Юве-Дженоа (10.04.13.30ч.)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
forzajuve
Контакти:

Re: Юве-Дженоа (10.04.13.30ч.)

Мнениеот forzajuve » 10 апр 2011 18:58

А дали ще сме в шампионска лига,няма значение в момента.Истинските фенове мечтаят и ако стане ще сме малко по щасливи,а ако не стане ще сме само щасливи,че сме фенове на отбор като Юве.Аз няма да забравя икона като Платини който каза преди време,че на Юве ще му трябват минимум 5 години,за да се отърси от скандалите.Малко се позалъгахме когато Раниери ни доведе до 2рото място и ние си мислехме,че ще стане по рано и затова сега си патиме.Хубавите неща стават бавно и накрая Юве пак ще е същия.Само Юве
Изображение

Изображение

Giampiero Boniperti : " Победата не е най - важното , това е единственото , което има значение . "

would
Контакти:

Мнениеот would » 10 апр 2011 19:26

Не съм гледал мача, но важното е че е постигна победа.Дано добрата серия продължи срещу Фиорентина.Там ни очаква труден мач, още от времето, когато Роберто Баджо премина от Фио при нас, се увеличи заряда на това дерби. Успех на Юве.

Потребителски аватар
juventuss
Контакти:

Мнениеот juventuss » 10 апр 2011 19:58

не успях да гледам мача,гледах само разширен репортаж и това което видях ми хареса доста,удине вече е на 5 точки така че всичко е възможно FORZA JUVE ! А на всичкото отгоре за малко да хвана и точния резултат, ама нищо,знакът е важен :mrgreen:
daniel875 написа:Тази срещу "Ювентус" си беше правилна, защото имаше опит за игра с ръка. Това, че Исла не го направи, не означава, че не го мислеше.

"Alla Juventus vincere non è importante. È l'unica cosa che conta"

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 10 апр 2011 20:12

браво на Юве!
8-)
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,