ясно още от самото начало,не мога да разбера слепи ли сте,че сега откривате топлата вода .. още Сираков вкара схемата с бушона наречен треньор,праскат се на голямата работа,а когато отбора изпитва проблеми се крият зад треньора 

04.09.2013Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините
Blue Mind написа:NIKSANA написа:Blue Mind написа:Гонзо реди отбора , Гонзо прави смените ,Гонзо е слънцето и луната в Левски . Ясен е безличен и няма думата . Ще е много лицемерно Ясен да бъде изгонен ,а Гонзо да остане като цял сезон го командва...
и теб ли те нареди Гонзо.. ?? да не им светиш на двамата, че си толкова информиран или си фен на най- слабото звено в тая държава.. журналята!?
Ти вярваш ли ,че Ясен взима сам решенията ? И дори да ги взима сам харесват ли ти решенията му ?
ако беше ел цялата тема щеше да видиш, че съм от хората които искат само ясен да си тръгне и то точно сега.. не сле дследващият мач или сега или октомври... Има 2 правилни човека за изпълнителен директор - Гонзо и Наско ... може да са много треньори...
Илиан Илиев няма да дойде с Гонзо да работи имат си някаква закачка..
Аз харесвам Стефан Грозданов например, но това си е мой проблем
Та да.. вярвам, че Ясен Петров е има най- голям принус към играта, нареждането и т.н. .. Гонзо се опари миналата година докато се правече на въздесъщ и се научи, че вече не е нужно да реди нищо затова си има друг човек.. сигурно дава мнение, но не вярвам той да реди състава
"There is a country called Bulgaria, and in this country there is a team called Levski. You may have not heard of it, but there I was born and there I shall die!"
- Georgi Asparuhov to AC Milan representatives
Batkoto написа:Ясен е пионка и това беше ясно още от самото начало,не мога да разбера слепи ли сте,че сега откривате топлата вода .. още Сираков вкара схемата с бушона наречен треньор,праскат се на голямата работа,а когато отбора изпитва проблеми се крият зад треньора
аман от разбирачи.. ми ае тогава... Батков пък сложи бушона изпълнителен директор..! А айде да го махнем...аааааааа чакай няма кой да ни купи..
А да махнем Гонзо.. хм Наско няма да се върне.. освен да въртим изпълнителните директори.. един друг червен клуб не смени ли доста директори за 3 години... и какъв е резултата... НИКАКЪВ...Боримиров -НЕ става.. Гонзо и Наско са за този пост... точка!
"There is a country called Bulgaria, and in this country there is a team called Levski. You may have not heard of it, but there I was born and there I shall die!"
нищо чудно да си тръгнат и двамата,Мустака не им цепи много басма напоследък 

04.09.2013Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините
- london_hools
- Контакти:
Blue Mind написа:Гонзо реди отбора , Гонзо прави смените ,Гонзо е слънцето и луната в Левски . Ясен е безличен и няма думата . Ще е много лицемерно Ясен да бъде изгонен ,а Гонзо да остане като цял сезон го командва...
Много вярно!!!Вижте един момент днес от мача,Гонзо и Ясен до тъчлинията,крещят и показват,единия сочи на ляво,другия на дясно,кого да слушат футболистите??????Тотален хаос в Левски

Добре само аз ли мисля, че е по- добре да имаме за цел 3-то място, след това 2-ро място и купа, след това шампион, след това дубал и тогава ШЛ... но да се гради отбор от екип с максимум 3-ма чужденци и с повече юноши за да се изгради отбор, който след след дубала ще можеш с 2 нови играча да го направиш приличен за Европа и като игра и като прагматичност и като БАЛАНС (може би най- важното)...
Аз не искам титли и купи с измъчени победи... или с празни обещания всяка година за силен отбор.. да виждам че 1 на 4 мача е страхотен.. защото се били амбицирали или защото имали късмет.. не не ми харесва това.. искам изграден отбор... вярвам, че Гонзо е подходящ човек за такъв план да убира напрежението и да дава гръб на треньора да внася респект в съблекалнята и да командва парада... смятам, че Ясен Петров не е подходящият треньор за целта и съм убеден, че не е само 1 този треньор.. за мен лично най- важен в клубът е собственикът.. след него е наместникът му - изпълнителните директори - > а от там идват изпълнителите на ниско ниво - треньор, медицински екип, играчи и т.н. ..... така че... или да се сменя всичко от собственика или само треньора..!
Аз не искам титли и купи с измъчени победи... или с празни обещания всяка година за силен отбор.. да виждам че 1 на 4 мача е страхотен.. защото се били амбицирали или защото имали късмет.. не не ми харесва това.. искам изграден отбор... вярвам, че Гонзо е подходящ човек за такъв план да убира напрежението и да дава гръб на треньора да внася респект в съблекалнята и да командва парада... смятам, че Ясен Петров не е подходящият треньор за целта и съм убеден, че не е само 1 този треньор.. за мен лично най- важен в клубът е собственикът.. след него е наместникът му - изпълнителните директори - > а от там идват изпълнителите на ниско ниво - треньор, медицински екип, играчи и т.н. ..... така че... или да се сменя всичко от собственика или само треньора..!
то така се сменя собственик .. 

Batkoto написа:то така се сменя собственик ..
именно затова само Ясен

БАТКОВ написа:"Левски загуби титлата след поражението от ЦСКА. Сега ни остава да побеждаваме до края. Каквото и да стане, през последните 10 години се видя, че Левски е и си остава евробоецът на България", допълни той.
Явно няма да бъде сменян никой.. тогава дано се даде възможнсот да работи Ясен поне до октомври ноември .. независимо дали ще загуби много точки... искам да видя след 3 подготовки и 1 година работа.. как ще изглежда отборът
Последна промяна от NIKSANA на 10 апр 2011 19:23, променено общо 1 път.
Неделчо Матушев чака .. 

- blue avalanche
- Контакти:
B__A__N__DA__TA написа:blue avalanche написа:Blue_Lion написа:А някой пита ли Илиев,Сираков и сие дали искат да работят в Левски,и най-вече при ловеца на капиталистически агенти "Ейджънт Тара 007 и половина"
Сираков така е "огладнял" в момента,че ще работи и ушите му ще плющят.
![]()
![]()
![]()
![]()
Мислиш ли,аз пък мисля,че Батков е по-гладен.И сега ако му предложат 4-5 млн. евро, ще ги вземе и повече няма да погледне назад
И на мен да ги предложат,и аз ще ги взема!А ти?